2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizimkiler Vialand a gitmişler oraya gidicem çıkışta hey Allahım bu havada ateşleri çıktı galiba :D :D

Ayy çok güzeller yaa ben bir de böyle bisürü renklii çeşitli yastık istiyorum koltuklarıma bir de böyle 4 duvar ya mesela salon 2 duvarı siyah diyelim yada 3 duvarı 1 duvarda gri renk falan böyle düşünüyoruz hayalimiz :)

Bana kalsa neler yaparım duvarlara da , ev kira anacım :KK14:

Canım bence kayık yaka olsun madem straplez olmucak , açıkçası ben bolero sevmiyorum sadece bence kapalılarda hani başörtü kısmını kapamak için gelinliklerde güzel duruyo o kadar . Bence kayık kayak tercih etmelisin hem straplez ile ne kadar rahat edersin ki , ayy bunu hep düşünürüm ben aslında bende straplez istiyormda hatta annemede diyorum ben nasıl taşıcam o kadar gelinliği göğüs yok bişi yok diyorum içten varmış desteği ama bilemiyorum ya bende kayık yaka yada iki omuzdan inen kibar askılar düşünyorum :KK66:

Aynen yarın olsun hemenciiiikkkk :)

Heh sen anca ye iç yat :KK70: :KK70: :KK70:
galiba bende kayık için karra vermek üzereyim :D

tatlım bizim evdeki koltuklar bunlara benzer. Kol koyma yerleri böyle düz güzel duruyor ama koltuğu haddinden fazla büyütüyor. bizim salon büyük olmasına karşı koltuklar feci yer kaplıyor :)

galiba bende kayık için karra vermek üzereyim :KK70:

tatlım bizim evdeki koltuklar bunlara benzer. Kol koyma yerleri böyle düz güzel duruyor ama koltuğu haddinden fazla büyütüyor. bizim salon büyük olmasına karşı koltuklar feci yer kaplıyor :)

aaa evet, ben o kısmı düşünemedim..şu an kiraladığımız evin salonu geniş ama hep orada oturmayacağımıza göre daha mini bakmalıyım :)

banka çalışanı sözlüne göz koymuş olmasın.:KK11:benimkiyle de pek bi ilgilenirlerdi.bitanesiyle bankada çok işi olduğundan kendi numaralarıyla konuşuyolarmış.iş hakkında tabiki.sonra kız benimkine sana bişey söylemek istiyorum diye açılmış.benimkide anlıyorum ama sevgilim var demiş.kızda ben sadece söylemek istedim falan yazmış.bak şimdi aklıma geldi içime kurt düştü.
Deme kiiz. Paralarim vallahii net! :)

kızlar yeni bir dertle karşınızdayım :KK70: şimdi malum benim gelinlik derdim var :KK70: istediğim model bu artık buna karar verdim (resimlerdeki uzun kollu olan) ama bunu uzun kollu istemiyorum. Straplez olsa bence güzel olur ama nişanlım kendi memleketinde sorun olabileceğini straplez olmasını istemediğini syledi. bende buna ikinci resimdeki gibi kayık yaka yapılsa nasıl olur diye düşünürken aklıma bir fikir daha geldi. ben bunu straplez yaptırsam. üstünede resimdeki gibi bolero yaptırsam. burada straplez giysem diğer tarafta boleroyu da taksam sizce nasıl olur. Siz olsanız bolerolumu yaparısnız yoksa kayık yaka yapıp hiç uğraşmazmısınız.

3.cunun balorusi gizel kuzum

Back
X