2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anacım birini çağırmasan diğeri trip atar..Hep meraktan yani :KK57:

Hayır birde şöyle bir durum var:

Benim ailem, yazın yanımda kalmıyorlar..hatta dün babam istanbulu terk etti :KK55: 1 ay sonra da annem gidecek..Mayıs, haziran,temmuz, ağustos aylarında yoklar yani..Benimde kısmetse düğünüm eylülün ilk haftası..En erken düğünden 2 hafta önce gelebilirler, daha erken mümkün olmuyor ( fındık bahçeleri v.s var) Şimdi babam, 1 ay sonra gelip annemi alıp öyle dönecek..Bizim yaşayacağımız evde şu an nişanlım oturuyor..Babam geldiğinde evdeki eşyaları arabaya koyup, eve götürsek? Küçük çaplı çeyiz çıkarma olur..:KK53::KK53:

Utanmasam mal varlığımı bile yazıcam maşallah bana:KK23:
tatlım senin zaten bahanen var ne çeyiz çıkarmasıymış :D bak annenler içinde zo rboşver sen kendiniz götürün ozman :D

selam kızlar gelemedim bir türlü ofis dısı işlerim vardı uzak kaldım

Günaydınnnnn..
Şimdide kafayı dekorasyon için objelerle bozdum...Galiba bunları seçmem gelinlikten zor olacak:KK70:

Selam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime :(

Bu arada pazartesi nikah için başvuruya gideceğiz nişanlım askere gitmeden önce :)
1 gün alabilirim izin sadece bu işler bir günde hallediliyor mu kızlar biliyor musunuz yapan olmuş muydu aramızda başvuru biz salona getirecez de memuru :)

Bu arada bizde de çeyiz çıkarma bahşiş verme adeti ve ev dizme var ama nasıl yapacaz hiç bilmiyorm hiç birşey almadım ki :) ama sadece benim özel eşyalarım birsürü koli yapar :KK55:

Bu arada bizde de çeyiz çıkarma bahşiş verme adeti ve ev dizme var ama nasıl yapacaz hiç bilmiyorm hiç birşey almadım ki :) ama sadece benim özel eşyalarım birsürü koli yapar :KK55:
bizdede var hatta kolileri bi güzel kurdela falan yapılır ceyiz cıkar sonra gencler yerlestirir falan kız tarafının gencleri

bizdede var hatta kolileri bi güzel kurdela falan yapılır ceyiz cıkar sonra gencler yerlestirir falan kız tarafının gencleri

Bizde de gençler deilde anneler ve bi kaç kişi olur ama bizim il dışı olacak nasıl olur bilmiyorum hiç :)

Günaydınnnnn..
Şimdide kafayı dekorasyon için objelerle bozdum...Galiba bunları seçmem gelinlikten zor olacak:KK70:
Ayy o da eğlenceli ama bi o kadar da can sıkan bi durum :)...
Eğlenceli kısmına takıl kuzu sen. Bi de ben o konuda çok fazla bişey almama taraftarıyım. Evlendikten sonra da gördüğümüz almak istediğmiz şey olacak birsürü. Bu sefer de ev dolup taşmasın dekoratif şeylerle. Hep az eşyalı ferah bi ev hayal ediyorum daa..
Selam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime :KK43:

Bu arada pazartesi nikah için başvuruya gideceğiz nişanlım askere gitmeden önce :)
1 gün alabilirim izin sadece bu işler bir günde hallediliyor mu kızlar biliyor musunuz yapan olmuş muydu aramızda başvuru biz salona getirecez de memuru :)
Ayy çok heyecanlııı :)
Evraklardan emin olup hazır gittiğiniz takdirde bir günlük iş diye biliyorum canım. Ama tabi ahstaneydi rapordu almak gerekince 2 gün olacak o her halükarda.

Ayy o da eğlenceli ama bi o kadar da can sıkan bi durum :)...
Eğlenceli kısmına takıl kuzu sen. Bi de ben o konuda çok fazla bişey almama taraftarıyım. Evlendikten sonra da gördüğümüz almak istediğmiz şey olacak birsürü. Bu sefer de ev dolup taşmasın dekoratif şeylerle. Hep az eşyalı ferah bi ev hayal ediyorum daa..

Ayy çok heyecanlııı :)
Evraklardan emin olup hazır gittiğiniz takdirde bir günlük iş diye biliyorum canım. Ama tabi ahstaneydi rapordu almak gerekince 2 gün olacak o her halükarda.

Ay evet heycanlandım ya az biraz naz yaptım çağırıp duruyor gitmiyorum evlenme teklifime evet dedin ama diyip takıloo hahaha :KK70:
2 gün sürmez inşallah ya :KK43:

Ay evet heycanlandım ya az biraz naz yaptım çağırıp duruyor gitmiyorum evlenme teklifime evet dedin ama diyip takıloo hahaha :KK70:
2 gün sürmez inşallah ya :KK43:
E evlilik hazırlığındasın canım verirler o kadar izin de yani bi zahmet.
Ya alman gereken hastane raporu için bi kaç saat izin alırsın. Mesela. Diğeri içinde tam gün. Olur biter.
Düğünü iki şehir de de mi yapıcaktınız siz

Selam kızlar nasılsınız?
Sizlere çok ama çok özeniyorum ya ben bir şey alamıyorum evime :KK43:

İyidir canm sen nasılsın hiç bilmiyorum başvuruyu

Back
X