• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evett benziyo sanırıımm :) Güle güle tak kuzum, tektaş da zarif bişeymiş :)

Vuuhuu, süpermiiiş .. Çok sevindim kuzuu :)

Kahvedeki detay süperr :KK70: Diğerleri de öyle tabiii )
bende hersey istediğin gibi olsun içine sinsin dedi sadece nişan konusunda anlasamadık anladığım kadarıyla o salonda falan istedi ben dedim k cok strs olurum evde aile arasında olsun falan o kadr insan nasıl sığacak falan dedi sığar dedim ev büyük bizim sonra aileler de önemli bu benim fikrim ama isterlerse katalanırız mecburen dedim kızdı biraz hevessizsin dedi ne alakası var kalabalıkta stres oluyorum dedim o da zaten tanıdıkların olacak öyle düsün falan dedi niyeti o yönde sanırım

bende hersey istediğin gibi olsun içine sinsin dedi sadece nişan konusunda anlasamadık anladığım kadarıyla o salonda falan istedi ben dedim k cok strs olurum evde aile arasında olsun falan o kadr insan nasıl sığacak falan dedi sığar dedim ev büyük bizim sonra aileler de önemli bu benim fikrim ama isterlerse katalanırız mecburen dedim kızdı biraz hevessizsin dedi ne alakası var kalabalıkta stres oluyorum dedim o da zaten tanıdıkların olacak öyle düsün falan dedi niyeti o yönde sanırım
Onu da halledersiniz canım ailende senin gibi düşünüyosa.
Bana salonda nişan hep gereksiz gelmiştir. Yani düğün gibi bir stresi 2 kez yaşamanın manası yok. E bunun bi de kınası var falan. En azından bu kısım aileler arasında yakın kişilerle falan güzelce geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben yıllardır hep aynı şeyi söylediğimden benimki diretmemişti. Annesi acaba salonda mı yapsak kalabalık vs demişti. Ona da bu şekilde açıkladım. Hiçbi zaman istemedim o yüzden şimdide düşünmüyorum. Evde olabileceğimiz kadar kişi çağırırız. Neticede ev anlayış gösterirler dedim. Öyle de yaptık. Gayet de güzel oldu :)
Yani çözülür o mesele, önemli olan senin ne istediğin nişanda

Güle güle tak canıım , o klasik lafı demicem ama öyle olur umarım :KK70:

Şimdi görebilirsinn :)

Ahaa yüzüklere kaldığımız yerden devam. Hadi bakalım bekliyoruuuz..

Günaydınn, dün bıraktığım çılgın hatunlar nereye gitti yahu kalkın canlanın :KK70:
Ben bugün hiç çılgın değilim çok sakinim :KK69: Dün limiti doldurdum sanırım
Trpst Trpst Ozaman senin icin gelsin :) H happyNow ile zevklerimiz benziyor. Tasli tarafi beyaz diğer tarafi sari benimde. Sırf size resim göndericem diye taktım tektaşı bugün :KK70:
Çok güzel canım seninkiler dee :KK36: Mutlulukla takın
Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkiler :D Biz bi taneyle görgüsüzlük yapıyoruz burada hatunda kaç taş var sayamadım :D Mutlulukla takın inşallah. Tepsideki çiçeklerimiz de birazcık benziyormuş bizim Hoppa
dün elbise konusunu açtım nişan konusunu falan elsbise konusuna geldi dedim uzun bi alısveriş maratonuna hazır ol sen neyi nasıl istersen öyle alalım öyle yapalım hersey istediğin gibi olacak dedi:KK68::KK68::KK68:
ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyor :D
Ya o evde çok sade kalacak zannetmiştir, planlarını falan anlatırsan hevesini anlar belki. Ama o daha gösterişli olsun istiyor galiba, orta yolu bulursunuz artık :)

Bana salonda nişan hep gereksiz gelmiştir. Yani düğün gibi bir stresi 2 kez yaşamanın manası yok. E bunun bi de kınası var falan. En azından bu kısım aileler arasında yakın kişilerle falan güzelce geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben yıllardır hep aynı şeyi söylediğimden benimki diretmemişti. Annesi acaba salonda mı yapsak kalabalık vs demişti. Ona da bu şekilde açıkladım. Hiçbi zaman istemedim o yüzden şimdide düşünmüyorum. Evde olabileceğimiz kadar kişi çağırırız. Neticede ev anlayış gösterirler dedim. Öyle de yaptık. Gayet de güzel oldu :)
Kesinlikle katılıyorum sana. Hem evde daha samimi bir ortam oluyor. Bizim erkek tarafı da çok kalabalıktı otobüs kiralayıp geldiler, ama evde bütün odaları açınca sığdık rahatça. En büyük korkum oydu ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. Salonda olsaydı gibi bişey de kalmadı içimde.

