istersen ver ben arayım canım anlamaz bileBoşluğuma geldi valla saflık ettim çok gerildim.
İndirdim kuzu ama bulunmuyo. 118 den de sorgulattım bulamadılar. Ne iş anlamadım ya
Onu da yaptım canım ama yok gizliymiş bilgiler görünmüyo dedi..eğer programlardan göstermiyosa sende 118li numaraları ara kuzu
hatta sigortadan arıyorum derim yani ofistende arayabilirimistersen ver ben arayım canım anlamaz bile
Yaa süpersin canım çok sevinirim. Msjla gönderiyorum sana hemen.istersen ver ben arayım canım anlamaz bile
Yaa sana özel msj gitmiyo neden kii. Sen bana göndermeye çalışsana.hatta sigortadan arıyorum derim yani ofistende arayabilirim
gönder kuzu sigortadan arıyorum tanıtım falan diye ararım ad soyad ne var ne yok alırım :):)Yaa süpersin canım çok sevinirim. Msjla gönderiyorum sana hemen.
dur yazma ben göndereyim mesajYaa sana özel msj gitmiyo neden kii. Sen bana göndermeye çalışsana.
Olmadı brudan yazar sen alınca silerim.
Haha ay canımsın çok sevinirim çok gerildim çünküü ama msj atamıyorum sana burdan yazim mi. Alınca söyle siliym hemen.gönder kuzu sigortadan arıyorum tanıtım falan diye ararım ad soyad ne var ne yok alırım :):)
attım mesaj cevapla neden yazılmıyo kiHaha ay canımsın çok sevinirim çok gerildim çünküü ama msj atamıyorum sana burdan yazim mi. Alınca söyle siliym hemen.
Gönderdim geldi miiattım mesaj cevapla neden yazılmıyo ki
Ay beni de haberdar edin. Ben diyecektim şirketten arayayım diye ama kesin çaktırırım ağzım hiç iyi laf yapmazGönderdim geldi mii
birde ben kadar düşünürken nişanlımın aman olur ya da tınlamama durumu sonucunda benim heves pufffff uçtu gittiHaha yollarım aslında bende fazla fazla var.
Her yere el atmak istiyorum deli gibii.
Benim de var birsürü eksiğimm.
Ama seni anlıyoruuum. O akdar çok şey var ki bazen insan aaamn düşünmicem diyip kabuğuna çekilmek istiyo..
Oy napıcaz acaba biz böyleee, bilemediiim..
aradım acmıyor ama denk getireceğim bi arkadaşım var tcellde gerekirse sorgulatırız buluruzAy beni de haberdar edin. Ben diyecektim şirketten arayayım diye ama kesin çaktırırım ağzım hiç iyi laf yapmaz
İnşallah bişey çıkarda haberdar ederiz canım.Ay beni de haberdar edin. Ben diyecektim şirketten arayayım diye ama kesin çaktırırım ağzım hiç iyi laf yapma
ayy 149 gün ben nerelere gidemBAk şimdi kalan gün kontrolü yaptırdın bana
175 günümüz kalmış bizim de. Daha var heralde yaaa :S
ayy 149 gün ben nerelere gidem
anammm adama bak sen... terbiyesizkızlar cok fena bisey oldu bi mesaj geldi dün değil ondan önceki gün bankaya gitmiştim ing bankta işlerim vardı neyse sorun cıkmıs kimlik taramamda falan bankacı beyfendi ile görüstük falan calısıyorum dedim neyse bu beni aradı hallettim falan şimdi mesaj geldi ilk defa böyle bişey yapıyorum sizden cok etkilendim söylesem katliam cıkacak destan gibi mesaj atmıs
Yuhh yaniii sapıtmış insanlar cidden yaa.kızlar cok fena bisey oldu bi mesaj geldi dün değil ondan önceki gün bankaya gitmiştim ing bankta işlerim vardı neyse sorun cıkmıs kimlik taramamda falan bankacı beyfendi ile görüstük falan calısıyorum dedim neyse bu beni aradı hallettim falan şimdi mesaj geldi ilk defa böyle bişey yapıyorum sizden cok etkilendim söylesem katliam cıkacak destan gibi mesaj atmıs
şikayet et canım bankaya nişanlınada söyle bence sakın gizlemekızlar cok fena bisey oldu bi mesaj geldi dün değil ondan önceki gün bankaya gitmiştim ing bankta işlerim vardı neyse sorun cıkmıs kimlik taramamda falan bankacı beyfendi ile görüstük falan calısıyorum dedim neyse bu beni aradı hallettim falan şimdi mesaj geldi ilk defa böyle bişey yapıyorum sizden cok etkilendim söylesem katliam cıkacak destan gibi mesaj atmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?