2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öyle valla canım ama ayrıca pasta tabağı almamıştım tabi.
Biri misafir yemek takımının, biri günlük yemek takımının, biri de kahvaltı takımının. Etti sana 3 takım :KK70:

BU MİSAFİR İÇİN YEMEK TAKIMI BUNUN PASTA TABAKLARI VAR
index.php

Bunu misafir için pasta takımı için almıştım ama kahvaltılık ürünlerini tamamladığım için kahvaltı takımı olarak da kullanabileceğim
635271351056205760.jpg

Birde bunu almıştım :)
635025753978185367.jpg

Daha günlük yemek takımında içinde olacak inanamıyorummm kendime:KK57:

index.php

Bunu misafir için pasta takımı için almıştım ama kahvaltılık ürünlerini tamamladığım için kahvaltı takımı olarak da kullanabileceğim
635271351056205760.jpg

635025753978185367.jpg

güle güle kullan cok güzeller canım

ama cok güzel ya almalıyım da o siteyi bilmiyorum güvenilir mi alısveris yaptın mı daha önce
Alışveriş yapmadım daha önce ama güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum sadece :KK53:
Kızla bi mesajlar geliyor ben bile şaşırdım içinden şair cıktı adamın bi tanesini paylaşmak istiyorum.
susuz günlerde beklersin ki gelsinde bi yağmur sırılsıklam olayım.Hiç şikayet etmem şemsiye bile kullanmam yeter ki gelsin ama gelincede şemsiye kullanırsın şapka takarsın işte ben buyum sevgilim sen geldin ben hep engelledim.

ben hala cevap yazmadım ama bu günaydın mesajımdı gece attıkları da harikaydı
Oh oh maşallah aman allah bozmasın :D

kızlar sorumluluk duygusu sıfır.çalışıyor ama aldığı maaşı anında gezip tozup yiyor. taksitle bir şey alma yada fatura ödeme alışkanlığı yok. biliyorum güveniyor bağırıp çağırır nasılsa halleder diye. bende son dakkaya kadar bekliyorum ama napım. eve haciz için gelmeleri riskini göze alamıyorum. ona acıdğımdan değil ama anneme üzüldüğümden. biz ananemi ve dayımı peş peşe kaybettik. ondan beri annem tam anlamı ile sağlıklı değil. ufak sinirleneceği birşey duysun üzülsün hemen bayılıyor. Doktrolara gittik psikolojik dediler.başa çıkamadığı şeyler olunca vücut kilitleniyormuş ve böyle olursa felç geçirme ihtimali bile var. ve dün bunu öğrenince gene bayıldı. bende anneme kıyamadığımdan zaten bunlar oluyor. dünde bunları nişanlım gördü oda anneme kıyamıyor ondan hemen gitti çekti getirdi parayı. istememiz olacağı zamanda babam kızdı acele ediyorsun die sırf bunun borçlarından sıkıldığım için kıyametleri kopardım yeter bıktım evlencem gidicem dedim. nişanımdan 3 ay önce gene saçma sapan bir borç geldi ve bu borca annem kefil oldğu için hacizi evimize gönderdiler (ev annemin üstüne direk eşyaya değil eve geliyordu) borçta 3 bin tl yani kıyametleri kopardım. babamada çok kzıdım ondanda kaynaklanıo çünkü bunlar son ana kadar bekledim gene tık yok param yok deidm gittim kredi çektim kapattım krediyi öde dedim 3 taksit yaptım. ve gene tık yok krediyi ben ödedim. hani nakit para yatırırsam ödemez diye öyle yaptım ama gene ödemedi. ve borçta 5 sene önce kendine ve sevgilisine aldığı 1000 ner tl lik telefonların borcu. kızla ayrıldılar gitti. ben onların borcunu ödedim. benim zoruma gidiyor bunun gitmiyor ya. kızın evine gidecektim ver bu parayı die neler neler ama gene paşa paşa oturdum ödedim neden annem var ucunda.
Canım çok çok üzüldüm ya :( Çok büyük haksızlık bu sana yapılan
benim hiç umudum yok ama inş düzelir. bazen evden kovasım geliyor ama gene ucu anneme dokunuyor. Dua edin kızlar şu kardeşim düzelsin. diğer taraftan üzülüyorum nişanlım şimdi para verdi ama iki gün sonra laf ederse o kardeşimi gebertirim heralde.
Nişanlın çok anlayışlı davranıyor bence. Benimki olsa kıyameti koparırdı kendini niye kullandırıyorsun diye. Ama annenin durumu da zormuş ne yapabilir ki :/ Bir de insan gurur yapar ister istemez laf duyarsa. Senin suçun yokken ortada kardeşin yüzünden sana olan oluyor. İnşallah kurtulursun bu durumdan, annen de iyi olur.
kızlar günaydın,

