2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya canım yanlış anlama da nişanlının psikolojik problemleri olabilir mi? Öfke kontrolü gibi. Çünkü normal değil bunlar, hiçbir şeyi kabul etmiyor üzerine alınmıyor ve sürekli seni suçluyor :KK43: İnan çok üzüldüm. Daha başlarda maddiyat böyle sorun olduysa ileride ne olacak, bu sıkıntılar hep yaşanacak, hep senin üzerine mi gelecek. Sanki zorla evlendiriyorlar. Anladığım kadarıyla sen yine de kıyamıyorsun ona ama o da bundan yüz bulup her seferinde daha çok üzerine geliyor.

Olur mu öyle şey, varsa hakkım helal olsun.

Onlar kendine has şeyler değil ki, kendi eviniz için alınıyor. Gücün yetse sen de öderdin ama durumunu biliyor sonuçta. Çıkmaza bile girilse sana böyle davranması vicdansızlık asıl. Keşke dediğin gibi bıraksaydın tamamen onlar uğraşsalardı, ama böylece de bazı tavırlarını görmüş oldun sen de.

Bence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosun :( aynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun :( bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum :(

Bence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosun :KK43: aynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun :KK43: bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum :KK43:
nişanlının davranısı hiç olmamıs evet hatta çok kötü ama erkeklerde evlenme süresince sorumluluğu hissedip bir de maasını alamıyor bunalıma girmiş bence. bunu başka açıklaması yok. dün benim nişanlımda evlilikten korkmaya başladım o sorumluluğu hiseetikçe diyor. tamamen o bu dönemin bunalımı

Maasini 30 aaralktan beri vermiyolar bu nasil isse parasi olunca cok mutlu borcun ödeynce odeyemesse cok mutsuz :( 3 aydr odeyemdk ama benm ne gunahm.var

Allah allah! seninle ne ilgisi var acaba bu durumun,, mantığa bak ya! Arada kaldın dimi, sıkışmış gibi hissediyorsun..

Aynen kuzum ya maasini alip borcunu odeyince cok mutlu ama odeyemeyince mutsuz bi tuhaf ama bana nefret ediourm demesi ne alakası var ya :(

nişanlının davranısı hiç olmamıs evet hatta çok kötü ama erkeklerde evlenme süresince sorumluluğu hissedip bir de maasını alamıyor bunalıma girmiş bence. bunu başka açıklaması yok. dün benim nişanlımda evlilikten korkmaya başladım o sorumluluğu hiseetikçe diyor. tamamen o bu dönemin bunalımı

Bunaldmsa zaten tadı tuzu yok ama ben napym ebnde bunalmdayim :( hemde cok krgnm bu evreyi tek basna yasamktan bktm

Back
X