evet böyle konuşabilirim sanırım anlar stres oluyorum dün konuşurken bile mideme ağrılar girdi

Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkiler :KK70: Biz bi taneyle görgüsüzlük yapıyoruz burada hatunda kaç taş var sayamadım :KK70: Mutlulukla takın inşallah. Tepsideki çiçeklerimiz de birazcık benziyormuş bizim Hoppa

ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyor :KK70:

Ya o evde çok sade kalacak zannetmiştir, planlarını falan anlatırsan hevesini anlar belki. Ama o daha gösterişli olsun istiyor galiba, orta yolu bulursunuz artık :)
aynen planlar anlatılabilir o zaman anlar belki

otobüs kiralayıp geldilerse bizimkilerde sığar o zaman inşallah tatsızlık olmadan herşeyi tatlıya bağlarız

Maşallah paylaş paylaş bitmedi kuzu seninkiler :KK70: Biz bi taneyle görgüsüzlük yapıyoruz burada hatunda kaç taş var sayamadım :KK70: Mutlulukla takın inşallah. Tepsideki çiçeklerimiz de birazcık benziyormuş bizim Hoppa

ooo bak işte demedim mii. Nişan olunca işler değişiyor :KK70:

Amin canım, hepimiz mutlulukla takarız inşallah, :nazar: Tepsiyi ben yapmıştım çok zevkli oluyor ya :)

Çok güzel güle güle tak inşallahh ;)

Günaydın bayanlarrr:KK49::KK49::KK49::KK49:

Günaydın canııımmm :KK19::KK19:
Günaydıınnn Gün başlasın o zaman kızlar :KK73: İnşallah bugün yeni sakarlıklar yapmayız :KK50:

Günaydın canıım :)

Günaydıııın canım ;)

Yüzüğünü göstermeyen kaldı mı :KK53::KK45::KK30::KK30::KK30::KK30:

Ben kaldımmm :KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlaaarr

Günaydın canım :)

Trpst Trpst Ozaman senin icin gelsin :) H happyNow ile zevklerimiz benziyor. Tasli tarafi beyaz diğer tarafi sari benimde. Sırf size resim göndericem diye taktım tektaşı bugün :KK70:

Günaydın canım güle güle tak inşallah çok güzel ;)

Uhuuuuuu :confused::confused::confused::confused::confused: Ben biliyodum kiii çok güzel herşey canımm ömür boyu mutlu olun ;) :KK60:

günaydın kızlar :)

Günaydın canımmm :) :)

Kesinlikle katılıyorum sana. Hem evde daha samimi bir ortam oluyor. Bizim erkek tarafı da çok kalabalıktı otobüs kiralayıp geldiler, ama evde bütün odaları açınca sığdık rahatça. En büyük korkum oydu ama çok şükür sıkıntı çıkmadı. Salonda olsaydı gibi bişey de kalmadı içimde.
Aynen öyle valla benim de hiç içimde kalmadı iyi ki öyle yaptık dedim. Kalabalık oldu ev biraz ama gayet güzeldi. Sıcak samimi bi ortam oldu. Sonuçta önümüzde iki tane salonlu merasim var daha . Bi de buna hiç gerek yok.
evet böyle konuşabilirim sanırım anlar stres oluyorum dün konuşurken bile mideme ağrılar girdi
ynen planlar anlatılabilir o zaman anlar belki

otobüs kiralayıp geldilerse bizimkilerde sığar o zaman inşallah tatsızlık olmadan herşeyi tatlıya bağlarız
Anlar tabi ki canım. Önemli olan senin isteğin nişan bu. Canını sıkma yani anlamicanı sanmıyorum

Çok güzel güle güle tak inşallahh :KK66:

Günaydın canııımmm :KK19::KK19:

Günaydın canıım :)

Günaydıııın canım :KK66:

Ben kaldımmm :KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes:

Günaydın canım :)

Günaydın canım güle güle tak inşallah çok güzel :KK66:

