benide ekleyin mağdur listesine 3 kart 3 bitmeyen borçBi madur dahaa :)
Bi de sabitlemişler gibi hep aynı rakamlar gelmiyomu ona da ayrı deli oluyorum.
Alırken güzel oluyo bedavaymış gibi
Ama sonra acısı çıkyo tabii
Bendensin yanii. Yok anacım bitmez de zaten bu boçlar. Durmayı bilmiyoruz kii, nasıl bitsin..enide ekleyin mağdur listesine 3 kart 3 bitmeyen borç
Söyleseydin ya canım. Beni merak ettiğin sesimi duymak istediğin için mi aradın yoksa çıkacağım için mi diye.az önce aradı konustuk soğuk soğuk ato ya müşterilere gidecektim biliyordu cıktın mı diye aradım dedi cıkıcam dedim sustuk kapattık hayır bunun için aramasa yani ben bi yere cıkıcak olayım tel susmaz gecen gün aksam6 ya kadar aramadı ofisteyken sinir oluyorum yine herseye
tupperın varsa koyabilirsin canım :) bişey olmaz
Yani pazarlamacı olsan bu kadar ikna edersin almam için
Kızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak
söyledim her ikisi içinde dedi aman gercekten kafamı takmayacağım şimdi buna yeterince sinir oldumSöyleseydin ya canım. Beni merak ettiğin sesimi duymak istediğin için mi aradın yoksa çıkacağım için mi diye.
Konuşmadan da çözülmüyo işte hiçbi mevzu. Sen uygun vakitte uygun bir dille anlat kendini ona. Ne istediğini ne istemediğini... Ortak bir nokta bulun
peki teşekkür ederim hosbuldumm :)Pendiğe yakın değilim ama aramıza hoşgeldin :)
Kızlar tünaydııınnn.. Bende o haberi görmüştüm o yüzden üzüldüm
Bu arada sevdikleriyle tartışanlar boşveriin, aramayında kimseyi onlar koşsunlar peşinizden. Üzülmeye değmez,sonra bugünlerinizi çok ararsınız kimse için üzülmeyin...
lancome öneriyorum ayrıca cildinin rengini bilmiyorum ama maxfactor 105 lastıng performance günlük makyaj için oldukça uygundurKızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak
lancome biraz ağır lastik gibi oyüzden onu pek beğenmedimlancome öneriyorum ayrıca cildinin rengini bilmiyorum ama maxfactor 105 lastıng performance günlük makyaj için oldukça uygundur
Ben mac kullanıyordum canım ama şuan hangi numara olduğunu bilmiyorum eve gidince söylerim. Çok memnunum ama.. Çok mat ve pürüzsüz bir duruşu var. Gerçi benim cilt problemim yok onunda etkisi var ama. Ben ince bazlı bişey almıştım problemsiz olduğum için. Ama sen daha farklı bişi tercih edersin cildine göre. Bi de onu çok sık kullanmıyorum. ŞuanKızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak
söyledim her ikisi içinde dedi aman gercekten kafamı takmayacağım şimdi buna yeterince sinir oldum
Kızlaaarr makyajla aranız nasıldır. ben fazla yoğun bir makyaj yapmam ama rada yapıyorum oda sivilce vs olduğunda kapatmak için. Her ürünüde yüzüme kullanamıyorum alerjk yapısı var. Şuan clarins kullanıyordum ama bitmek üzere yeni bir fondoten arayışındayım mac studio fix düşünüyorum yada yine clarinsin başka bir fondotenini alıcam aranızda mac kullanan varmı yada başka öneride bulunacak
lancome biraz ağır lastik gibi oyüzden onu pek beğenmedim
Öleceğini bilerek veda etmek nasıldır kim bilirDayanamadm gamzenin mektubunu okudum tabi ki göz yaşlarım sel oldu engel olamadım..
Ne kadar güzel yürekli bir anne Allah ailesine sabır versin
Öleceğini bilerek veda etmek nasıldır kim bilirEşiyle bağları çok kuvvetliydi, oğluna çok düşkündü. Çok zor ya bize bile düşünmesi çok zor
Canım avonun hiç bir ürününü kulanamıyorum direk alerji yapıyorCanım ben Catherine Arley kullanıyorum .. Ama geçenlerde ablama avondan sipariş verdim . BB krem aldım o kadar güzel ki anlatamam sana hem leke yada sivilce vs.. varsa kolaylıkla kapatıyo.Hem parlak yada yağlı gözükmüyo cilt.Çok az kremden dolayı parlaklık veriyo ama üzerine kullandığm pudramı sürüyorum hafifçe o şekilde yani :)
Canım avonun hiç bir ürününü kulanamıyorum direk alerji yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?