bulacağım onu :):) bugun bankacılara sinir oldumTrpst peşinde kuzuu
Ama açmıyomuş telefonunu hatta toptan kapatmışş.
Bunaldı heralde beter olasıcaaa
tatlım zaten ikigünde bir yeemek yapabileceksinBirinin bana al demesini bekliordum ya
Anneme de anlatayım da içime çok sindi beğendim yani
action bitmez kuzu okuduğun kadarıyla dal ortadanAmma sayfa oluyo ay okuyamıyorum bi action var heralde ya konusmalardan anladığım kadarıyla
Ben deee! Gerçi benimki bankacı değil neci bilmem ama olsunbulacağım onu :):) bugun bankacılara sinir oldum
Annene de sor göster resimlerini, annen ne derse o olsun:)
resimde isterim :):)
ayy cok heyecanlı
endless love ayy kuzu ya açıkçası schafer marka hiçbişey almadım ben. Bilmiyorum da.
Ama öyle yorumlara takılmamanı öneririm sadece. Ben de öyle yapıyodum her aldığım alıcağım şey için ama gereksiz. Her markada var şikayet. Memnun olanda aynı şekilde.
Biraz özenli kullanım biraz şans bu işler. Sen modelini beğendiğin içine sinen hangisiyse onu al
bulacağım onu :):) bugun bankacılara sinir oldum
tatlım zaten ikigünde bir yeemek yapabileceksinne kadar kötü olabilirki. hem arkadaşım daha bir senelik evlyken başka bir tencere takımı beğendi diye gitti yenisini aldı yani fikirler değişebiliyor boşver sen al kullan
Ay az önce Gratisden alt tarafı 4 tl lik bişey aldım . Bereketlenmiş poşette resmen haha
Şimdi bi açtım ki 3 tane saç bakım kremi bi tane de ayna koymuşlar.
Kız bişi koyuyodu ama yine kağıt dolduruyodur diye bakmamıştım hiç şaşkınlık içindeyim
Saç bakım maskesi de parama kıyıp almadığım maskeymiş
Ahah ama 4 tl yi geçmesin harcaman , bu kadar az harcayabildiğim için bi ödül olabilir bu benceAy ne güzel hemen gratis e gidecem eğerki bana vermesinler şikayet etcem hahahahah
takipteyiz:):)Ben deee! Gerçi benimki bankacı değil neci bilmem ama olsun
Hadi bakalım senden gelecek haberlerde kalbimiz kulağımız
içine sinsinde canım gerisi teferruatÖyle yapayım bence de :)
Atarım tabi ki de :) alırsak benim için çok iyi olacak hiç birşey almıyorum dememe gerek kalmayacak hahaha :)
Evet ya :)))
Ay çok saol canım bende böyle düşünüyorum artık beynim sulandı yoksa ya
Sana güveniyoruz bul onu :)
süperrr bende kadınlar gününde biseyler aldım 18tl puan yüklemişlerAy az önce Gratisden alt tarafı 4 tl lik bişey aldım . Bereketlenmiş poşette resmen haha
Şimdi bi açtım ki 3 tane saç bakım kremi bi tane de ayna koymuşlar.
Kız bişi koyuyodu ama yine kağıt dolduruyodur diye bakmamıştım hiç şaşkınlık içindeyim
Ahah ama 4 tl yi geçmesin harcaman , bu kadar az harcayabildiğim için bi ödül olabilir bu bence
içine sinsinde canım gerisi teferruat
ooo tüh be onu kaçırdımsüperrr bende kadınlar gününde biseyler aldım 18tl puan yüklemişler
Harbiden çok heyecanlıaction bitmez kuzu okuduğun kadarıyla dal ortadan
Canımm , normal bi cep nosu beni aradı öğlen. Açtım işte tel.deki kadın nişanlımın adını söyleyerek X beyle görüşebilirmiyim dedi. Ben de nerden arıyosunuz dedim. Garanti bankasından arıyorum dedi O sırada da meşguldüm diyemidir nedir saflığım tuttu nişanlımın nosunu verdim. Bizim telefon numaraları seri bu arada. Son bir hanesi farklı sadece.
Sonra nişanlım aradı beni biri aradı diye, aramış ama nişanlımın sesi gitmemiş kapamış. Ben de anlattım ben böyle byle senin numaranı verdim saflığım tuttu diye.
Durum bu yani. Banka olmadığı kesinde kimdir nedir çok kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?