- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
o da ağır olmuş birazcıkben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban a![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da ağır olmuş birazcıkben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban a![]()
ben diyorum pahalıysa çıplak gelebilrim düğüne diye ters ters bakıyor ban a![]()
merhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak
Kuzuuu yerim senii! :)Ya ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorumhuff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti
![]()
hala ses yok benden akşam neler olacak yazarım sabah zaten heyecan bastıwwuuuuuuuuuuuuuuuusüpeeerrrrr ya ahahahhahaha
Ne çektirdin adama beeemerhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak
bu arada sen ne yaptın bakalım nasıl geçtiwwuuuuuuuuuuuuuuuusüpeeerrrrr ya ahahahhahaha
hak etti valla başka bişey olsa kıyamazdım ama bu önemliNe çektirdin adama beee
Oh olsun tabi ama yazık bee yeter kuzu. :)
Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem
Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hattaBelki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa
O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.
Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.
Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet![]()
hala ses yok benden akşam neler olacak yazarım sabah zaten heyecan bastı
bu arada sen ne yaptın bakalım nasıl geçti
Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem
Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hattaBelki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa
O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.
Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.
Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet![]()
ay ne güzel bol bol bulusun bu arada 5 te nasıl izin aldın:):)Haber bekliyoruz canım meraklaaa
Çok güzel geçti canım şimdi yanıma gelior çıkacam saat 5 de![]()
ay benimkide arkadaşlarından öğreniyorsun diyip duruyobilse burası olduğunu![]()
BAk bu cidden işe yarıyor. Tabaktan örnek vermekten içim çıksa daaaay canım kusura bakma lütfen ama gülesim geldi.annesiyle bi konuşsun o bence.ya da sen bi söyle annesine yemek takımını gereksiz bulduğunu.erkekler işte canım anlamazlar böyle şeylerden.ne zamanki önüne koycak tabak bulamaz o zaman dank eder
ay ne güzel bol bol bulusun bu arada 5 te nasıl izin aldın:):)
Ay bende bdv den bayağı etkileniyorum ona yansıttığımda o da hemen anlıyor![]()
![]()
hahah koptum kirletmeyeceksiniz yada ansızın biri gelse zavallıcık yemesin:):)BAk bu cidden işe yarıyor. Tabaktan örnek vermekten içim çıksa daaa![]()
İki takım alıcam diye konuştu durdu. 2 kişi günlük kullancaksan neden 12 kişilik alıyomuşuz. O zaman diğer pahalı olanı neden almışızz. Kirlenince napıcaz diyorum yıkamamak için dimi diyoAnnene sorsana dedim tel.deyken. Sorduu bide iddayla. Aldı cevabını oturdu
Annesi 12 olsa daha iyi olur tabi oğlum makinadayken falan zor olur diğer türlü dedi. Hııı amaan yaptı sustu
Haha süpersin. Adama serenat yaptıracan en sonunda.hak etti valla başka bişey olsa kıyamazdım ama bu önemli