2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

okadar iyi anlıyorumki. benimkide normalde cimri değildir ama malesef aynı söylemler oluyor. hepimizin ortak derdi bence. böyle gözlerinde büyütüyorlar sanırım oyüzden laf söylüyorlar. halbuki dediğin gibi neyin ne ıolduğunu biliriz 2 bine gelinlik varken gidip 5 bin die tutturmayız.

Canım sakin ol ya elbette bir kere oluyo bunlar ve olucak ta içinde kalmasın moralinide bozma hiç al yavas yavas istediğini söyleme yani nolcakki

Benim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da

Benim de bi gururum var ama. Koca parası yiyen kadın muamelesi görmediğim kaldı. Ben hiç yokluk yaşamamışım ona göre. Evet yani varlıktayken babam sağolsun yokluk yaşatmadı. Ama o varlık kısa sürdü. Ben bi başıma asgari maaşla istanbulda hem okuyup hem geçindim. Ailemden de kimseden de destek almadım. Parasız kaldım yemek yapacak malzemem olmadı yine geçindim bi şekilde. Ben miyim yokluk bilmeyen? Daha bişey almadan burnumdan getirdi. Ben nasıl o evi yuva yapayım artık. Kendi uğraşsın dursun. Hem stres yap hem laf işit. Almıyorum ya otursun gazete kağıdından yesin yemeğini. Hatta ütüde yumurta pişirsin. Ay pardon ütü de lüzumsuzdur zaten. Bulsun bi yolunu artık ben mi düşüneyim onu da
Koca parası yemekten kastım ev hanımlığı değil lüzumsuz şeylere çalışmayıp masraf yapan kişiler işte amaan anlatamadım kötü bi kelime kullanmadım aslında orda da, yanlış anlaşılmasın işte

Koca parası yemekten kastım ev hanımlığı değil lüzumsuz şeylere çalışmayıp masraf yapan kişiler işte amaan anlatamadım kötü bi kelime kullanmadım aslında orda da, yanlış anlaşılmasın işte

Sıkma canını canım ya çalışıp paranı kendin kazanıyorsun çok şükür herşeye de karışmasınlar biz zahmet..

tatlım anlıyorum ben seni. daha geçen gün greenandblue greenandblue da bu bunalımdaydı. herşeyi bize bırakıyorlar işte sonrada daha ucuzu yokmu şöyle böyle. boşver. o söylensin dursun. kusurabakmayın ama biz bakıcaz onlarda eşşek gibi ödücek. hem zaten sadece onlar ödemiyor bizde çalışıyoruz çabalıyoruz. oyüzden boşver takma. bir süre bişi deme ona aklı başına gelir.

tatlım anlıyorum ben seni. daha geçen gün greenandblue greenandblue da bu bunalımdaydı. herşeyi bize bırakıyorlar işte sonrada daha ucuzu yokmu şöyle böyle. boşver. o söylensin dursun. kusurabakmayın ama biz bakıcaz onlarda eşşek gibi ödücek. hem zaten sadece onlar ödemiyor bizde çalışıyoruz çabalıyoruz. oyüzden boşver takma. bir süre bişi deme ona aklı başına gelir.

ayy evet, benimki parasına karışmıyor , fikir vermiyor, ne istersen olsun modunda ama bende ondan rahatsızdım :KK11:

Sende gel yavru :)
aaal beni aalll:KK68::KK68::KK68:
Kızlar ben çeyiz falan yapmıyorum, daha alınması gereken tabak setlerine bile laf yedim onların ekstra harcama olduğunu düşünüyor ! Bıraktım ne yaparsan yap ben bu lafları duydum elimi sürmem artık hiçbir şeye bütün hevesimi kursağımda bıraktın dedim. Ya ikimiz de adam akıllı maaşlar alıyoruz. Borcumuz da kalmadı çok şükür. Ama varlık içinde yokluk yaşamaktan yana. Tamam tutumlu olursun da bu kadar mı ya? Ortası yok bunların galiba.
ya canımm erkekler genel olarak böyle umursamamaya çalışıcaksın bişey diyemedim yaao_O
ya benim buraya girdiğimi nişanlım bilmiyor telefonda sürekli msj gelirse kim der ve açıklayamam :KK43:
niye saklıyosun ki canım:110:

canım ona göre böyle bir şey gereksiz. hiç tanımadığın insanlarla neden konuşuyrosunki der. hele birde özelimi anlattığımı duysa ooo :KK70:

Hee tabi bende her şeyi anlattığımı söylemiyorum tabi :KK17: Sadece fikir alışverişi yaptığımı biliyor ..herşeyi bilmesine gerek yok yani...aaa bak ne dicem, geçen pazar günü senin şantiyenin önünden geçiyorduk, aklıma sen geldin :KK45:

Hee tabi bende her şeyi anlattığımı söylemiyorum tabi :KK17: Sadece fikir alışverişi yaptığımı biliyor ..herşeyi bilmesine gerek yok yani...aaa bak ne dicem, geçen pazar günü senin şantiyenin önünden geçiyorduk, aklıma sen geldin :KK45:
aaa :D haftaiçi yolun düşerse beklerim buluşalım :)

canım sen çalışmıyomusun zaten.senin parandan nası harcadığından ne aldığından ona ne.çeyiz bu erkekleri ilgilendirmez.genel halleri bu ama takılma hepimizde aynı şeyler.benimki bonkördür aslında ama o bile gereksiz buluyo biçok isteğimi.daha doğrusu mantıksız buluyo.gereksiz diyemiyo da...

tatlım anlıyorum ben seni. daha geçen gün @greenandblue da bu bunalımdaydı. herşeyi bize bırakıyorlar işte sonrada daha ucuzu yokmu şöyle böyle. boşver. o söylensin dursun. kusurabakmayın ama biz bakıcaz onlarda eşşek gibi ödücek. hem zaten sadece onlar ödemiyor bizde çalışıyoruz çabalıyoruz. oyüzden boşver takma. bir süre bişi deme ona aklı başına gelir.
Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem :KK11:
Ben neden sakladığınızı merak ediyorum yavrular :KK57::KK53:
Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hatta :D Belki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa :KK53:
ayy evet, benimki parasına karışmıyor , fikir vermiyor, ne istersen olsun modunda ama bende ondan rahatsızdım :KK11:
O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.
aaal beni aalll:KK68::KK68::KK68:

ya canımm erkekler genel olarak böyle umursamamaya çalışıcaksın bişey diyemedim yaao_O

niye saklıyosun ki canım:110:
Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.
canım sen çalışmıyomusun zaten.senin parandan nası harcadığından ne aldığından ona ne.çeyiz bu erkekleri ilgilendirmez.genel halleri bu ama takılma hepimizde aynı şeyler.benimki bonkördür aslında ama o bile gereksiz buluyo biçok isteğimi.daha doğrusu mantıksız buluyo.gereksiz diyemiyo da...
Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet :KK34:

Ya ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorum :KK61: huff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti :cry:

Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem :KK11:

Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hatta :KK70: Belki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa :KK53:

O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.

Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.

Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet :KK34:

İtiraf ediyorum bazen bende buradan çok etkileniyorum, yani bu topikten değil..BDV'den :KK55: hemen anlıyor zaten, okuma şu kadınlar kulubünü hep gelip sinirini benden çıkartıyorsun diyor :cool:

Ya ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorum :KK61: huff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti :cry:

canım ya bak biz çözdük bu durumu, aralıksız 1 saat konuştum çünkü :KK53: ne kadar bir gelinlikten söz ediyorsun mesela?

merhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak

ben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban a:D

Back
X