Size bişey soracağım sevgilinize ismiyle hitap ediyor musunuz?

Ben dün ilk defa ismini söyledim bir tuhaf oldum bir anda ağzımdan çıktı ,ilk defa bana ismimle hitap ettin dedi o da bana ismimle hitap etti nasıl oluyormuş dedi bende bozuntuya vermeden iyi dedim .Tuhaf oldum ben ,aşkım hayatım demek varken dedi

Bu konuşmamızdan sonra bir iki mesajlaştık o kadar

Ne var şimdi bunda_?
Ya ilk zamanlarda çok ağır hakaret gibi geliyordu bize de, ayrılıkla denkti nerdeyse sen düşün :D işin içine aileler girmemişti o yüzden ismimizle hitap etmiyorduk. Sonra ailelerleyken isim kullandıkça alıştık. Ama hala daha kavga edince ismimizle hitap ederiz. Niye bilmiyorum ciddiyet katıyor galiba o :D
günaydın kızlar.akşam baharatlıklarımın şeker kahve kavanoxlarını aldım.birde ekstradan baharatlık aldım.başka şeylerde baktım.saate bi bakıyım dedimki 2 olmuş :KK53: nası daldıysam artık.çok yorgunum sabahta erken kalktım.
Sen hala bitiremedin mi alınacakları kız :D Paso bir şeyler alıyorsun valla :D Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah
Aslında pek bişey yok ama alındı demek ki. Bende onun ve kendi ailemin yanında ismiyle hitap ediyorum tuhaf oluyorum bazen tam kuzu şunu versene dicem sofradayız mesela ku diyorum sonra adını söyleyip ...... şunu versene diyorum :KK70: O bana alışık ama annesinin yanında ilk zamanlar adımla hitap ediyodu şimdi kuzuş bebek falan diyo ailesiyle aram çok iyi maşallah hiç öyle çekinme falan yok ablalarının isimlerini kısaltıp konuşuyoruz mesela aramızda :KK70: gülşen gülten gülcan isimleri biz gülşi gülti gülci diyoruz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Maşallah ne güzel geçiniyosunuz :KK68:

index.php

635271351056205760.jpg

635025753978185367.jpg

Haha tam da bundan bahsettim sana işteee :D

Sinirlenmemiştim halbuki bir anda çıkıcak

Uzun zamandr tartışşmıyorduk ya bu eklendi işte akşam görüşcektik bakalım gelcek mi

Böyle yaparsan gelme diyeceğim ona diye hiç triple felan uğraşmam

Eee o zaman bunda alınacak birşey yok ki , pat diye çıkmış ağzından dimi?

