2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok saol canım ben nedense kareleri pek sevemedim :) hep böyle çiçekli istiyordum :KK70:
:D Ben de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım :D

:KK70: Ben de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım :KK70:
hihi sende bendensin :D tencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti :D

hihi sende bendensin :KK70: tencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti :KK70:
Hahah :D Herşeyi beğenicez ya illa başka yolu yok çünkü. :D
Aha aynı nişanlıcığım gibi konuştum. Haklıymış demek :D

Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?

Eklentiler

• evidea-banyo-setleri-GLP014_3.webp
    evidea-banyo-setleri-GLP014_3.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 54
Aynen kardeşimden gelen cevap daha birşey demiyorum bak haahhhah :KK70:
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye :(

Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye :KK43:
Kırılır diye hiiç korkma canım.
O kadar ağır bir kutusu var ki istesende yerinden oynatamazsın :D
O yüzden içinden çıkarıp tek parçayı düşürmediğin sürece hiçbişeycik olmaz.

Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?

Ben sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm :(

Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye :KK43:

Çok saol canım benim ama alacaksan al yazın sezon başlayınca zam gelecekmiş :)

Canım birde şunu diyeyim, bize kargolayacaklar istanbula ben antepden aldım orada kalacak sende öyle yapabilirsin :)

Back
X