Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin
canım yaa o kadar haklısın ki yazdıklarının hepsinde. ne dicemi bilemedim yaa.Kizlar kendi kendime ediniyorum ya valla biz nasp olursa INŞALLAH bu ayin donunda 9 yilimiz olcak ya bi evlenemedik ya skldm ya hayal kura kura oturmaktan yasimda 25 oldu bu nasil is ya en azndan 2014 ylnda evlenmeliydik gerçekten cok skldm zaen uzaktyz telfndan yurutmekte yoruldum ya her dk kavga oluyor bu yil hic kavga etmedgm kadar kavga ettim ya hepsi kv kp yuzunden varya nefret ediyorum hayatimi calanlardan nisanlimdada suc var 2 yillik okulu 4 yilda bitrdi askere basvurdu 1 yil askerlik cikmadi kpde askerde gelsin seneye olsun dedi 1 yilda orda gitti tam tamina 4 yilim heba oldu beklemekle ya en azndan 2014de olsaydi ben 19 yasnda olsun zaten istemezdim ama en azndan 23 yasinda olaydim ya evlendim ettim 25 bucuk bu nasil is ya yoruldum 9 yldr ben ya kp kv gelmislerdi biz nisanlimda nisanda istemiştik ama kv nisan deil mayis olsun demsti telfnda sonra geldiler kpde diyoki abim mayisi iistemedi tatil zmni olsun benim dugunumun kararini amcasi verdi ya amcasinin ogluda dugununu gecen mayista yapti ya bu kis 3 yildr nisanli bide agustosa atmayalm dien yok ya ama amcasi hic sormadan kp mayista evlendrdi oglunu bu nasil adalet ya biktim ben uzaktan onuda gectim simdi ogrendimki halasinin kizida mayista evleniomus ya ozmn nie bana mayis olmaz abim istemio diosunda halasi kizi evleneblio yedremiyorum ya ben 3 yildr nisanli bekliyorum ya suan mayis olsaydı dugunume 2 ay kalmisti yabu bi yil uzaktan gecmedi artik bekle bekle kavgalar gurultuler heyecan kalmadi ki ya dugunu seneye atti evime 1 igne almadi okadar yil bekleyip okadar borcla evlencem ozmn nisan olsaydi dugunum magdem borclu evleniyorum nie uzaktik dugunu ya bktm ya bktm ben nisanlimdanda kavgadan dolayi uzaklaştım skliyoruz artik bekle hayal et ortada bisi yok bktm
Canım benim kafam karıştı şimdi, sizin düğün yinemi ertelendi
canım yaa o kadar haklısın ki yazdıklarının hepsinde. ne dicemi bilemedim yaa.
nişanlılık süresi uzadığı zman sonucu bu oluyor işteHakli olmaktan okadar yoruldm ki
nişanlılık süresi uzadığı zman sonucu bu oluyor işte
Yok kuzum ertlenmedi agustosta 1nde INŞALLAH ama biz mayis istioduk yok yaz tatli olsin dediler simdi duugunu halasinin kzii mayistaymis bende sinrilendim yine
amn canım inş. hepimiz huzurlu yuvalar kurmayı su nişanlılık dönemlerimizi hayırlısıyla atlatmayı Allah ım nasip etsin3 yil ya dile kolay ALLAHIM yuvami huzurla kurmamai nasp etsin kzuum ya yorildm.kavgalardan hem uzaklik hem Uzadihayal.kur kur otur
Kizlar kendi kendime ediniyorum ya valla biz nasp olursa INŞALLAH bu ayin donunda 9 yilimiz olcak ya bi evlenemedik ya skldm ya hayal kura kura oturmaktan yasimda 25 oldu bu nasil is ya en azndan 2014 ylnda evlenmeliydik gerçekten cok skldm zaen uzaktyz telfndan yurutmekte yoruldum ya her dk kavga oluyor bu yil hic kavga etmedgm kadar kavga ettim ya hepsi kv kp yuzunden varya nefret ediyorum hayatimi calanlardan nisanlimdada suc var 2 yillik okulu 4 yilda bitrdi askere basvurdu 1 yil askerlik cikmadi kpde askerde gelsin seneye olsun dedi 1 yilda orda gitti tam tamina 4 yilim heba oldu beklemekle ya en azndan 2014de olsaydi ben 19 yasnda olsun zaten istemezdim ama en azndan 23 yasinda olaydim ya evlendim ettim 25 bucuk bu nasil is ya yoruldum 9 yldr ben ya kp kv gelmislerdi biz nisanlimda