2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım yaa o kadar haklısın ki yazdıklarının hepsinde. ne dicemi bilemedim yaa.

Canlar dugunum ertelenmedi cok sikur ama simdi halasinin kizin mayista oldugunu duyinca sinirden mahvoldum bana gelince yaz tatili ona geknce giglari cikmio

Yok kuzum ertlenmedi agustosta 1nde INŞALLAH ama biz mayis istioduk yok yaz tatli olsin dediler simdi duugunu halasinin kzii mayistaymis bende sinrilendim yine

Aman iyi bir an öyle sandım..Tabii önceden sana söylenenlerin zıttı olunca sinirlendin ..Diyecek çok şey var da gerek yok, yapılanlar ortada sonuçta..Geç olsun da , güç olmasın diyelim artık

tatlım onların düğünlerinden dolayı seninki ağustosa atılmış olabilir mi acaba. herşey sinir bozucu ama boşver en azından günün belli. düğününü yap evine geç gerisi boşver.sana bunları yaşatanlaran uzak durursun olur biter.

günaydın kuzum şimdi okudum bu nasıl saçmalık varsa var ablasının düğünü ama şimdide annemde bana diyor geçen yaz kardeşim evlendi nisanda nişan olacak diyor ki bu yaz bekleyin bende ben bekleyemem dedim yani uzadıkça tat kaçıyor haklısın bu konuda ne diyeceğimi bilemedim

Yok kuzum onlarin ortada hic bisi yoktu subatta nişan yaptılar mayista dugun kp sormadlar bile herks kendi karar verdi kp benim abim istmio die yaz tatiline atti dugunu neden onunkine karslmadi nişandan 3 ay snra dugun yapiolar ALLAH mutlu etsn lafm yok ama ben 3 ylldr nisanlym.benimko yaza kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…