2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende yansıtmam ailelere ama bu gerçekten bahsedilcek bişey.eminim annesi güler. :))

Niye yıkayınca 12 taneyi birden yıkamıycak mıyız sonuçta
Şimdi makina azcık bulaşık için açılmaz ya. Haliyle 1 tabak lazım olunca çıkarıp elde yıkamak lazım. Ama 12 kişilik alınca böyle bir dert yok. Kirlet at kirlet at birikicek zaten öyle demiştim
O da o yüzden böyle bi anlam çıkarmışşş
hep deseler keske :):) ama rada cıkıyor öyle
Haha arada benimki de söyler hakkını yemiyim. Ama insanın hep duyası geliyor işte
burayı bilmesinler ya deli damgası vururlar bize
Haha kesinliklee.
Bi de giyinmiş süslenmiş çok fenasın senn :d Yarını bekliciğim heyecanlaaa

ay çok komik ya. aslında bunların hepsini 1 aylığına ev hanımı yapıcaksın o zaman bi daha ağızlarını açıyolarmı hiç

dur bakalım bende heyecanlandım ine şehir dısında geç gelirse kaçırır çıkış saatimi ama ne yapar eder gelir gibi geliyor

bende yansıtmam ailelere ama bu gerçekten bahsedilcek bişey.eminim annesi güler. :))
Kesinlikle güler. Gülünmeyecek gibi değil. Hatta bundan gazla bi ağzını arayıvereyim bakalım ne düşünüyor.
ende ilk defa bir gelinlik denedim geçen hafta , 4400 tl dedi acımasız hatun :) İlk tepkileri takma kafana
Oyşş. Ya ben o gelinlik için ya benimsin ya kara toprağın moduna girmiştim. Şimdi vedalaşıyorum cici şeyle. Bu kadar erken ve kararsızlıkta üstüme yokken en ufak tereddütüm olmadan beğenmiştim oysaki. Güle güle şeker gelinlik, başkalarına yar olursun artık Ben kot tişörtle nikah kıyıcam çünkü. Gelinlik gereksiz bir şey. Sonunda diycem aslında gelin de gereksiz sen kendin git evlen
Acaba burada ne demeye çalışmışım
Ben anladım uzunca da cevap yazdım bak

Allah iyiliğini versin nasılda drametize temiş olayı gelinlik önemli hemen pes edemezsin öyle

Evi rezil ettikleriyle kalır valla. Ruhlarında yok yine anlamazlar
aynen benimki yumurtanın sarısıyla beyazını ayıracağım diye elinde kır yumurtayı sarısını tut elinde arkadşları anlattı gülmekten koptum adamın dünyadan haberi yok

Allah iyiliğini versin nasılda drametize temiş olayı gelinlik önemli hemen pes edemezsin öyle
O gelinlik çok önemliydi hem de. Dramatik bir olay sonuçta. Ohaa ama en komiği ben kot tişörtle nikah kıyarım dedim ya Reklamlara bakın çıkan Site benim dramamla alay ediyor
aynen benimki yumurtanın sarısıyla beyazını ayıracağım diye elinde kır yumurtayı sarısını tut elinde arkadşları anlattı gülmekten koptum adamın dünyadan haberi yok
Ohoo işimiz var. Neyse senin romeo serenat yapsın dursun, karışmasın mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…