Canım direk şikayet et. Terbiyesize bak ! Hiç adamı muhattap alma zaten. Sevgiline de söyle ya gizleme, senin suçun yok.kızlar cok fena bisey oldu bi mesaj geldi dün değil ondan önceki gün bankaya gitmiştim ing bankta işlerim vardı neyse sorun cıkmıs kimlik taramamda falan bankacı beyfendi ile görüstük falan calısıyorum dedim neyse bu beni aradı hallettim falan şimdi mesaj geldi ilk defa böyle bişey yapıyorum sizden cok etkilendim söylesem katliam cıkacak destan gibi mesaj atmıs
şikayet et canım bankaya nişanlınada söyle bence sakın gizleme
İvittt buldum banyo setini onu arıyodum da bi yandan da
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 1453581 Bende yeni aldım şimdi geldi kargoyla.Banyoma en uyan buydu.
Yuhh kırsaydın kafasını manyak mı ne ay bunlarkızlar cok fena bisey oldu bi mesaj geldi dün değil ondan önceki gün bankaya gitmiştim ing bankta işlerim vardı neyse sorun cıkmıs kimlik taramamda falan bankacı beyfendi ile görüstük falan calısıyorum dedim neyse bu beni aradı hallettim falan şimdi mesaj geldi ilk defa böyle bişey yapıyorum sizden cok etkilendim söylesem katliam cıkacak destan gibi mesaj atmıs
Seviyorum ben bu modelleri. Güzelmiş canım güle güle kullan :))Güle güle kullan canımGüzelmiş bu modelde benim daha banyom belli değil aldım kafama göre ayyy
aynen kızlar öyleyeceğim bankayada gider şikayet ederim bir daha yapamaz[/QUOT
Şu durumda biraz bekle istersen
En iyisini yaparsın kuzum.aynen kızlar öyleyeceğim bankayada gider şikayet ederim bir daha yapamaz
zeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.
önce nişanlınla paylaş daha sora şikayet etzeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.
ben ne yapayım bilemedim şikayet mi etmeli hemen yoksa erkek arkadaşıma anlatıp sonra mı karar verelim
Cam bardak seti aldınız mı kızlar? Karaflı filan olanlar var ya hani onlardan.
Canım ben yerinde olsam önce anlatırdım. Sonra habersiz kendi başına iş yapmış olma..zeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.
ben ne yapayım bilemedim şikayet mi etmeli hemen yoksa erkek arkadaşıma anlatıp sonra mı karar verelim
bende onun için düsündüm biraz ama bu kezde derki neden şimdiye kadar söylemedin aman ya bıktım ne saçma bişey böyleSaklama taraftarı değilim kesinlikle..Ama sizin zaten başka problemleri aşmanız gerekiyor..Bu da tuz biber olmasın.
zeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.
ben anlatırsam kendi gider direkt huyunu biliyorum bence sakıncası yokta zaten tatsızsızCanım ben yerinde olsam önce anlatırdım. Sonra habersiz kendi başına iş yapmış olma..
Söyle önce bilsin. Sonra zaten şikayet edicem dersin. Duruma göre şekillenir artık.
Haberi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?