Çok saol canım ben nedense kareleri pek sevemedim :) hep böyle çiçekli istiyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol canım ben nedense kareleri pek sevemedim :) hep böyle çiçekli istiyordum![]()
hihi sende bendensinBen de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım
![]()
Hahahhihi sende bendensintencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti
![]()
Merhaba hoşgeldinn :)Mrb hanımlar bende 2015 gelini olcam sanırsamm![]()
Ben de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım
![]()
Haha valla haklısın sanırım ne yalan söyliyim:)) hhahaha delisin ya
evet bazen haklılar ama bunu bilmelerine gerek yokHahahHerşeyi beğenicez ya illa başka yolu yok çünkü.
Aha aynı nişanlıcığım gibi konuştum. Haklıymış demek![]()
Haha valla haklısın sanırım ne yalan söyliyim![]()
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıyeAynen kardeşimden gelen cevap daha birşey demiyorum bak haahhhah![]()
Sana can-ı gönülden katılıyorumevet bazen haklılar ama bunu bilmelerine gerek yok![]()
Merhaba hoşgeldinn :)
Kırılır diye hiiç korkma canım.Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye![]()
Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye![]()
Mrb hanımlar bende 2015 gelini olcam sanırsamm![]()
Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Hoşbulduk siz nişanlsınız galiba :)
Evet canım :)
Dimiii rengini modelini çok sevdim bunun fiyatıda iyimiş. Kargosu da yokken alsam dedim ama..Ben sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm![]()
bence görmeden alma siyah yada pembe bir banyon olursa buna verdiğin paraya acırsınBağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye![]()