2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gece yattığınız odada baş ucunuza bi balon kycanız ama bu balonu şişirmeden önce dilek diliceniz üflüceniz dilek dilicieniz üflüceniz ve böylece hergün gördükçe o balonu o dilekleriniz daha hızlı gerçekleşşcekmiş çok hoşuma gitti bu ve ben yaptım bakalım merakla bekliyom dilekleriniz gerçeklşince patlatın gitsin :))

klasik erkek kaçış yolu
kızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
tatlım naptınız siz. bir karara varabldinmi
Allah Allah. Bi astrolog bulup sormak lazım yıldızlar ay falan neyin peşidneymiş diyee
O zman kendimi şanslı ilan ediyorum ben dee napiim :)
dün astrologlar çıkmıştı tv ye güneş tutulmaıs varmış gene herkes etkileniyormuş

sanırım mevsim değişiyor etkileniyoruz

akşama kadar böyle boş boş oturarakta nasıl geçircem ben bu cuma günün bilmiyorum hiç vakit geçmiyo kızlar ya eve gitsek sanki nolcak iş yapmıyoz hepsi grevde offff telefonumun şarjıda bitti hoş bitmese bile nolcak sanki mesajlaşcaz mı pehhh

benim yanıma gel kuzu yardıma ihtiyaç var hem sıkılmazsın

nişan konusu ne zaman açılır kızlar genelde 1 buçuk sene oldu benim artık bişeyler düzene girsin istiyorum ama belki böylesi daha hayırlıdır bilmiyorum bu aralar benim kafam çok karışık ve onun evlilikten korkup korkmadığını nasıl anlrım

Haha ay ilk kez dedim ben yaaa dilim kopaydı hahah
Sustum sustum herşey çok kötü

klasik erkek kaçış yolu

tatlım naptınız siz. bir karara varabldinmi

dün astrologlar çıkmıştı tv ye güneş tutulmaıs varmış gene herkes etkileniyormuş
Beni kaçırıcak sonunda. Ya da ben keçileri kaçırıcam. Hoopp yarısı kaçtı bile
sanırım mevsim değişiyor etkileniyoruz
Bahar gelir börtü böcek aşk yaşar bizim halimize bak

cikolata_delisi canım bence onun açmasını bekle daha iyi oluyor ama açar zaten bir engeliniz yoksa sabırlı ol derim gelsen ne güzel olurdu

canım bence onun açmasını bekle daha iyi oluyor ama açar zaten bir engeliniz yoksa sabırlı ol derim gelsen ne güzel olurdu
o ev alayım bi diye düşünüyo ama son zamanlarda hiç bahsetmiyoruz nişanla ilgili bişyden korkup korkmadığını nasıl anlaybilirim aklım çok karıştı bu konunun açılmaması korktuğunu gösterir mi canım

her erkek korkar ama zamanı geldiğinde açaçaktır sey yapabilirsin takılarak aç bu konuyu ciddi olmadan tepkisini ölçmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…