nisanda istemiştik ama kv nisan deil mayis olsun demsti telfnda sonra geldiler kpde diyoki abim mayisi iistemedi tatil zmni olsun benim dugunumun kararini amcasi verdi ya amcasinin ogluda dugununu gecen mayista yapti ya bu kis 3 yildr nisanli bide agustosa atmayalm dien yok ya ama amcasi hic sormadan kp mayista evlendrdi oglunu bu nasil adalet ya biktim ben uzaktan onuda gectim simdi ogrendimki halasinin kizida mayista evleniomus ya ozmn nie bana mayis olmaz abim istemio diosunda halasi kizi evleneblio yedremiyorum ya ben 3 yildr nisanli bekliyorum ya suan mayis olsaydı dugunume 2 ay kalmisti yabu bi yil uzaktan gecmedi artik bekle bekle kavgalar gurultuler heyecan kalmadi ki ya dugunu seneye atti evime 1 igne almadi okadar yil bekleyip okadar borcla evlencem ozmn nisan olsaydi dugunum magdem borclu evleniyorum nie uzaktik dugunu ya bktm ya bktm ben nisanlimdanda kavgadan dolayi uzaklaştım skliyoruz artik bekle hayal et ortada bisi yok bktm
günaydın kuzum şimdi okudum bu nasıl saçmalık varsa var ablasının düğünü ama şimdide annemde bana diyor geçen yaz kardeşim evlendi nisanda nişan olacak diyor ki bu yaz bekleyin bende ben bekleyemem dedim yani uzadıkça tat kaçıyor haklısın bu konuda ne diyeceğimi bilemedimKizlar kendi kendime ediniyorum ya valla biz nasp olursa INŞALLAH bu ayin donunda 9 yilimiz olcak ya bi evlenemedik ya skldm ya hayal kura kura oturmaktan yasimda 25 oldu bu nasil is ya en azndan 2014 ylnda evlenmeliydik gerçekten cok skldm zaen uzaktyz telfndan yurutmekte yoruldum ya her dk kavga oluyor bu yil hic kavga etmedgm kadar kavga ettim ya hepsi kv kp yuzunden varya nefret ediyorum hayatimi calanlardan nisanlimdada suc var 2 yillik okulu 4 yilda bitrdi askere basvurdu 1 yil askerlik cikmadi kpde askerde gelsin seneye olsun dedi 1 yilda orda gitti tam tamina 4 yilim heba oldu beklemekle ya en azndan 2014de olsaydi ben 19 yasnda olsun zaten istemezdim ama en azndan 23 yasinda olaydim ya evlendim ettim 25 bucuk bu nasil is ya yoruldum 9 yldr ben ya kp kv gelmislerdi biz nisanlimda nisanda istemiştik ama kv nisan deil mayis olsun demsti telfnda sonra geldiler kpde diyoki abim mayisi iistemedi tatil zmni olsun benim dugunumun kararini amcasi verdi ya amcasinin ogluda dugununu gecen mayista yapti ya bu kis 3 yildr nisanli bide agustosa atmayalm dien yok ya ama amcasi hic sormadan kp mayista evlendrdi oglunu bu nasil adalet ya biktim ben uzaktan onuda gectim simdi ogrendimki halasinin kizida mayista evleniomus ya ozmn nie bana mayis olmaz abim istemio diosunda halasi kizi evleneblio yedremiyorum ya ben 3 yildr nisanli bekliyorum ya suan mayis olsaydı dugunume 2 ay kalmisti yabu bi yil uzaktan gecmedi artik bekle bekle kavgalar gurultuler heyecan kalmadi ki ya dugunu seneye atti evime 1 igne almadi okadar yil bekleyip okadar borcla evlencem ozmn nisan olsaydi dugunum magdem borclu evleniyorum nie uzaktik dugunu ya bktm ya bktm ben nisanlimdanda kavgadan dolayi uzaklaştım skliyoruz artik bekle hayal et ortada bisi yok bktm
amn canım inş. hepimiz huzurlu yuvalar kurmayı su nişanlılık dönemlerimizi hayırlısıyla atlatmayı Allah ım nasip etsin
tatlım onların düğünlerinden dolayı seninki ağustosa atılmış olabilir mi acaba. herşey sinir bozucu ama boşver en azından günün belli. düğününü yap evine geç gerisi boşver.sana bunları yaşatanlaran uzak durursun olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?