2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

erkekleri maddi olarak sıkıştırınca hele birde haksızlarsa malesef üste çıkmak için böyle yapıyorlar. orda senin ne düşündüğün ne hissettiğin umurunda olmuyor. sadece olaydan kurtulmak daha fazla laf yememek için saydırıyorlar. benimde kardeşim böyle 3-4 ayda bir saçma sapan borçlardan eve haciz kağıdı gelir ve kağıt geldiğinde biz öğrenmiş oluruz. kıyametler kopar tabi evde aynen böyle saydırır oda. ben ona kızarım senin gbibi ablam olmasın bilmem ne der o bana kzıar sanki borcu getiren benmişim gibi.üstüne gider borcu ben kapatırım eve haciz gelmesin die sonra ne bir özür ne bir telekkür 3 ay sonra birdaha. malesef bazılarında kişilik bu kendi suçalrını basırmak için karşıdakine saydırırlar. Nişanlımda yapar aynısını.. bir laf der kırılırım ve ben altında kalmam daha ağırını söylerim sonra trip atan o olur sen bana şunu dedin diye. arkadaş söze değil söyletene bakacaksın. ama gene kendilerini sıyırırılar bu erkek milleti böyle. off bende dolmuşum heralde

Kiyamam bitanem sanirim tam anlatgn gibi olayn neresnde ben kotu oldum blmiyorum bu vijdanslzik gelio sanki ben onumu borca soktum o bzm esyalrmz keske burdann almasaydimda yuz goz olmsaydm bu konuyla.ilgli :(

Icimden bi gram aramak gelmiyor ben onun icn ugrasrken bana kinle nefret ediotum senden dedi ya hano ben onu borca sokmusum gibi hsettim :KK43: okdr agrima gttiki bianda nefret ediorum sesini duyamk istemioeum dedi kapadi aramam kuzu artik bktm ben cok yoruldm inceldgi yerden kopar beni aryiorlar mkblyacllar ben bunu cekmek zorundamym.dedim o beni takmaynca bunda bisi yok dimi artik kafayo yicem
Bunda hiçbişi yok hemde canım. Sen durumu söylemişsin zaten ne olacaktı başka? Ne kadar vardı sizin düğüne?
Aramaman daha kötü yapar diye korktum açıkçası. Arayıp özür dileyecek değilsin zaten. Hesap soracaksın nedenini soracaksın. Cidden ben anlayamıyorum bazı insanları ya.
ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum
Heh işte tam da aynısını düşünüyorum. Daha bu aşamada, en güzel zamanlar olamsı gerekirken girdikleri hale bak. Nedendir yanii. Hayat bu zorluk olacak elbet, sakin ol mücadele et dimi. Ama yok bağırıp çağırmak kalp kırmak en kolayı tabii bazıları için. Çok acı gerçekten

Bi arkadasi yuzunden kavga etmistik zaten sonra tam duzelmedi ama daha iyiydik Mobilyaları benim otrdgm sehrde aldgmz icn nisanlm bana yolliyor parayi ben moblyacoya gotruyorum 3 aydr odeme yaplmiyo moblyacdanda beni ariyolar odeme icn benmde buna cnm sklio calsmiyorumda bende nislma söyledim kiredi cekelm ihyc kredis dedim mobl moblyalarn 5ayini oduyelm dedim oda ole.diodu guzelce kredileri arstrdm bana dio bana vermezler kredi dedi bende dedim baban ceksin biz oderiz dedim benim babamda cekeblr ama yüklü suan cektigi ocn vermezlermis krediden bahsederken bana isim var tmm bakalm bu gibi seyler soeyledi sanki bos konusuomusum gibi cok zoruma gitti hadi hadi tmm die bana ben onun icn ugrasyiorum borc kapiya dayandi 3 aydr sonucta erkek tarfn borcu bz ustumuze duseni oduyoruz bende snrlendim beni takamdi bende kendimi hani para isterler ya kotu hsetm iste sonra 2kez aradim ne ya drdim bu tutum dedim sanki benim borcummu dedim keske bursan almasaydim düğün zmni alsaydm dedim keske bende calssaydm dedim.kendimi bole kotu hsetrm hani borc icn aradlar demek dedim senin esyalrn sen sectn fln dedi bende benm esyalrm.deil ikzmn dedm ben mi odym yani dedim hayr sacmalama sen begendn dedi bende tmm dedim bisey demiyoeum dedim ben sana yardm etmeye calsyorum borcun icn dedim sen beni takmiosun dedim bana bagrio kapa fln die beni annemi ariolar moblyaclqr ben bunu cekmek zorunda deilm dedim kredi cekellm ne guzel rahatlarz dedm ya eli rahatlasn istedim bana nederse begenrsnz sesini duymak istemiyorum senden nefret ediyorum dedi okdr sasrdimki bende bende mi nefret ediosun dedim yüzüme teli kapadi ebnde 3 gundur tlefnumu kapadim

