2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizim minnoş hasta olmuş gidicektik ama heryerde mi acaba.
sabah haberlerinde de duydum bizim doktorların hiç biri çalışmıyo canım aklına takılıyosa ordaki hastaneyi ara bi sor şu doktor çalışıyomu diye belki özeller çalışıyo oalbilir

Günaydın hatunlar, Hayırlı cumalar Gönlünüzden geçen tüm duaların kabul olması dileğiyleee

günaydın kızlar :)

Günaydınnnn :) Hayırlı cumalarr

günaydın kızlar

Günaydın kızlarr

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın kızlar bugn doktorlar grevde hastanelere gitmeyin haberiniz olsun

Kızlarcııııııım Günaydıııın
Bol neşeli, çabuk bitmeli, mutlu haberler alacağımız bi gün olsun olsun İnşallah. :)

Günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar tüm dualarımız kabul olsun inşallahhh (AMİN)

kızlar ve dün gece neler oldu ben cıktım biraz geç çıktık neyse bekliyor ben garaja doğru yürüdüm gelmiş arkamdan sarıldı ben bırak dedim zaten sevmez dışarda bıraktı hadi gel gidiyoruz dedi seninle bi yere gelmiyorum dedim bak dışardayız arabaya gel istemessen iki dakikaya gidersin dedi neyse bindim arabaya hiç konusmuyoruz başladı sürmeye dedim inicem ben dedi ki lütfen eve ben bırakayım bari ok olmaz neyse bu başka bi yere götürdü beni cennet bahçesi diye güzel bi resteurant indik karsıladılar bizi masanız hazır falan masada güller gideceğim yola gül yaprakları serpiştirilmiş mumlar falan arabanın içinde koca bi buket gül verdi başladı özür dilemeye benden hala ses yok şoklardayım tabi dedi ki affet ben seni nasıl üzerim sonra frambuazlı pasta almış ben cok severim arabaya binince onu verdi ayakakbı almıs falan bende düsünmem gerekiyor bunlar kolay umutulacak şeyler değil dedim

Vuhhuuuu diyorummm.com
Daha ne yapsın adam bee kendini mi assın yeter hahah
Affediver ben yıldım vallaaa

Vuhhuuuu diyorummm.com
Daha ne yapsın adam bee kendini mi assın yeter hahah
Affediver ben yıldım vallaaa
cok romantikti akşam bi de hazırlanmıstım çok beğendi dedi ki sen neyi nasıl istersen öyle olsun falan ben mutluluktan ucuyorum ama hemen affedemem

Süpersin ya valla helal olsun kız sana
cok romantikti akşam bi de hazırlanmıstım çok beğendi dedi ki sen neyi nasıl istersen öyle olsun falan ben mutluluktan ucuyorum ama hemen affedemem
Bir de dedik affet artık diye ama, şimdi affedersen bakıcak hee tamam ben böyle sürprizler yapınca geçiyor demek ki diyecek, azıcık daha zorlansın da sen de fazla uzatma bence Fazla naz aşık usandırır hesabı olmasın

aynen de hani bende onu düsündüm bunlarla gecer demek deyip her eline çiçeği aldığında barışacağımı sanmasın bide verdim korkuyu annemle konustuk annem arkamda konuyu net bilmiyor ama sen ne karar verirsen arkandayım dedi dedim tutuştu iyice

Biz de dün tartıştık. Konuyu anlatmayayım şimdi iyice sinir olurum yoksa ama tavrı o kadar sinir bozucu ki. Hatasını anlayacağına üste çıkmaya çalışıyor bir de. Sonra söylediğim bir şeyi gitti yanlış anladı sen nasıl yakıştırırsın bunları bana, mahvettin herşeyi dedii hopp işin içinden sıyrıldı beyfendi haklı konuma YİNE getirdi kendini. Akşam msjla bütün sinirimi döktüm ben de. Bakmadı telefonuna. Sabah günaydın yazmış, hiçbir şey olmamış gibi konular açmış. Ben de yazdığım onca şeyin hiçbirine cevap almadığım için yazmak istemedim, söyledikleri çok üzdü beni. Az önce de sırf merakından aradı keşke açmasaydım. Napıyosun dedi, çalışıyorum dedim. Kolay gelsin dedi, sağol dedim kapattık. Olaya bak ya. Hem suçlu hem güçlü. Bir kere hatanı kabul et ya, ölecek sanki etse!

bizi zıvanadan çıkartana kadar kabul etmezler bunlar bizim ne zaman tepemiz atar sinirden kendimizden geçeriz ancak o zman bi keresinde sey demişti bana hatamı kabul edersem hep alttan almamı beklersin öldürecektim

Adam daha ne yapsın hatun Tabi hemen affetme ama güzel bir ders olmuş .

Hoca çağırıp topiği bir okutucam ya

bizi zıvanadan çıkartana kadar kabul etmezler bunlar bizim ne zaman tepemiz atar sinirden kendimizden geçeriz ancak o zman bi keresinde sey demişti bana hatamı kabul edersem hep alttan almamı beklersin öldürecektim
evet biz de alttan alıp durursak aha benimki gibi böyle de tepene çıkarlar işte !! Senin gibi iradeli olmak gerekiyordu işte ben başta hata yaptım, artık ne yapsam işlemiyor. Bir kere ayrılmıştı benden, pişman oldu, sonra gördü benden neleri götürdüğünü eskisi gibi olamadığımı o zaman dank etti, ama dediğim gibi başta verdiğim için o tavizleri, o kadar da uzun sürmedi o dank etme aşaması.

sakin ol bebeğim anlatacak yöntemler buluruz en iyi sen tanıyosun onu dersinide verirsin ama uygun zamanı bekle derim

ya o cok kötü bişey malesef yapıyorlar ama ağlama bebeğim inan kendimizee yazık ediyoruz bende günlerce ağladım komik duruma düsürüyorlar bizi ofiste ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…