- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Haha ay ilk kez dedim ben yaaa dilim kopaydı hahahKız nispet yapma ben korktum nazarlara geliceksin diye
kızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
klasik erkek kaçış yoluBiz de dün tartıştık. Konuyu anlatmayayım şimdi iyice sinir olurum yoksa ama tavrı o kadar sinir bozucu ki. Hatasını anlayacağına üste çıkmaya çalışıyor bir de. Sonra söylediğim bir şeyi gitti yanlış anladı sen nasıl yakıştırırsın bunları bana, mahvettin herşeyi dedii hopp işin içinden sıyrıldı beyfendi haklı konuma YİNE getirdi kendini. Akşam msjla bütün sinirimi döktüm ben de. Bakmadı telefonuna. Sabah günaydın yazmış, hiçbir şey olmamış gibi konular açmış. Ben de yazdığım onca şeyin hiçbirine cevap almadığım için yazmak istemedim, söyledikleri çok üzdü beni. Az önce de sırf merakından aradı keşke açmasaydım. Napıyosun dedi, çalışıyorum dedim. Kolay gelsin dedi, sağol dedim kapattık. Olaya bak ya. Hem suçlu hem güçlü. Bir kere hatanı kabul et ya, ölecek sanki etse!
tatlım naptınız siz. bir karara varabldinmikızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
dün astrologlar çıkmıştı tv ye güneş tutulmaıs varmış gene herkes etkileniyormuşAllah Allah. Bi astrolog bulup sormak lazım yıldızlar ay falan neyin peşidneymiş diyee
O zman kendimi şanslı ilan ediyorum ben dee napiim :)
sanırım mevsim değişiyor etkileniyoruzKızlar vallahi var bir şeyler ya. Dün kardeşim eve geldi sinirle elindekileri etrafa ata ata girdi. Dedim iş yerinde bir şey oldu herhalde. Kız arkadaşıyla sorun yaşamışlar ona sinirlenmiş, ilk defa onu böyle gördüm. Arkadaşlarım da hep sevgilileriyle kavgalı. Ayrılanlar var. Yani uğursuzluk sadece bizde değilmiş
canım ne oldukızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
Astrolog olacak insanmışımdün astrologlar çıkmıştı tv ye güneş tutulmaıs varmış gene herkes etkileniyormuş
benim yanıma gel kuzu yardıma ihtiyaç var hem sıkılmazsınakşama kadar böyle boş boş oturarakta nasıl geçircem ben bu cuma günün bilmiyorum hiç vakit geçmiyo kızlar ya eve gitsek sanki nolcak iş yapmıyoz hepsi grevde offff telefonumun şarjıda bitti hoş bitmese bile nolcak sanki mesajlaşcaz mı pehhh
ay hemen geleyim boş oturmaktansa :)))benim yanıma gel kuzu yardıma ihtiyaç var hem sıkılmazsın
nasılsa hep yapacakları için de gitsin hep mi biz düsüneceğizçok güszel söylemişsin canım valla hiç aklıma böyle bişeyler demek gelmedi sinirden dur bunuda diceğim zaman gelcek elbet
Haha ay ilk kez dedim ben yaaa dilim kopaydı hahah
Sustum sustum herşey çok kötü
Beni kaçırıcak sonunda. Ya da ben keçileri kaçırıcam. Hoopp yarısı kaçtı bileklasik erkek kaçış yolu
tatlım naptınız siz. bir karara varabldinmi
dün astrologlar çıkmıştı tv ye güneş tutulmaıs varmış gene herkes etkileniyormuş
Bahar gelir börtü böcek aşk yaşar bizim halimize baksanırım mevsim değişiyor etkileniyoruz
o ev alayım bi diye düşünüyo ama son zamanlarda hiç bahsetmiyoruz nişanla ilgili bişyden korkup korkmadığını nasıl anlaybilirim aklım çok karıştı bu konunun açılmaması korktuğunu gösterir mi canımcanım bence onun açmasını bekle daha iyi oluyor ama açar zaten bir engeliniz yoksa sabırlı ol derim gelsen ne güzel olurdu
olacakk o da olacak az kaldı nereye kadar mutsuz olabiliriz ki
Beni kaçırıcak sonunda. Ya da ben keçileri kaçırıcam. Hoopp yarısı kaçtı bile
Bahar gelir börtü böcek aşk yaşar bizim halimize bak
her erkek korkar ama zamanı geldiğinde açaçaktır sey yapabilirsin takılarak aç bu konuyu ciddi olmadan tepkisini ölçmelisino ev alayım bi diye düşünüyo ama son zamanlarda hiç bahsetmiyoruz nişanla ilgili bişyden korkup korkmadığını nasıl anlaybilirim aklım çok karıştı bu konunun açılmaması korktuğunu gösterir mi canım
ne diyebilirim mesela nasıl girş yapayım kiher erkek korkar ama zamanı geldiğinde açaçaktır sey yapabilirsin takılarak aç bu konuyu ciddi olmadan tepkisini ölçmelisin
hayırlı cumalar hoşgeldin canımHayırlı cumalar güzeel gelinleerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?