okadar iyi anlıyorumki. benimkide normalde cimri değildir ama malesef aynı söylemler oluyor. hepimizin ortak derdi bence. böyle gözlerinde büyütüyorlar sanırım oyüzden laf söylüyorlar. halbuki dediğin gibi neyin ne ıolduğunu biliriz 2 bine gelinlik varken gidip 5 bin die tutturmayız.
Canım sakin ol ya elbette bir kere oluyo bunlar ve olucak ta içinde kalmasın moralinide bozma hiç al yavas yavas istediğini söyleme yani nolcakki
Benim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da