2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o çok sey yapma duygusunu bana da yollarmısın azcık:KK45: daha o kadar çok eksiğim var kii ahh ahhh
Haha yollarım aslında bende fazla fazla var.
Her yere el atmak istiyorum deli gibii. :D
Benim de var birsürü eksiğimm.
Ama seni anlıyoruuum. O akdar çok şey var ki bazen insan aaamn düşünmicem diyip kabuğuna çekilmek istiyo..
Oy napıcaz acaba biz böyleee, bilemediiim..

Kızlaar biri bana bişey desin kafayı yicem.
Az önce normal bi cep numarası beni aradı ve nişanlımın adını soyleyerek X bey ile görüşebilirmiyim dedi. Bende kendisi şuan yok nerden arıyosunuz dedim. Garamti bankasından arıyorum dedi. Arayan kadın bu arada.
Ben de saf gibii! numarasını verip burdan ulaşabilirsiniz dedim. Bizim numaralarımız seri yani sadece son 1 hanesi farklı.
Şimdi nişanlım aradı biri beni aramış bi kadındı ama kapandı dedi. Bende anlattım. İkimizde anlamadık. Arıyoruz ama meşgul çalıyo. Nişanlım arayınca da meşgule vermiş.
Ne alaka ya nasıl bulucam ne olduğunu, deliricem şimdiii

Az önce normal bi cep numarası beni aradı ve nişanlımın adını soyleyerek X bey ile görüşebilirmiyim dedi. Bende kendisi şuan yok nerden arıyosunuz dedim. Garamti bankasından arıyorum dedi. Arayan kadın bu arada.
Ben de saf gibii! numarasını verip burdan ulaşabilirsiniz dedim. Bizim numaralarımız seri yani sadece son 1 hanesi farklı.
Şimdi nişanlım aradı biri beni aramış bi kadındı ama kapandı dedi. Bende anlattım. İkimizde anlamadık. Arıyoruz ama meşgul çalıyo. Nişanlım arayınca da meşgule vermiş.
Ne alaka ya :KK57: Millet manyak galiba. Numarayı sorguladınız mı

Ne alaka ya :KK57: Millet manyak galiba. Numarayı sorguladınız mı
Şimdi sorgulattım ama bilgileri gizlenmiş olabilir kayıt bulunamıyo dediler.
Vallahi tırlatıcam. Nasılda saf gibis orgulamadım verdim numarayıı ya

Şimdi sorgulattım ama bilgileri gizlenmiş olabilir kayıt bulunamıyo dediler.
Vallahi tırlatıcam. Nasılda saf gibis orgulamadım verdim numarayıı ya
Sana nasıl ulaşıyo da onu arıyo o garip geldi. cia diye bi uygulama var oradan belki bulabilir ondan sorgulatsan ?

Hayır hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım normal bi numaradan olduğunuu, kendi
Sana nasıl ulaşıyo da onu arıyo o garip geldi. cia diye bi uygulama var oradan belki bulabilir ondan sorgulatsan ?
Ya iştee hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım nedir ne değildir diyee. Dur onu da bi indirip deniyim. Düzgün çalışmıyodu son zamanlarda ama .
Çok garip cidden bi iş var bu iin içinde ama nee?

Hayır hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım normal bi numaradan olduğunuu, kendi

Ya iştee hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım nedir ne değildir diyee. Dur onu da bi indirip deniyim. Düzgün çalışmıyodu son zamanlarda ama .
Çok garip cidden bi iş var bu iin içinde ama nee?
Bi iş olduğu kesin de karşı taraf bazen öyle ikna edici konuşuyo ki boşluğuna geliveriyo. Acaba numaralarınız yakın diye karışmış olabilir mi ki

Bi iş olduğu kesin de karşı taraf bazen öyle ikna edici konuşuyo ki boşluğuna geliveriyo. Acaba numaralarınız yakın diye karışmış olabilir mi ki
Bilmiyorum canım ama hiiiç sanmıyorum. Banka ile çok işi olur benimkinin. Hedef hiç şaşmadı da böyle bi numaradan aranınca mı şaştı ki.
Programı indirdim ama sorgulatınca bu numara başkalarına gösterilemez diyo..
Çok kurcaladı kafamı içime huzursuzluk girdi çok fena

Bilmiyorum canım ama hiiiç sanmıyorum. Banka ile çok işi olur benimkinin. Hedef hiç şaşmadı da böyle bi numaradan aranınca mı şaştı ki.
Programı indirdim ama sorgulatınca bu numara başkalarına gösterilemez diyo..
Çok kurcaladı kafamı içime huzursuzluk girdi çok fena
Ay niye gösterilemiyomuş ya garip valla. Gerçi zaten direk isimle istemiş, sonra arayınca meşgule vermiş, insan şüpheleniyor. dur bakalım çıkar otaya

Ay niye gösterilemiyomuş ya garip valla. Gerçi zaten direk isimle istemiş, sonra arayınca meşgule vermiş, insan şüpheleniyor. dur bakalım çıkar otaya
Valla resmen işimi gücümü bıraktım onunla uğraşıyorum çıksın da ortaya ne olduğu

KZUU BOŞLUĞUNA GELMİL CIA YI YÜKLEYİP Bİ BAKIN KİMİNMİŞ

Back
X