Biraz uzun olucak ama anlamanız için baştan başlamam lazım.
Çalıştığım yerde henüz 2. Ayımdayım ve yeni bi ofis patron, kardeşi ve ben varız sadece. Şuana kadar hiçbi garip hareketlerini görmedim. Tek bayan olduğum için ekstra dikkat ediyorum hal hareketlerine.
Öğlen 1 saat yemek molam var. Ve bu 2 aylık sürede genelde patron benden önce yemeğe çıkar ve bana tek söylediği “ ben çıkıyorum sen de yemeğe çıkarsın istersen, bişey olursa mail atarsın” . Hep de bu şekilde yaptık. O yokken çıktıysam çıkıp gidiyorum. Arama vs olursa maille bilgilendiriyorum.
Dünde aynısı oldu, o çıktı 1 saat sorna ben çıktım. Dün yemek yemeyip nişanlıma konser bileti aldım o süre zarfında aradan 15 dk geçti patron aradı “ Extravolume yemeğe mi çıktın?” Evet X bey yemeğe çıktım” “Keşke bi haber verseydin dedi” dondum kaldım çünkü hep olan şey , ilk kez haber vermemi beklemiş. Ben de bişey diyemedim sadece “kusura bakmayın dönüyorum şuan “ dedim.
Neyse bunu söyledikten 15-20 dk sonra ofisteydim.
Geldiğimde kardeşi de ofisteydi kapıya vurup geldiğimi haber verdim. Tamam dedi. Kardeşinin suratında saçma bi gülümseme vardı. Anlam veremedim ne oluyo ya falan diye kendi kendime söylenerek doama geçtim.
Bilgisayarımı açtım. Altta nişanlımla olan fotoğraflarımız açıktı hem de birden fazla. ( Ben çok dikkat ederim çıkarken herşeyi kapamaya. ) Onun haricinde hiiiç lazım olmayan 2 hafta öncesinden kalma not dosyalarım, bi alışveriş sitesindeki kullanıcı adımın ve şifremin olduğu dosya (ki bu da 2 haftadan
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Çıkma saatim geldi çok sinirliydim bilgisayarımı kapatıp çıkıcaktım ki baktım dün nişanlıma yazdığım mektup da açık duruyo. Kapatırken uyaru verdi blg. Ordan anladım onu taa. Sorna deli gibi oldum zaten. AmA hata yapmak istemediğimden sadece montumu çantamı aldım çıkyorum deyip çıkcıaktım. Tam odadan çıkarken patronu gördüm. Ben çıkıyorum X bey dedim, yüzüne bakmadan surat beş karış halimle. Tamam dedi. O sırada nişanlım aradı. Onla konuşurken kapıdan çıkıyodum ki patron iyi akşamlaar dedi. İçerden kardeşi “ İyi akşamlar extravolumm” diye seslendi. Kısık bi sesle (ki muhtemelen duymadılar) iyi akşamlar deyip nişanlımla konuşarak çıktım.
Çok moralim bozuk , anlatamam. Dosyalarımı karıştırıp fotolarıma bakmışlar ya. Olabilir mi böyle bişey. Tamam normal günlük fotolar nişan fotolarımız vs ama ne hakla??
Şuan hiiç iş yok ofiste haliyle benim pc de bişey arama ihtimallerid e yok.
Akşam nişanlıma anlattım delirdi sinirden. Gelicem falan dedi ama zor ikna ettim. Şimdi geldiğinde gidip sorucam neden açıktı diye. Ama duramıyorum yerimde gerçekten duramıyorum..