2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

endless love ayy kuzu ya açıkçası schafer marka hiçbişey almadım ben. Bilmiyorum da.
Ama öyle yorumlara takılmamanı öneririm sadece. Ben de öyle yapıyodum her aldığım alıcağım şey için ama gereksiz. Her markada var şikayet. Memnun olanda aynı şekilde.
Biraz özenli kullanım biraz şans bu işler. Sen modelini beğendiğin içine sinen hangisiyse onu al

Birinin bana al demesini bekliordum ya
Anneme de anlatayım da içime çok sindi beğendim yani
tatlım zaten ikigünde bir yeemek yapabileceksin ne kadar kötü olabilirki. hem arkadaşım daha bir senelik evlyken başka bir tencere takımı beğendi diye gitti yenisini aldı yani fikirler değişebiliyor boşver sen al kullan

Annene de sor göster resimlerini, annen ne derse o olsun:)

Öyle yapayım bence de :)

resimde isterim :):)

Atarım tabi ki de :) alırsak benim için çok iyi olacak hiç birşey almıyorum dememe gerek kalmayacak hahaha :)

ayy cok heyecanlı

Evet ya :)))

Ay çok saol canım bende böyle düşünüyorum artık beynim sulandı yoksa ya

bulacağım onu :):) bugun bankacılara sinir oldum

Sana güveniyoruz bul onu :)

Sayınız bayağı arttı tamamdır alacam

Ay az önce Gratisden alt tarafı 4 tl lik bişey aldım . Bereketlenmiş poşette resmen haha
Şimdi bi açtım ki 3 tane saç bakım kremi bi tane de ayna koymuşlar.
Kız bişi koyuyodu ama yine kağıt dolduruyodur diye bakmamıştım hiç şaşkınlık içindeyim

Saç bakım maskesi de parama kıyıp almadığım maskeymiş

Ay ne güzel hemen gratis e gidecem eğerki bana vermesinler şikayet etcem hahahahah

içine sinsinde canım gerisi teferruat

süperrr bende kadınlar gününde biseyler aldım 18tl puan yüklemişler

banka çalışanı sözlüne göz koymuş olmasın.benimkiyle de pek bi ilgilenirlerdi.bitanesiyle bankada çok işi olduğundan kendi numaralarıyla konuşuyolarmış.iş hakkında tabiki.sonra kız benimkine sana bişey söylemek istiyorum diye açılmış.benimkide anlıyorum ama sevgilim var demiş.kızda ben sadece söylemek istedim falan yazmış.bak şimdi aklıma geldi içime kurt düştü.

Kizlar kendi kendime ediniyorum ya valla biz nasp olursa INŞALLAH bu ayin donunda 9 yilimiz olcak ya bi evlenemedik ya skldm ya hayal kura kura oturmaktan yasimda 25 oldu bu nasil is ya en azndan 2014 ylnda evlenmeliydik gerçekten cok skldm zaen uzaktyz telfndan yurutmekte yoruldum ya her dk kavga oluyor bu yil hic kavga etmedgm kadar kavga ettim ya hepsi kv kp yuzunden varya nefret ediyorum hayatimi calanlardan nisanlimdada suc var 2 yillik okulu 4 yilda bitrdi askere basvurdu 1 yil askerlik cikmadi kpde askerde gelsin seneye olsun dedi 1 yilda orda gitti tam tamina 4 yilim heba oldu beklemekle ya en azndan 2014de olsaydi ben 19 yasnda olsun zaten istemezdim ama en azndan 23 yasinda olaydim ya evlendim ettim 25 bucuk bu nasil is ya yoruldum 9 yldr ben ya kp kv gelmislerdi biz nisanlimda nisanda istemiştik ama kv nisan deil mayis olsun demsti telfnda sonra geldiler kpde diyoki abim mayisi iistemedi tatil zmni olsun benim dugunumun kararini amcasi verdi ya amcasinin ogluda dugununu gecen mayista yapti ya bu kis 3 yildr nisanli bide agustosa atmayalm dien yok ya ama amcasi hic sormadan kp mayista evlendrdi oglunu bu nasil adalet ya biktim ben uzaktan onuda gectim simdi ogrendimki halasinin kizida mayista evleniomus ya ozmn nie bana mayis olmaz abim istemio diosunda halasi kizi evleneblio yedremiyorum ya ben 3 yildr nisanli bekliyorum ya suan mayis olsaydı dugunume 2 ay kalmisti ya bu bi yil uzaktan gecmedi artik bekle bekle kavgalar gurultuler heyecan kalmadi ki ya dugunu seneye atti evime 1 igne almadi okadar yil bekleyip okadar borcla evlencem ozmn nisan olsaydi dugunum magdem borclu evleniyorum nie uzaktik dugunu ya bktm ya bktm ben nisanlimdanda kavgadan dolayi uzaklaştım skliyoruz artik bekle hayal et ortada bisi yok bktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…