2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım direk şikayet et. Terbiyesize bak ! Hiç adamı muhattap alma zaten. Sevgiline de söyle ya gizleme, senin suçun yok.

şikayet et canım bankaya nişanlınada söyle bence sakın gizleme
Trpst Aynen canım bence de söyle. Sonra bi bakmışsın sen kabahatlisin. Hiiç gerek yok bilsin..
Ya 3-4 sene önce resmen trafik kazasından acile gitmiştik ailecek. Geceyi acilde geçirdik.
Ve bütün gece ilgilenen stajyer doktor ertesi gün beni aradı mesela, msj atmış falan var mı böyle bişey.
Hastane bi de işin komiği ve ben acil servis hastasıyım. Bişeyim yoktu ama genel tetkikler için oradaydık.
Ben de hemen söylemiştim.
İyi ki de söylemişim yanındayken aradı çünkü bi de

Ayy delleniyorum pis sapık üçkağıtçı dolandırıcılarrr..
İnsan yok memlekette insan, nadiriz yanii

Yuhh kırsaydın kafasını manyak mı ne ay bunlar

aynen kızlar öyleyeceğim bankayada gider şikayet ederim bir daha yapamaz

aynen kızlar öyleyeceğim bankayada gider şikayet ederim bir daha yapamaz
En iyisini yaparsın kuzum.
Tepkisiz kalınca daha bi yüz buluyolar normalmiş gibi.
Şikayet etde aklı başına gelsin.
Ne terbiyesiz insanlar varr

zeroglu hanim merhaba,uc gundur bu msji yazip yazip siliyorum.sanirim bu sefer okuycaksiniz.kesinlikle sizi rahatsiz etme gibi bi niyetim yok sadece sizi gordugumden beri mantigim devre disi kaldi ve boyle bi aptal cesaretiyle size msj atma curetinde bulundum.rahatsiz ettiysem lutfen kusuruma bakmayin.sadece belki sizi tanima firsatim olur diye dusundum.cvp vermezseniz anlarim ve kesinlilkle sizi bir daha rahatsiz etme curetinde bulunmam.bole bisey yillar sonra ilk defa basima geliyo,ve ilk defa bole bisi yapiyorum. Belki sacma gelicek ama guzel seyler olucagi dusuncesine kapilarak bole bi aptal cesaretiyle msj attim.insanin basina her zaman boyle guzel seyler gelmiyo malum.rahatsizlik verdiysem tekrar kusura bakmayin.

ben ne yapayım bilemedim şikayet mi etmeli hemen yoksa erkek arkadaşıma anlatıp sonra mı karar verelim

Saklama taraftarı değilim kesinlikle..Ama sizin zaten başka problemleri aşmanız gerekiyor..Bu da tuz biber olmasın.

önce nişanlınla paylaş daha sora şikayet et

Canım ben yerinde olsam önce anlatırdım. Sonra habersiz kendi başına iş yapmış olma..
Söyle önce bilsin. Sonra zaten şikayet edicem dersin. Duruma göre şekillenir artık.
Haberi olsun da

Ahhahah yaa ergen ergen işler ya..Lise yıllarım geldi aklıma birde üniversitenin ilk yılları
Hiç cevap filan yazmayacaksın ciddiye almayacaksın gülüp geçeceksin bu kadar basit.Baktın durmadı konuyu uzatıyor o zaman hem nişanlına hem işyerine söylersin.

Canım ben yerinde olsam önce anlatırdım. Sonra habersiz kendi başına iş yapmış olma..
Söyle önce bilsin. Sonra zaten şikayet edicem dersin. Duruma göre şekillenir artık.
Haberi olsun da
ben anlatırsam kendi gider direkt huyunu biliyorum bence sakıncası yokta zaten tatsızsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…