- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
simdi durum böyleyse benim daha 210 günüm var yandı gülüm kenten helvam vallaZaman yaklaştıkça herkes strese girdi sanırım canım
tabi havalarında etkisi vardıırrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi durum böyleyse benim daha 210 günüm var yandı gülüm kenten helvam vallaZaman yaklaştıkça herkes strese girdi sanırım canım
tabi havalarında etkisi vardıırrr
simdi durum böyleyse benim daha 210 günüm var yandı gülüm kenten helvam vallaya nişanlım beni bogacak ya da ben nişanlımı
![]()
BAk şimdi kalan gün kontrolü yaptırdın banasimdi durum böyleyse benim daha 210 günüm var yandı gülüm kenten helvam vallaya nişanlım beni bogacak ya da ben nişanlımı
![]()
geçmiyo günler gecmiyor. daha var diyemi ne bilemedim hiç bişi yapasımda gelmiyor yoksa hevesim mi kaçtı neBAk şimdi kalan gün kontrolü yaptırdın bana
175 günümüz kalmış bizim de. Daha var heralde yaaa :S
Geçiyomu geçmiyo mu ben karar veremedim işin kötüsügeçmiyo günler gecmiyor. daha var diyemi ne bilemedim hiç bişi yapasımda gelmiyor yoksa hevesim mi kaçtı ne
o çok sey yapma duygusunu bana da yollarmısın azcıkGeçiyomu geçmiyo mu ben karar veremedim işin kötüsü
Ayy benim de aksine çok şey yapasım var yaaa pooffff![]()
Haha yollarım aslında bende fazla fazla var.o çok sey yapma duygusunu bana da yollarmısın azcıkdaha o kadar çok eksiğim var kii ahh ahhh
Ne alaka yaKızlaar biri bana bişey desin kafayı yicem.
Az önce normal bi cep numarası beni aradı ve nişanlımın adını soyleyerek X bey ile görüşebilirmiyim dedi. Bende kendisi şuan yok nerden arıyosunuz dedim. Garamti bankasından arıyorum dedi. Arayan kadın bu arada.
Ben de saf gibii! numarasını verip burdan ulaşabilirsiniz dedim. Bizim numaralarımız seri yani sadece son 1 hanesi farklı.
Şimdi nişanlım aradı biri beni aramış bi kadındı ama kapandı dedi. Bende anlattım. İkimizde anlamadık. Arıyoruz ama meşgul çalıyo. Nişanlım arayınca da meşgule vermiş.
Ne alaka ya nasıl bulucam ne olduğunu, deliricem şimdiii
Şimdi sorgulattım ama bilgileri gizlenmiş olabilir kayıt bulunamıyo dediler.Ne alaka yaMillet manyak galiba. Numarayı sorguladınız mı
Sana nasıl ulaşıyo da onu arıyo o garip geldi. cia diye bi uygulama var oradan belki bulabilir ondan sorgulatsan ?Şimdi sorgulattım ama bilgileri gizlenmiş olabilir kayıt bulunamıyo dediler.
Vallahi tırlatıcam. Nasılda saf gibis orgulamadım verdim numarayıı ya
Ya iştee hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım nedir ne değildir diyee. Dur onu da bi indirip deniyim. Düzgün çalışmıyodu son zamanlarda ama .Sana nasıl ulaşıyo da onu arıyo o garip geldi. cia diye bi uygulama var oradan belki bulabilir ondan sorgulatsan ?
simdi durum böyleyse benim daha 210 günüm var yandı gülüm kenten helvam vallaya nişanlım beni bogacak ya da ben nişanlımı
![]()
Bi iş olduğu kesin de karşı taraf bazen öyle ikna edici konuşuyo ki boşluğuna geliveriyo. Acaba numaralarınız yakın diye karışmış olabilir mi kiHayır hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım normal bi numaradan olduğunuu, kendi
Ya iştee hiç yapmicagım şey bu benim. Banka sistemde kayıtlı numaradan başkasını aramaz ki nasıl verdim nasıl sorgulamadım nedir ne değildir diyee. Dur onu da bi indirip deniyim. Düzgün çalışmıyodu son zamanlarda ama .
Çok garip cidden bi iş var bu iin içinde ama nee?
Bilmiyorum canım ama hiiiç sanmıyorum. Banka ile çok işi olur benimkinin. Hedef hiç şaşmadı da böyle bi numaradan aranınca mı şaştı ki.Bi iş olduğu kesin de karşı taraf bazen öyle ikna edici konuşuyo ki boşluğuna geliveriyo. Acaba numaralarınız yakın diye karışmış olabilir mi ki
Ay niye gösterilemiyomuş ya garip valla. Gerçi zaten direk isimle istemiş, sonra arayınca meşgule vermiş, insan şüpheleniyor. dur bakalım çıkar otayaBilmiyorum canım ama hiiiç sanmıyorum. Banka ile çok işi olur benimkinin. Hedef hiç şaşmadı da böyle bi numaradan aranınca mı şaştı ki.
Programı indirdim ama sorgulatınca bu numara başkalarına gösterilemez diyo..
Çok kurcaladı kafamı içime huzursuzluk girdi çok fena
Valla resmen işimi gücümü bıraktım onunla uğraşıyorum çıksın da ortaya ne olduğuAy niye gösterilemiyomuş ya garip valla. Gerçi zaten direk isimle istemiş, sonra arayınca meşgule vermiş, insan şüpheleniyor. dur bakalım çıkar otaya
KZUU BOŞLUĞUNA GELMİL CIA YI YÜKLEYİP Bİ BAKIN KİMİNMİŞKızlaar biri bana bişey desin kafayı yicem.
Az önce normal bi cep numarası beni aradı ve nişanlımın adını soyleyerek X bey ile görüşebilirmiyim dedi. Bende kendisi şuan yok nerden arıyosunuz dedim. Garamti bankasından arıyorum dedi. Arayan kadın bu arada.
Ben de saf gibii! numarasını verip burdan ulaşabilirsiniz dedim. Bizim numaralarımız seri yani sadece son 1 hanesi farklı.
Şimdi nişanlım aradı biri beni aramış bi kadındı ama kapandı dedi. Bende anlattım. İkimizde anlamadık. Arıyoruz ama meşgul çalıyo. Nişanlım arayınca da meşgule vermiş.
Ne alaka ya nasıl bulucam ne olduğunu, deliricem şimdiii
eğer programlardan göstermiyosa sende 118li numaraları ara kuzuValla resmen işimi gücümü bıraktım onunla uğraşıyorum çıksın da ortaya ne olduğu
Boşluğuma geldi valla saflık ettim çok gerildim.KZUU BOŞLUĞUNA GELMİL CIA YI YÜKLEYİP Bİ BAKIN KİMİNMİŞ