- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
7 taş harikaymışbirde kahve tabağı fikrine bayıldım :)
Biraz görmemiş gibi oldum sanırsam, nişanlımın annesinin hediyesiydi o takmıyorum zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 taş harikaymışbirde kahve tabağı fikrine bayıldım :)
bende hersey istediğin gibi olsun içine sinsin dedi sadece nişan konusunda anlasamadık anladığım kadarıyla o salonda falan istedi ben dedim k cok strs olurum evde aile arasında olsun falan o kadr insan nasıl sığacak falan dedi sığar dedim ev büyük bizim sonra aileler de önemli bu benim fikrim ama isterlerse katalanırız mecburen dedim kızdı biraz hevessizsin dedi ne alakası var kalabalıkta stres oluyorum dedim o da zaten tanıdıkların olacak öyle düsün falan dedi niyeti o yönde sanırımEvett benziyo sanırıımm :) Güle güle tak kuzum, tektaş da zarif bişeymiş :)
Vuuhuu, süpermiiiş .. Çok sevindim kuzuu :)
Kahvedeki detay süperrDiğerleri de öyle tabiii )
amin canım hepimizinmaşaAllah kızlar size kızlar Allah muhabbetinizi artırsın
Onu da halledersiniz canım ailende senin gibi düşünüyosa.bende hersey istediğin gibi olsun içine sinsin dedi sadece nişan konusunda anlasamadık anladığım kadarıyla o salonda falan istedi ben dedim k cok strs olurum evde aile arasında olsun falan o kadr insan nasıl sığacak falan dedi sığar dedim ev büyük bizim sonra aileler de önemli bu benim fikrim ama isterlerse katalanırız mecburen dedim kızdı biraz hevessizsin dedi ne alakası var kalabalıkta stres oluyorum dedim o da zaten tanıdıkların olacak öyle düsün falan dedi niyeti o yönde sanırım
Ben bugün hiç çılgın değilim çok sakinimGüle güle tak canıım , o klasik lafı demicem ama öyle olur umarım
Şimdi görebilirsinn :)
Ahaa yüzüklere kaldığımız yerden devam. Hadi bakalım bekliyoruuuz..
Günaydınn, dün bıraktığım çılgın hatunlar nereye gitti yahu kalkın canlanın![]()
Çok güzel canım seninkiler dee
Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkiler
ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyordün elbise konusunu açtım nişan konusunu falan elsbise konusuna geldi dedim uzun bi alısveriş maratonuna hazır ol sen neyi nasıl istersen öyle alalım öyle yapalım hersey istediğin gibi olacak dedi![]()
Ya o evde çok sade kalacak zannetmiştir, planlarını falan anlatırsan hevesini anlar belki. Ama o daha gösterişli olsun istiyor galiba, orta yolu bulursunuz artık :)bende hersey istediğin gibi olsun içine sinsin dedi sadece nişan konusunda anlasamadık anladığım kadarıyla o salonda falan istedi ben dedim k cok strs olurum evde aile arasında olsun falan o kadr insan nasıl sığacak falan dedi sığar dedim ev büyük bizim sonra aileler de önemli bu benim fikrim ama isterlerse katalanırız mecburen dedim kızdı biraz hevessizsin dedi ne alakası var kalabalıkta stres oluyorum dedim o da zaten tanıdıkların olacak öyle düsün falan dedi niyeti o yönde sanırım
Kesinlikle katılıyorum sana. Hem evde daha samimi bir ortam oluyor. Bizim erkek tarafı da çok kalabalıktı otobüs kiralayıp geldiler, ama evde bütün odaları açınca sığdık rahatça. En büyük korkum oydu ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. Salonda olsaydı gibi bişey de kalmadı içimde.Onu da halledersiniz canım ailende senin gibi düşünüyosa.
Bana salonda nişan hep gereksiz gelmiştir. Yani düğün gibi bir stresi 2 kez yaşamanın manası yok. E bunun bi de kınası var falan. En azından bu kısım aileler arasında yakın kişilerle falan güzelce geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben yıllardır hep aynı şeyi söylediğimden benimki diretmemişti. Annesi acaba salonda mı yapsak kalabalık vs demişti. Ona da bu şekilde açıkladım. Hiçbi zaman istemedim o yüzden şimdide düşünmüyorum. Evde olabileceğimiz kadar kişi çağırırız. Neticede ev anlayış gösterirler dedim. Öyle de yaptık. Gayet de güzel oldu :)
Yani çözülür o mesele, önemli olan senin ne istediğin nişanda
evet böyle konuşabilirim sanırım anlar stres oluyorum dün konuşurken bile mideme ağrılar girdiOnu da halledersiniz canım ailende senin gibi düşünüyosa.
