- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım. ama benim kötü haberlerim var oyüzden yazmıcam. önce güzel haberleri olanları dinlemek istiyorum.Günaydın kuzulaaar.
Umarım mutlu haberler verdiğimiz, güzel bir hafta olur..![]()
inşallah canımmGünaydın kuzulaaar.
Umarım mutlu haberler verdiğimiz, güzel bir hafta olur..![]()
inş canım. ama benim kötü haberlerim var oyüzden yazmıcam. önce güzel haberleri olanları dinlemek istiyorum.
HAyırdır canım benim. Sen anlat . İyi haber de biziim, kötü haber de.inş canım. ama benim kötü haberlerim var oyüzden yazmıcam. önce güzel haberleri olanları dinlemek istiyorum.
Seni de dinleyelim bakalım adama yeni çileler çektirdin mi ne yaptınızinşallah canımm
noldu canım
HAyırdır canım benim. Sen anlat . İyi haber de biziim, kötü haber de.
Seni de dinleyelim bakalım adama yeni çileler çektirdin mi ne yaptınız![]()
günaydın canım nasılsın naptın?Günaydın kızlar
ne olduinş canım. ama benim kötü haberlerim var oyüzden yazmıcam. önce güzel haberleri olanları dinlemek istiyorum.
aman Allahım klasik erkek abartmaları bunlar bizi deli edecekpazar günü gelinlik ve balayı için almaya gidelim dedim. ama beyfendi yorgun ve hastaymış evde yatmak istedi tabiki bundan dolayı kıyamet koptu. ağzıma geleni saydım. babamda dahil oldu olaya onuda benide karşısına aldı konuştu. tabiki onun tarafını tutarak. ben çok asabiymişim çok abartıyormuşum ne gerek varmış annemle gidip halledebilirmişim. erkekler böyle şeyleri sevmezmiş neden onuda peşimde sürüklüyormuşum.yorgunmuş dinlenseymiş falan filan. babamda onu haklı bularak konuştuğu için beyfendi hala hatasının farkında değil.
Aah ahh ne diyeyiim ki ben .. Bunlar böyle. O kısmı onun için çok da önemli olmadığından böyle olmuş demek ki.pazar günü gelinlik ve balayı için almaya gidelim dedim. ama beyfendi yorgun ve hastaymış evde yatmak istedi tabiki bundan dolayı kıyamet koptu. ağzıma geleni saydım. babamda dahil oldu olaya onuda benide karşısına aldı konuştu. tabiki onun tarafını tutarak. ben çok asabiymişim çok abartıyormuşum ne gerek varmış annemle gidip halledebilirmişim. erkekler böyle şeyleri sevmezmiş neden onuda peşimde sürüklüyormuşum.yorgunmuş dinlenseymiş falan filan. babamda onu haklı bularak konuştuğu için beyfendi hala hatasının farkında değil.
Günaydın canım. Sen neler yaptınGünaydın kızlar
ne yapayım çektirdim tabi ki dün gelmiş kapı önüne aradı in dedim inemem pjemalarımla oturuyorum dedi ki gel konusalım ne konusacağız konustuk ya yeter dedim neyse uzuun nazlanmalar sonucu indim ama bir saat falan beklmeiş gittik konustuk ne olur bir haftaya gelsinler dedi hayır dedim bu süreci uzattım nisan sonu gelirler acelesi yok ben sana güvenmiyorum dedim akşam mesaj atıyordu bu hafta diye:):)HAyırdır canım benim. Sen anlat . İyi haber de biziim, kötü haber de.
Seni de dinleyelim bakalım adama yeni çileler çektirdin mi ne yaptınız![]()
ben anlamıorum tek başımıza mı evleniyoruz bizAah ahh ne diyeyiim ki ben .. Bunlar böyle. O kısmı onun için çok da önemli olmadığından böyle olmuş demek ki.
Ama gerçekten hastamıydı ki? Öyleyse keşke alttan alsaydın. Bir hafta sonraya ertelerdiniz en fazla. İlgi göstermesi gerekir tabii ki ama babanın da bunu anlamasını zaten beklememek gerek.
Eskilerde durum çok daha farklı olduğundan ..
Canını sıkma kuzum. İlgilnmek zorunda eninde sonunda. Bir hafta ertelenir en fazla. Sonra yine gelecektir..
Günaydın canım. Sen neler yaptın
aman Allahım klasik erkek abartmaları bunlar bizi deli edecek
Aah ahh ne diyeyiim ki ben .. Bunlar böyle. O kısmı onun için çok da önemli olmadığından böyle olmuş demek ki.
Ama gerçekten hastamıydı ki? Öyleyse keşke alttan alsaydın. Bir hafta sonraya ertelerdiniz en fazla. İlgi göstermesi gerekir tabii ki ama babanın da bunu anlamasını zaten beklememek gerek.
Eskilerde durum çok daha farklı olduğundan ..
Canını sıkma kuzum. İlgilnmek zorunda eninde sonunda. Bir hafta ertelenir en fazla. Sonra yine gelecektir..
Günaydın canım. Sen neler yaptın
günaydın canım ne yaptınGünaydın kızlar
iyi değilim canım bişey yapmadım. Barışacak gibi olduk biara ama görüyorumki herşey değişmiş. Şöyle söyliyim nişanlım çok fazla değişti. Bana inkar edip zamanında söylediği sözlerin hiç biri gerçek sözler değildi ve korkularım gerçekleşti. Misal ailesinden kendisi şikayetçiydi ve bana istemediğim bişeyi yapmayacağını onlara çok yakın olmayacağını vs söylerdi ben ona güvenerek sadece nişanlım olsun kafi düşüncesiyle devam ettim. Ve kendisinden her zaman emindi şimdiyse görüyorumki ailesinden asla kopamaz ve kopmak istemiyoru sürekli girip çıkmak istiyor ha burda anne baba harici aileyi kastediyorum onlara müdahil olmam. Meslea kuzenleriyle kız erkek çok samimi labali benim öyle bir yapım yok ve sevmiyorum kızlı erkekli saçma sohbetler olabiliyorve bu durumdan rahatsızım kendiside yadırgıyordu şimdiyse onlardan ayrı kalamayacağını söylüyor. Onun haricinde tayin alamazsm kesinlikle buraya gelmek istemediğini vsvs böyle devam edergünaydın canım nasılsın naptın?
aynen. diyorum seninde heveslenmem gerek. heveslenmiyorsan istemiyosun demekki evlenmek. ben kimseyi zorlamıyorum dedim kapı orada. ama bırakmıyorda.ben anlamıorum tek başımıza mı evleniyoruz biz