2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar sorumluluk duygusu sıfır.çalışıyor ama aldığı maaşı anında gezip tozup yiyor. taksitle bir şey alma yada fatura ödeme alışkanlığı yok. biliyorum güveniyor bağırıp çağırır nasılsa halleder diye. bende son dakkaya kadar bekliyorum ama napım. eve haciz için gelmeleri riskini göze alamıyorum. ona acıdğımdan değil ama anneme üzüldüğümden. biz ananemi ve dayımı peş peşe kaybettik. ondan beri annem tam anlamı ile sağlıklı değil. ufak sinirleneceği birşey duysun üzülsün hemen bayılıyor. Doktrolara gittik psikolojik dediler.başa çıkamadığı şeyler olunca vücut kilitleniyormuş ve böyle olursa felç geçirme ihtimali bile var. ve dün bunu öğrenince gene bayıldı. bende anneme kıyamadığımdan zaten bunlar oluyor. dünde bunları nişanlım gördü oda anneme kıyamıyor ondan hemen gitti çekti getirdi parayı. istememiz olacağı zamanda babam kızdı acele ediyorsun die sırf bunun borçlarından sıkıldığım için kıyametleri kopardım yeter bıktım evlencem gidicem dedim. nişanımdan 3 ay önce gene saçma sapan bir borç geldi ve bu borca annem kefil oldğu için hacizi evimize gönderdiler (ev annemin üstüne direk eşyaya değil eve geliyordu) borçta 3 bin tl yani kıyametleri kopardım. babamada çok kzıdım ondanda kaynaklanıo çünkü bunlar son ana kadar bekledim gene tık yok param yok deidm gittim kredi çektim kapattım krediyi öde dedim 3 taksit yaptım. ve gene tık yok krediyi ben ödedim. hani nakit para yatırırsam ödemez diye öyle yaptım ama gene ödemedi. ve borçta 5 sene önce kendine ve sevgilisine aldığı 1000 ner tl lik telefonların borcu. kızla ayrıldılar gitti. ben onların borcunu ödedim. benim zoruma gidiyor bunun gitmiyor ya. kızın evine gidecektim ver bu parayı die neler neler ama gene paşa paşa oturdum ödedim neden annem var ucunda.

Çok kötü bir durum gerçekten ama allah yardımcın olsun canın

günaydın kızlar.akşam baharatlıklarımın şeker kahve kavanoxlarını aldım.birde ekstradan baharatlık aldım.başka şeylerde baktım.saate bi bakıyım dedimki 2 olmuş :KK53: nası daldıysam artık.çok yorgunum sabahta erken kalktım.

kızlar günaydın,

Size bişey soracağım sevgilinize ismiyle hitap ediyor musunuz?

Ben dün ilk defa ismini söyledim bir tuhaf oldum bir anda ağzımdan çıktı ,ilk defa bana ismimle hitap ettin dedi o da bana ismimle hitap etti nasıl oluyormuş dedi bende bozuntuya vermeden iyi dedim .Tuhaf oldum ben ,aşkım hayatım demek varken dedi

Bu konuşmamızdan sonra bir iki mesajlaştık o kadar

Ne var şimdi bunda_?

Aslında pek bişey yok ama alındı demek ki. Bende onun ve kendi ailemin yanında ismiyle hitap ediyorum tuhaf oluyorum bazen tam kuzu şunu versene dicem sofradayız mesela ku diyorum sonra adını söyleyip ...... şunu versene diyorum :D O bana alışık ama annesinin yanında ilk zamanlar adımla hitap ediyodu şimdi kuzuş bebek falan diyo ailesiyle aram çok iyi maşallah hiç öyle çekinme falan yok ablalarının isimlerini kısaltıp konuşuyoruz mesela aramızda :D gülşen gülten gülcan isimleri biz gülşi gülti gülci diyoruz :D :D :D :D

pasta takımı için diyorum söz verdim diyorsun ya bence sen alacaksın gibime geliyo pasta takımını:KK70:
Yok canım hergün neler var diye bakındığuım için görmüştüm. Beğendim de ama ihtiyaç yok gereksiz olurç.
Yani 3 çeşit pasta tabağı oldu daha şimdiden evde. Bi pasta servis tabağı alıcam o kadar :)

Aslında pek bişey yok ama alındı demek ki. Bende onun ve kendi ailemin yanında ismiyle hitap ediyorum tuhaf oluyorum bazen tam kuzu şunu versene dicem sofradayız mesela ku diyorum sonra adını söyleyip ...... şunu versene diyorum :KK70: O bana alışık ama annesinin yanında ilk zamanlar adımla hitap ediyodu şimdi kuzuş bebek falan diyo ailesiyle aram çok iyi maşallah hiç öyle çekinme falan yok ablalarının isimlerini kısaltıp konuşuyoruz mesela aramızda :KK70: gülşen gülten gülcan isimleri biz gülşi gülti gülci diyoruz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Neyin alınganlığı ayy bu beni deli edecek :) abartılcak bir durum yok ama

Ailenin yanında illaki öyle denilir ama ne bilim aman herşeye takar oldu

Yok canım hergün neler var diye bakındığuım için görmüştüm. Beğendim de ama ihtiyaç yok gereksiz olurç.
Yani 3 çeşit pasta tabağı oldu daha şimdiden evde. Bi pasta servis tabağı alıcam o kadar :)

maşallah kız insanın gözü doymuyor yemin ederim :KK70:

kızlar günaydın,

Ben dün ilk defa ismini söyledim bir tuhaf oldum bir anda ağzımdan çıktı ,ilk defa bana ismimle hitap ettin dedi o da bana ismimle hitap etti nasıl oluyormuş dedi bende bozuntuya vermeden iyi dedim .Tuhaf oldum ben ,aşkım hayatım demek varken dedi

Ne var şimdi bunda_?

Biz sinirlenince isim ile hitap ediyoruz :KK53:

maşallah kız insanın gözü doymuyor yemin ederim :KK70:
Öyle valla canım ama ayrıca pasta tabağı almamıştım tabi.
Biri misafir yemek takımının, biri günlük yemek takımının, biri de kahvaltı takımının. Etti sana 3 takım :D

kızlar günaydın,

Ne var şimdi bunda_?

Biz sinirlenince isim ile hitap ediyoruz :KK53:
aynen biz de :D

İlk sıradaki kalpliyi mi diyosuun , çok tatlı o :)
Ama ben alırsam annem beni eve sokmaz. Geçen gün bahsettiğim karacanın yemek takımını aynı gün aldım bu arada :KK70:
Pasta takımı almicam tabi kiiii diye büyük konuşmuştum almamalıyım :KK70:
kalpli olanın karesi fincanları ve katlı kurabiyeliği düşündüm ama seramik ya sağlıksız die duymuştum karar veremiyorum çokta şirin :)
Çok kötü bir durum gerçekten ama allah yardımcın olsun canın
saol canım.

kalpli olanın karesi fincanları ve katlı kurabiyeliği düşündüm ama seramik ya sağlıksız die duymuştum karar veremiyorum çokta şirin :)

saol canım.
Evet öyle çok kaliteli bişey değil canım bildiğimiz seramik cidden ama şirin diye almıştım bende ikimiz kullanırız demiştim :)

Evet çok şirinler. Bir de bu seramikler kalın oluyo. Bi yere değince de çok çabuk atıyo ama tipleri çok tatlı kararsız kalmakta haklısııın :D

kızlar günaydın,

Ne var şimdi bunda_?
Ben genelde ismiyle hitap ederim o da öyle

Back
X