Öyle dedin kediler geldi aklıma bak şimdi :d Malum Mart ayındayız aşkın dibine vurmuşlardır onlar şimdiiBahar gelir börtü böcek aşk yaşar bizim halimize bak
Hoşgeldin canıım :)Hayırlı cumalar güzeel gelinleerr :)
ev alayım diyor ya o konuyu açtığında bizim evimizi mi neren alacaksın falan de gir ordan konuya yada ne bileyim neler konusuyosunuz aranızda sendaha iyi tahmin edebilirsin kuzu ama takılarak söyle bakalım ne diyecekne diyebilirim mesela nasıl girş yapayım ki
kedicikler biri az önce tentenin üstüne cıkmıs öteki aşağıdan miyav da miyavÖyle dedin kediler geldi aklıma bak şimdi :d Malum Mart ayındayız aşkın dibine vurmuşlardır onlar şimdii
Hoşgeldin canıım :)
Hahaha aşkın gözü kör işte. Kendisi için emek harcayanı değil de gönlünün kaydığını seçmiş demekkedicikler biri az önce tentenin üstüne cıkmıs öteki aşağıdan miyav da miyavüçüncü bir kedi geldi rakip neyse yavrucağızı indirdiler aşağıya tercihini rakip kediden yana kullanınca kavga kıyamet koptum adam bir saat bekledi miyav diye yedi kendini biri pişirdi diğeri yedi koptum burda
Ay sorma bizim serseri de karı kız derdindeÖyle dedin kediler geldi aklıma bak şimdi :d Malum Mart ayındayız aşkın dibine vurmuşlardır onlar şimdii
Ay bi alem bunlar yakedicikler biri az önce tentenin üstüne cıkmıs öteki aşağıdan miyav da miyavüçüncü bir kedi geldi rakip neyse yavrucağızı indirdiler aşağıya tercihini rakip kediden yana kullanınca kavga kıyamet koptum adam bir saat bekledi miyav diye yedi kendini biri pişirdi diğeri yedi koptum burda
Haha günahh kıızAy sorma bizim serseri de karı kız derdindeAnnem diyor ama yazık bu bulamıyo galiba dışarıda, evde benim koluma talip oluyor diye
koptum burda koluma talip dmekAy sorma bizim serseri de karı kız derdindeAnnem diyor ama yazık bu bulamıyo galiba dışarıda, evde benim koluma talip oluyor diye
Ay bi alem bunlar ya
napsın yavrucak aşık olmuşHahaha aşkın gözü kör işte. Kendisi için emek harcayanı değil de gönlünün kaydığını seçmiş demek
Aşka saygımız var boşver iyi etmiş hahanapsın yavrucak aşık olmuş
Sağol canım bir de bu hafta geleceği için ayrıca mutluyum :) :)
kızlar ben dayanamıyorum 2 gün hiç konuşmadık sabah kavga ettik ama çok sinirleniyorum hakim olamıyorum saldırıyorum sürekli
gece yattığınız odada baş ucunuza bi balon kycanız ama bu balonu şişirmeden önce dilek diliceniz üflüceniz dilek dilicieniz üflüceniz ve böylece hergün gördükçe o balonu o dilekleriniz daha hızlı gerçekleşşcekmiş çok hoşuma gitti bu ve ben yaptım bakalım merakla bekliyom dilekleriniz gerçeklşince patlatın gitsin :))
hayırlı cumalar hoşgeldin canım
Öyle dedin kediler geldi aklıma bak şimdi :d Malum Mart ayındayız aşkın dibine vurmuşlardır onlar şimdii
Hoşgeldin canıım :)
canım bence 1 seneden sonra bu konular konuşulmalı.. laf oyunlarına da gerek yok açık açık konuş.nişan konusu ne zaman açılır kızlar genelde 1 buçuk sene oldu benim artık bişeyler düzene girsin istiyorum ama belki böylesi daha hayırlıdır bilmiyorum bu aralar benim kafam çok karışık ve onun evlilikten korkup korkmadığını nasıl anlrım
bi ara telefonda yazmıştım mesaj olarak aynı buna benzer bişey konuşuruz görüştüğümüzde dedi ve hiç konuşmadık o günden sonrada korkuyomu diye düşünmeye başladımcanım bence 1 seneden sonra bu konular konuşulmalı.. laf oyunlarına da gerek yok açık açık konuş.
yani şöyle başlayabilirsin ;
ikimizde artık çocuk değiliz işimizi gücümüzü elimize almış insanların beraber güzel anlaşıyoruz güzel zaman geçiriyoruz ama ben artık seninle olmak seninle uyumak istiyorum pat diye bugün demiyorum ama bişeylerin adı konmalı.. gibi konuşabilirsin.
endless love denemekten zarr gelmez canım kardeşim diyo bende onla oynucaktım iyiki söyledin sakııın dedim :)
telde söylemişssin sonra açmamıs neden acaba ama sen bilirsin canım sen sevdiğini daha iyi tanıyosun acık acık konusacaksan konuş tepkisini kestirebiliyosan yoksa bi yokla derim bunlar hassas konularbi ara telefonda yazmıştım mesaj olarak aynı buna benzer bişey konuşuruz görüştüğümüzde dedi ve hiç konuşmadık o günden sonrada korkuyomu diye düşünmeye başladım
bence yüzyüze gelince sor.. biz konusuyorz daha söz nişan vs yok en iyi bu yaz belki nişan.. ama bayadır konusup ona göre plan yapıyorzbi ara telefonda yazmıştım mesaj olarak aynı buna benzer bişey konuşuruz görüştüğümüzde dedi ve hiç konuşmadık o günden sonrada korkuyomu diye düşünmeye başladım
ne kadar yıprattığının farkında değil bu konunun konuşlmamasının soğuk davranıyorum eski zamanlarımızdan ama istemeden oluyotelde söylemişssin sonra açmamıs neden acaba ama sen bilirsin canım sen sevdiğini daha iyi tanıyosun acık acık konusacaksan konuş tepkisini kestirebiliyosan yoksa bi yokla derim bunlar hassas konular
neden soğuk davranıyosun bence yıpratmayın birbirinizi madem cok rahatsız oluyosun güzelce konusabilirsin ama üzme kendini ev almayı düsünüyo diyosun o da boşuna değildir bencene kadar yıprattığının farkında değil bu konunun konuşlmamasının soğuk davranıyorum eski zamanlarımızdan ama istemeden oluyo
aaahh havadanmıdır sudanmıdır bu durumlar. ya da gökyüzünde yine değişimler oldu ondanmıdır bilemedim. sürekli bi kavga tartısma halinde herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?