2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasıllar cicilerimmm *.*
hepsi birbirinden güzel :KK49: bakır kahve seti varya nişanlımların evine ilk gittiğimizde ev hediyesi götürmüştük :oops: cam kesme bendede var farklı bir deseni. cezvelerimiz aynı :D çatal kaşığa bayıldım. kahvaltıda çok beğendiğim modeller arasıdaydı :) ay hepsi çok güzel ve birçok kalemi güzelce hallettin süpersin :D

hepsi birbirinden güzel :KK49: bakır kahve seti varya nişanlımların evine ilk gittiğimizde ev hediyesi götürmüştük :oops: cam kesme bendede var farklı bir deseni. cezvelerimiz aynı :KK70: çatal kaşığa bayıldım. kahvaltıda çok beğendiğim modeller arasıdaydı :) ay hepsi çok güzel ve birçok kalemi güzelce hallettin süpersin :KK70:

Ay çok sevindim beğendiğine bakır kahve fincanlarını geçen hafta almıştım da araya sıkıştırdım :D
nişanlım ve ben çok seviyoruz kahveyii :D aldıklarımı listeden silince bende şaşırdım ya kardeşimde diyor hiç birşey yapamıyorum alamıyorum dedin dedin bir seferde aldın birsürü şey :D :KK55::KK49:

aaaayyy çok mutluyuummm

Ay çok sevindim beğendiğine bakır kahve fincanlarını geçen hafta almıştım da araya sıkıştırdım :KK70:
nişanlım ve ben çok seviyoruz kahveyii :KK70: aldıklarımı listeden silince bende şaşırdım ya kardeşimde diyor hiç birşey yapamıyorum alamıyorum dedin dedin bir seferde aldın birsürü şey :KK70: :KK55::KK49:

aaaayyy çok mutluyuummm
:) güle güle kullanın inş canım. gerçekten hepsi çok zevkli şeyler. supla yada bayıldım buarada :) benim tabaklar kare olduğu için kullanamam bunu ama çok zevkli birşey. geriye günlüklerin kaldı sanırım onlar için ne düşünüyorsun.

:) güle güle kullanın inş canım. gerçekten hepsi çok zevkli şeyler. supla yada bayıldım buarada :) benim tabaklar kare olduğu için kullanamam bunu ama çok zevkli birşey. geriye günlüklerin kaldı sanırım onlar için ne düşünüyorsun.

suplaya bende bayıldım günlük tabakları bırakıp aldım onları :)
Kaynanam kutahya porselenden günlük tabak seti almış bide yine sandıklı kaşık-çatal seti
onları da günlük kullanmaya karar verdim :) alacaktım ama baktım güzeller vazgeçtim :D
onlarda var yaniiiii :)

suplaya bende bayıldım günlük tabakları bırakıp aldım onları :)
Kaynanam kutahya porselenden günlük tabak seti almış bide yine sandıklı kaşık-çatal seti
onları da günlük kullanmaya karar verdim :) alacaktım ama baktım güzeller vazgeçtim :KK70:
onlarda var yaniiiii :)
oo hiç bir şeyim yok diye söylenirken bak mutfak nerdeyse tamam :D

Kuzuum ay şimdi gördümm. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım benim... İnsanı baya baya mutlu ediyo bu işler di mi :KK70:
Suplalarına ben de bayıldım ayrıcaaa :)

Çok saol canım benimmm :)
Suplalarıma ben ve nişanlımda bayıldık bide son kalan 6 yı aldık :KK70:
hiç sorma beni benden aldı bu alışveriş :KK49::rolleyes:

Çok saol canım benimmm :)
Suplalarıma ben ve nişanlımda bayıldık bide son kalan 6 yı aldık :KK70:
hiç sorma beni benden aldı bu alışveriş :KK49::rolleyes:
Haha bak o son kalanı almak ekstra mutluluk tabii.
Benimkiler kare olmasaydı hemen araştırırdım valla :D
Güle güle kullan :)

Back
X