Uhuuuuuu :confused::confused::confused::confused::confused: Ben biliyodum kiii çok güzel herşey canımm ömür boyu mutlu olun :KK66: :KK60:

Günaydın canımmm :) :)

Günaydın yavru kuş, hadi bakalımm sıra sende bekliyoruz :21: Ben gördüm ama neyse :p

Ay sevgili nişanlım beni çıldırtacak kızlaar :D

30unda doğum günü var. Ben de kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var yıllardır gitmek istediğini söyleyip durur 7 senedir dilinde :) Ama çok pahalı olduğundan bi türlü ayarlayamamıştık, gidebileceğimiz zamanlarda sahne almıyodu falan. Ama organizasyon aynı gün değil. 25inde haftaya çarşamba yani.

Ben de biletleri alıp kutu içinde ona süpriz yapmak istiyorum. Sorun şu ki benimki vardiyalı çalışıyor ve o gün o saatte işte olması gerek. O yüzden bi haftadır haftaya dayımlar gelecek( yurtdışında kendisi hiç görmedi o yüzden ) annem gelmeni istedi diye kandırıyorum. O da bana kızıyo. Onun için izin mi isticem düğünde görsün diye. Ya gelmen lazım diyorum hamama da götürsün istersen beni bi de diyo :D

1 Haftadır tartışma sebebi yani bu. Neyse dün zor bela ikna ettim gibi ama az önce bile söylendi. Sen olsan yaparmısın 2 saatlik şeyler için bile geriiliyorum gelmiyim diyosun ben niye geliyorum diye saydırdı da saydırdı.

Valla deli etti gelcekmi gelmicekmi anlamadım. En sonunda kızarak gelicem tamam dedi, izin alabilcekmisin dedim alırım dedi. Ben de bugün söyliceeme söz vermiştim. Bu gün biletleri alıp akşama yemekte falan süpriz yapıcam. Ama o kadar para vericem o biletler elidme kalırsa paralarım onu yaa çok gerginim ama alayım di miii :D

kurabiye.webp
tepsi.webp
tekteş.webp

Bunlar da benden kızlarrrrrr :KK49::KK76::KK52::KK28::cool::KK24::KK31::KK71::-):KK72::KK33::KK73::KK75::KK36::KK37::KK39:Hoppa:KK6::rolleyes::KK9:

Amin canım, hepimiz mutlulukla takarız inşallah, :nazar: Tepsiyi ben yapmıştım çok zevkli oluyor ya :)
evett katılıyorum ben de çok eğlendim :)
Ay sevgili nişanlım beni çıldırtacak kızlaar :KK70:

30unda doğum günü var. Ben de kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var yıllardır gitmek istediğini söyleyip durur 7 senedir dilinde :) Ama çok pahalı olduğundan bi türlü ayarlayamamıştık, gidebileceğimiz zamanlarda sahne almıyodu falan. Ama organizasyon aynı gün değil. 25inde haftaya çarşamba yani.

Ben de biletleri alıp kutu içinde ona süpriz yapmak istiyorum. Sorun şu ki benimki vardiyalı çalışıyor ve o gün o saatte işte olması gerek. O yüzden bi haftadır haftaya dayımlar gelecek( yurtdışında kendisi hiç görmedi o yüzden ) annem gelmeni istedi diye kandırıyorum. O da bana kızıyo. Onun için izin mi isticem düğünde görsün diye. Ya gelmen lazım diyorum hamama da götürsün istersen beni bi de diyo :KK70:

1 Haftadır tartışma sebebi yani bu. Neyse dün zor bela ikna ettim gibi ama az önce bile söylendi. Sen olsan yaparmısın 2 saatlik şeyler için bile geriiliyorum gelmiyim diyosun ben niye geliyorum diye saydırdı da saydırdı.

Valla deli etti gelcekmi gelmicekmi anlamadım. En sonunda kızarak gelicem tamam dedi, izin alabilcekmisin dedim alırım dedi. Ben de bugün söyliceeme söz vermiştim. Bu gün biletleri alıp akşama yemekte falan süpriz yapıcam. Ama o kadar para vericem o biletler elidme kalırsa paralarım onu yaa çok gerginim ama alayım di miii :KK70:
Ay çok güldümm :D :D Hamama da götürse bari :D:D:D Gelir bence ya çok iyi düşünmüşsün
Uuu bi kocaman taş dahaa. Mutlulukla takın adaşım :KK39:

Back
X