2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

merhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak

wwuuuuuuuuuuuuuuuu :D süpeeerrrrr ya ahahahhahaha

Ya ev benim için çok önemli ben huzurlu istediğim gibi evim olsun istiyorum, özene özene bakayım evimize, akşamları güzel bardaklarımızdan kahvemizi içelim istiyorum :KK61: huff bakmıyorum artık çeyiz topiklerine sinirlerim bozuldu. Etti her hayalimin içine. Gelinlik de pahalıymış zaten. İlk defa kararsızlık yaşamadan beğendiğim bir şey vardı o da gitti :cry:
Kuzuuu yerim senii! :)
Hiçte bile öyle yapmicam almicam demek yok. Ohoo ona kalsa hiçbirimiz bişeye dokunmayız burda zaten. En akrışmayanının bile söyenmiş iki kelimesi vardır en az :)
Anlamıyolar kiii. Öyle de geç.
Bi tabak modeli için ne kadar ilgi, gösterip lüzumlu görmesini bekleyebilirz ki örneğin. Ama bizim için asla öyle değil. Ben de aldığım her parçayı tek tek özenle alıyorum. Hepsini çok beğenmiş olmak istiyorum. Çünkü sadece ihtiyaç değil onlar benim için, hepsi özel. İğnesinden ipliğine kadar hem de.
Bak şöyle söyleyim benim nişanlım anlar aslında bu hallerden. Yani gelinliğim için bile heveslenir. Söylediğimde ilgilenir. Benden daha çok beyaz eşya bilmem ne araştırmışlığı da vardır yeri gelir.
Ama sor ona yine de neden 50-60 tl lik tabak dururken 130 a aldım. Neden herşeyin en pahalısı. Neden karar veremiyorum bıdıbıdı söylenir.
Bak bende az dolu değilmişim anlayışlı sayılabilecek bi insana bile.
Ama hiiiç umrusama. Orası senin evin. O ciciler de seninnn :) O yüzden biz burda paylaşır beğenir sever alırız. Ne gerek varmış falan yok burda :)

merhaba yeniden o kadar cok iş vardı ki dısardaydım bakamadım yine karısmıs mı ne ortalık biraz sabahtan beri yağmur var burada akşam için bulusalım gelmezsen ofisin önünde bekleyeceğim çıkarsan evin önünde yakalarım bu kez diyor ekşin dolu bir akşam olacak
Ne çektirdin adama beee :D
Oh olsun tabi ama yazık bee yeter kuzu. :)

Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem :KK11:

Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hatta :KK70: Belki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa :KK53:

O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.

Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.

Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet :KK34:

ay canım kusura bakma lütfen ama gülesim geldi.annesiyle bi konuşsun o bence.ya da sen bi söyle annesine yemek takımını gereksiz bulduğunu.erkekler işte canım anlamazlar böyle şeylerden.ne zamanki önüne koycak tabak bulamaz o zaman dank eder

@ShiverFly Hee bak bu arada . Öğendiğim bişey var kii ilişkimizin selameti için bazı küçük beyazz ötrsi yalanlar söylemek gibi haha :D
Yalan dediysem öyle kötü bişey değil. Örnek evrdiğim tabaklar var ya. Onları ben toplam 260 hatta 280 e aldım ama ona ne dedim. Ayy aşkıım baktığımız tabaklar var ya nette gördüm 90 a inmiş aliym bence hemen :D
Ona bile laf söyledi gerçi ama. Neyse baya düşmüş illa onu alcaksan al napim dedi.
Aman kendim alıcam nasılsa bişey olmaz :D

Çok pis gurur yaptım ya. Zaten hassasım şu sıralar iyice dellendim. Şimdi ev almıyoruz diye sinirleniyor ama daha düğün olmadan o riske giremem ki. Kredi mi ödeyeyim düğüne mi para biriktireyim. Ona göre ikisi de olurmuş ben yemek takımı istemesem :KK11:

Kuzu şöyle diyeyim. Benimki açar inceler okur durur burayı, sonra da siz birbirinizden gaz alıyorsunuz ondan böyle bana patlıyor her şey diye eline bir bahane geçer. Oysaki bilse ben buraya yazmasam hep ona patlarım. Söyleyecektim ama sırf bu yüzden vazgeçtim hatta :KK70: Belki biliyordur gerçi de bana çaktırmıyordur o da bir ihtimal. Hiç şimdi dertsiz başıma bir daha dert açmayayım. Bir de daha önce bir vukuatımız olmuştu anlatmıştım burada da çekilişe niye katılamadığımı söylemek amaçlı. Tatsızlık çıkmasın şimdi. Kız kıza takılıyoruz burada. Rahat rahat çekiştiremem hem yoksa :KK53:

O da ayrı bir evre tabi ama ben ona bile razıyım şu aşamada.

Gurur yaptım ya. Nelere gurur yapmadım da bu çok koydu valla.

Lütfen canım çeyize ne gerek var gazete kağıdından da yemek yenebilir gayet :KK34:

ay benimkide arkadaşlarından öğreniyorsun diyip duruyobilse burası olduğunu :D

ay canım kusura bakma lütfen ama gülesim geldi.annesiyle bi konuşsun o bence.ya da sen bi söyle annesine yemek takımını gereksiz bulduğunu.erkekler işte canım anlamazlar böyle şeylerden.ne zamanki önüne koycak tabak bulamaz o zaman dank eder
BAk bu cidden işe yarıyor. Tabaktan örnek vermekten içim çıksa daaa :D :D
İki takım alıcam diye konuştu durdu. 2 kişi günlük kullancaksan neden 12 kişilik alıyomuşuz. O zaman diğer pahalı olanı neden almışızz. Kirlenince napıcaz diyorum yıkamamak için dimi diyo :D Annene sorsana dedim tel.deyken. Sorduu bide iddayla. Aldı cevabını oturdu :D Annesi 12 olsa daha iyi olur tabi oğlum makinadayken falan zor olur diğer türlü dedi. Hııı amaan yaptı sustu

Ay bende bdv den bayağı etkileniyorum ona yansıttığımda o da hemen anlıyor :KK70: :KK70:
curlygirl curlygirl Haha ay o benim buralarda takıldığımı hiiç bilmiyo ama bende siz gibi BDV den çoke tkilenip arada arıza çıkarıyorum. Bi ara bunalıma girmiliğim bile var :D Kimle ne konuşuyosun da böyle şeyler çıkardın sen diye kızıyodu benimki de:d

BAk bu cidden işe yarıyor. Tabaktan örnek vermekten içim çıksa daaa :KK70: :KK70:
İki takım alıcam diye konuştu durdu. 2 kişi günlük kullancaksan neden 12 kişilik alıyomuşuz. O zaman diğer pahalı olanı neden almışızz. Kirlenince napıcaz diyorum yıkamamak için dimi diyo :KK70: Annene sorsana dedim tel.deyken. Sorduu bide iddayla. Aldı cevabını oturdu :KK70: Annesi 12 olsa daha iyi olur tabi oğlum makinadayken falan zor olur diğer türlü dedi. Hııı amaan yaptı sustu
hahah koptum kirletmeyeceksiniz yada ansızın biri gelse zavallıcık yemesin:):)

Back
X