Bana salonda nişan hep gereksiz gelmiştir. Yani düğün gibi bir stresi 2 kez yaşamanın manası yok. E bunun bi de kınası var falan. En azından bu kısım aileler arasında yakın kişilerle falan güzelce geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben yıllardır hep aynı şeyi söylediğimden benimki diretmemişti. Annesi acaba salonda mı yapsak kalabalık vs demişti. Ona da bu şekilde açıkladım. Hiçbi zaman istemedim o yüzden şimdide düşünmüyorum. Evde olabileceğimiz kadar kişi çağırırız. Neticede ev anlayış gösterirler dedim. Öyle de yaptık. Gayet de güzel oldu :)
Yani çözülür o mesele, önemli olan senin ne istediğin nişanda
aynen planlar anlatılabilir o zaman anlar belkiBen bugün hiç çılgın değilim çok sakinimDün limiti doldurdum sanırım
Çok güzel canım seninkiler deeMutlulukla takın
Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkilerBiz bi taneyle görgüsüzlük yapıyoruz burada hatunda kaç taş var sayamadım
Mutlulukla takın inşallah. Tepsideki çiçeklerimiz de birazcık benziyormuş bizim
ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyor
Ya o evde çok sade kalacak zannetmiştir, planlarını falan anlatırsan hevesini anlar belki. Ama o daha gösterişli olsun istiyor galiba, orta yolu bulursunuz artık :)
Ben bugün hiç çılgın değilim çok sakinimDün limiti doldurdum sanırım
Çok güzel canım seninkiler deeMutlulukla takın
Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkilerBiz bi taneyle görgüsüzlük yapıyoruz burada hatunda kaç taş var sayamadım
Mutlulukla takın inşallah. Tepsideki çiçeklerimiz de birazcık benziyormuş bizim
ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyor
Ya o evde çok sade kalacak zannetmiştir, planlarını falan anlatırsan hevesini anlar belki. Ama o daha gösterişli olsun istiyor galiba, orta yolu bulursunuz artık :)
Buda benimki![]()
Günaydın bayanlarrr![]()
Günaydıınnn Gün başlasın o zaman kızlarİnşallah bugün yeni sakarlıklar yapmayız
![]()
Günaydınnnnnn![]()
Yüzüğünü göstermeyen kaldı mı![]()
Günaydın kızlaaarr
günaydın kızlar :)
Çok güzelllerr
günaydın canımgünaydın kızlar :)
Aynen öyle valla benim de hiç içimde kalmadı iyi ki öyle yaptık dedim. Kalabalık oldu ev biraz ama gayet güzeldi. Sıcak samimi bi ortam oldu. Sonuçta önümüzde iki tane salonlu merasim var daha . Bi de buna hiç gerek yok.Kesinlikle katılıyorum sana. Hem evde daha samimi bir ortam oluyor. Bizim erkek tarafı da çok kalabalıktı otobüs kiralayıp geldiler, ama evde bütün odaları açınca sığdık rahatça. En büyük korkum oydu ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. Salonda olsaydı gibi bişey de kalmadı içimde.
evet böyle konuşabilirim sanırım anlar stres oluyorum dün konuşurken bile mideme ağrılar girdi
Anlar tabi ki canım. Önemli olan senin isteğin nişan bu. Canını sıkma yani anlamicanı sanmıyorumynen planlar anlatılabilir o zaman anlar belki
otobüs kiralayıp geldilerse bizimkilerde sığar o zaman inşallah tatsızlık olmadan herşeyi tatlıya bağlarız
Çok güzel güle güle tak inşallahh
Günaydın canııımmm
Günaydın canıım :)
Günaydıııın canım
Ben kaldımmm
Günaydın canım :)
Günaydın canım güle güle tak inşallah çok güzel
UhuuuuuuBen biliyodum kiii çok güzel herşey canımm ömür boyu mutlu olun
![]()
Günaydın canımmm :) :)
evett katılıyorum ben de çok eğlendim :)Amin canım, hepimiz mutlulukla takarız inşallah,Tepsiyi ben yapmıştım çok zevkli oluyor ya :)
Ay çok güldümmAy sevgili nişanlım beni çıldırtacak kızlaar
30unda doğum günü var. Ben de kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var yıllardır gitmek istediğini söyleyip durur 7 senedir dilinde :) Ama çok pahalı olduğundan bi türlü ayarlayamamıştık, gidebileceğimiz zamanlarda sahne almıyodu falan. Ama organizasyon aynı gün değil. 25inde haftaya çarşamba yani.
Ben de biletleri alıp kutu içinde ona süpriz yapmak istiyorum. Sorun şu ki benimki vardiyalı çalışıyor ve o gün o saatte işte olması gerek. O yüzden bi haftadır haftaya dayımlar gelecek( yurtdışında kendisi hiç görmedi o yüzden ) annem gelmeni istedi diye kandırıyorum. O da bana kızıyo. Onun için izin mi isticem düğünde görsün diye. Ya gelmen lazım diyorum hamama da götürsün istersen beni bi de diyo
1 Haftadır tartışma sebebi yani bu. Neyse dün zor bela ikna ettim gibi ama az önce bile söylendi. Sen olsan yaparmısın 2 saatlik şeyler için bile geriiliyorum gelmiyim diyosun ben niye geliyorum diye saydırdı da saydırdı.
Valla deli etti gelcekmi gelmicekmi anlamadım. En sonunda kızarak gelicem tamam dedi, izin alabilcekmisin dedim alırım dedi. Ben de bugün söyliceeme söz vermiştim. Bu gün biletleri alıp akşama yemekte falan süpriz yapıcam. Ama o kadar para vericem o biletler elidme kalırsa paralarım onu yaa çok gerginim ama alayım di miii![]()
Uuu bi kocaman taş dahaa. Mutlulukla takın adaşım