canım okudum ve çok üzüldüm.. beni yanlıs anlama ama sen niye çalışmıyorsun? bu zamanlarda o maaşını alamıyorsa bile sen bi biçimde destek olursun.. asgari ücret şuan 1000 tl zaten. borcunuz ne kadar var bilmiyorum ama bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..

Bunda hiçbişi yok hemde canım. Sen durumu söylemişsin zaten ne olacaktı başka? Ne kadar vardı sizin düğüne?
Aramaman daha kötü yapar diye korktum açıkçası. Arayıp özür dileyecek değilsin zaten. Hesap soracaksın nedenini soracaksın. Cidden ben anlayamıyorum bazı insanları ya.

Heh işte tam da aynısını düşünüyorum. Daha bu aşamada, en güzel zamanlar olamsı gerekirken girdikleri hale bak. Nedendir yanii. Hayat bu zorluk olacak elbet, sakin ol mücadele et dimi. Ama yok bağırıp çağırmak kalp kırmak en kolayı tabii bazıları için. Çok acı gerçekten

1 agustos kuzum valla.kuzu ilerisini dusunmez oldum benim.heyecanimi koreltti ya bende onla bisiler paylasmk istiyorum orali deil yoruldm bu zmnlarmzda resmn ayriyiz bu nasl is :(

canım okudum ve çok üzüldüm.. beni yanlıs anlama ama sen niye çalışmıyorsun? bu zamanlarda o maaşını alamıyorsa bile sen bi biçimde destek olursun.. asgari ücret şuan 1000 tl zaten. borcunuz ne kadar var bilmiyorum ama bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..

Bilecikte yaşıyorum kucuk bi ilçesinde is yok var olanda el.harcligi veriyor :(

Icmde yasiodum.size anlatmak bana cok iyi geldi bide hic hatam yokmus sizde duydum daha ii hsettim :( ALLAH razı olsun

1 agustos kuzum valla.kuzu ilerisini dusunmez oldum benim.heyecanimi koreltti ya bende onla bisiler paylasmk istiyorum orali deil yoruldm bu zmnlarmzda resmn ayriyiz bu nasl is :KK43:
Valla tıkandım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzücü. Çok mu tolerans gösterdin acaba sen ona.
Ben en çok buna kızıyorum. Bi ilişkide insanlar birbirleri için tabiki bişilerden feragat eder, fedakarlık yapar. Ama kadınların egreğinden fazla tolerans göstermelerinin sonucu acı oluyo malesef. İnsan yaşarken görmüyo bazı şeyleri ehrhalde, ona bağlıyorum

Valla tıkandım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzücü. Çok mu tolerans gösterdin acaba sen ona.
Ben en çok buna kızıyorum. Bi ilişkide insanlar birbirleri için tabiki bişilerden feragat eder, fedakarlık yapar. Ama kadınların egreğinden fazla tolerans göstermelerinin sonucu acı oluyo malesef. İnsan yaşarken görmüyo bazı şeyleri ehrhalde, ona bağlıyorum