Bu aradaa günlük yemek takımım işte buradaa.
Çok sevdim yaa :D Pahalı mı diye kararsız kalmıştım ama helal hoş olsun :D
Not : Çatal bıçakların yerleri ters farkındayım bu arada haha :D

Eklentiler

• IMG_20150309_235130.webp
    IMG_20150309_235130.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 66
index.php

635271351056205760.jpg

635025753978185367.jpg

bende bu yemek takımını istiyodum.suplaları da çok güzel.güle güle kullan canım. :)

Bu aradaa günlük yemek takımım işte buradaa.
Çok sevdim yaa :KK70: Pahalı mı diye kararsız kalmıştım ama helal hoş olsun :KK70:
Not : Çatal bıçakların yerleri ters farkındayım bu arada haha :KK70:

çok güzelmiş, güzel günlerde de kullanırsın inşallah..Nereden ne kadara aldın , sorması ayıp :KK53:

Alışveriş yapmadım daha önce ama güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum sadece :KK53:

Oh oh maşallah aman allah bozmasın :KK70:

Canım çok çok üzüldüm ya :KK43: Çok büyük haksızlık bu sana yapılan

Nişanlın çok anlayışlı davranıyor bence. Benimki olsa kıyameti koparırdı kendini niye kullandırıyorsun diye. Ama annenin durumu da zormuş ne yapabilir ki :/ Bir de insan gurur yapar ister istemez laf duyarsa. Senin suçun yokken ortada kardeşin yüzünden sana olan oluyor. İnşallah kurtulursun bu durumdan, annen de iyi olur.

Ya ilk zamanlarda çok ağır hakaret gibi geliyordu bize de, ayrılıkla denkti nerdeyse sen düşün :KK70: işin içine aileler girmemişti o yüzden ismimizle hitap etmiyorduk. Sonra ailelerleyken isim kullandıkça alıştık. Ama hala daha kavga edince ismimizle hitap ederiz. Niye bilmiyorum ciddiyet katıyor galiba o :KK70:

Sen hala bitiremedin mi alınacakları kız :KK70: Paso bir şeyler alıyorsun valla :KK70: Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah

nerdeeee.bende anlamadım valla al al bitmiyo.çok şey eksik daha özellikle büyük parçalar.ıvır zıvır şeyleri alıp duruyorum :(

nerdeeee.bende anlamadım valla al al bitmiyo.çok şey eksik daha özellikle büyük parçalar.ıvır zıvır şeyleri alıp duruyorum :KK43:
Öyle deme o ıvır zıvırlar bile çok tutuyo. Sadece onları hesaplayayım dedim 2,500 e yakın bişey çıktı eksikler

index.php

635271351056205760.jpg

635025753978185367.jpg

ay bu pembe takımın mavisine bayılıyorum bende ama pahalı dye kendimi tutuyorum :(

Oh oh maşallah aman allah bozmasın :KK70:

Canım çok çok üzüldüm ya :KK43: Çok büyük haksızlık bu sana yapılan

Ya ilk zamanlarda çok ağır hakaret gibi geliyordu bize de, ayrılıkla denkti nerdeyse sen düşün :KK70: işin içine aileler girmemişti o yüzden ismimizle hitap etmiyorduk. Sonra ailelerleyken isim kullandıkça alıştık. Ama hala daha kavga edince ismimizle hitap ederiz. Niye bilmiyorum ciddiyet katıyor galiba o :KK70:

Sen hala bitiremedin mi alınacakları kız :KK70: Paso bir şeyler alıyorsun valla :KK70: Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah

saol canım. isim konusunda dediğinde haklısın ailelerin yanında mecbur isimle hitap ediyoruz insan alışıyor.

çok güzelmiş, güzel günlerde de kullanırsın inşallah..Nereden ne kadara aldın , sorması ayıp :KK53:
Teşekkür ederiiim :)
Kuzu netten bakıyodum ilk zamanlar 250 tl ydi kıyamadım. Sonra 170 olduu.
En son Karaca'nın mağazasında 130 a buldum. Aldım iki takım. 12 kişilik yaptım günlükleri de.
Bu arada o mağazadaki son kalanları ben almışım :D Ama başka mağazasında vardır herhaldee :)

Back
X