Olblr kuzu tlfnu acmicam kapali suan napym dis kemige dayandi derler ya o duygular icndeym.kafam cok karisik:(

Bi arkadasi yuzunden kavga etmistik zaten sonra tam duzelmedi ama daha iyiydik Mobilyaları benim otrdgm sehrde aldgmz icn nisanlm bana yolliyor parayi ben moblyacoya gotruyorum 3 aydr odeme yaplmiyo moblyacdanda beni ariyolar odeme icn benmde buna cnm sklio calsmiyorumda bende nislma söyledim kiredi cekelm ihyc kredis dedim mobl moblyalarn 5ayini oduyelm dedim oda ole.diodu guzelce kredileri arstrdm bana dio bana vermezler kredi dedi bende dedim baban ceksin biz oderiz dedim benim babamda cekeblr ama yüklü suan cektigi ocn vermezlermis krediden bahsederken bana isim var tmm bakalm bu gibi seyler soeyledi sanki bos konusuomusum gibi cok zoruma gitti hadi hadi tmm die bana ben onun icn ugrasyiorum borc kapiya dayandi 3 aydr sonucta erkek tarfn borcu bz ustumuze duseni oduyoruz bende snrlendim beni takamdi bende kendimi hani para isterler ya kotu hsetm iste sonra 2kez aradim ne ya drdim bu tutum dedim sanki benim borcummu dedim keske bursan almasaydim düğün zmni alsaydm dedim keske bende calssaydm dedim.kendimi bole kotu hsetrm hani borc icn aradlar demek dedim senin esyalrn sen sectn fln dedi bende benm esyalrm.deil ikzmn dedm ben mi odym yani dedim hayr sacmalama sen begendn dedi bende tmm dedim bisey demiyoeum dedim ben sana yardm etmeye calsyorum borcun icn dedim sen beni takmiosun dedim bana bagrio kapa fln die beni annemi ariolar moblyaclqr ben bunu cekmek zorunda deilm dedim kredi cekellm ne guzel rahatlarz dedm ya eli rahatlasn istedim bana nederse begenrsnz sesini duymak istemiyorum senden nefret ediyorum dedi okdr sasrdimki bende bende mi nefret ediosun dedim yüzüme teli kapadi ebnde 3 gundur tlefnumu kapadim
Ya canım yanlış anlama da nişanlının psikolojik problemleri olabilir mi? Öfke kontrolü gibi. Çünkü normal değil bunlar, hiçbir şeyi kabul etmiyor üzerine alınmıyor ve sürekli seni suçluyor :( İnan çok üzüldüm. Daha başlarda maddiyat böyle sorun olduysa ileride ne olacak, bu sıkıntılar hep yaşanacak, hep senin üzerine mi gelecek. Sanki zorla evlendiriyorlar. Anladığım kadarıyla sen yine de kıyamıyorsun ona ama o da bundan yüz bulup her seferinde daha çok üzerine geliyor.
Biraz uzun oldu haknizi helal.edin kizlar :KK43:
Olur mu öyle şey, varsa hakkım helal olsun.
Kiyamam bitanem sanirim tam anlatgn gibi olayn neresnde ben kotu oldum blmiyorum bu vijdanslzik gelio sanki ben onumu borca soktum o bzm esyalrmz keske burdann almasaydimda yuz goz olmsaydm bu konuyla.ilgli :KK43:
Onlar kendine has şeyler değil ki, kendi eviniz için alınıyor. Gücün yetse sen de öderdin ama durumunu biliyor sonuçta. Çıkmaza bile girilse sana böyle davranması vicdansızlık asıl. Keşke dediğin gibi bıraksaydın tamamen onlar uğraşsalardı, ama böylece de bazı tavırlarını görmüş oldun sen de.

Back
X