• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarrr yeni haberlerle geldim,
Ben çay yapmıştım bahanesiyle odasına grdim. O da sen de kendine bi çay al gel konuşalım dedi kendisi direkt.
Ben de " ben de sizinle konuşmak istiyodum iyi olur " dedim.
İşte nasıl gidiyo bi problemin var mı hem burasıyla ilgili hem genel anlamda bi sıkıntın var mı evlilik hazırlıkların nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın varmı vs dedi. Ben de teşekkür ederim herşey yolunda bi sorun yok sadece dün ile ilgili aklıma takılan noktalar var siz konuşun ben sorna söylemek istiyorum zaten dedim.
Neyse o konuştu yapmamız gereken şeyleri anlattı işle ilgili izleyeceğimiz adımları vs. Yine bi problemin var mı mutlumusun burada falan bi problemin varsa tabiki yardımcı olmaya çalışırız dedi. Yine aynı ben teşekkür ettim. Sadece dün ile ilgili bi problemim var dedim. Dün yemeğe çıtkığımda beni aramıştınız ama normalde benden böyle bi beklentinz yoktu ilk ekz oldu dedim. O da izin kesinlikle alma bu zaten senin hakkın sadece bi misafirimi vs olabilir. O yüzden sadece yemeğe çıkarken haber verirsen gidebilirmiyim değilde çıkıyorum dersen iyi olur dedi. Sonra ben yemkten geldiğimde bilgisayarımda kendi özel dosyalarımın açık olduğunu gördüm dedim. Benimle ilgili bi güven probleminiz varsa ben de bunu bilmek isterim dedim. Baya şaşırdı. Nasıl yani falan dedi. Ben de açıkladım. İşte " öyle bişey olması mümkün değil, ben bu güne akdar senin blgisayarına hiç dokunmadım gerek de yok böyle bişeye bizim sninle bi sorunumuz yok vs dedi. Hani kendimden eminim ama başkası açmış olsa bile dün ben buradaydım sen yokken öyle bişey olamaz falan dedi. Olsa en azından bilirdim vs dedi. Ben de üsteleyemedim çünkü surat ifadesi bile normaldi şaşkındı sadece. O yüzden kardeşi yapmış demek ki ortaya çıktı yanii.
Sonrasında da lütfen bi problemin olunca gel , hata da yapılabilir zor bi süreçten geçiyosun zordur mutlaka evlilik hazırlığındasın kafan yoğun olabilir yardımcı olabileceğimiz noktalarda biz zaten aile gibiyiz yardımcı olmak isterim vs dedi.
Bişey diyemedim haliyle peki teşekürler deyip çıktım. Bilmiyorum yapmam gereken ekstra bişey varmıydı ama gidişat bu olunca üsteyemedim.

Kızlarrr yeni haberlerle geldim,
Ben çay yapmıştım bahanesiyle odasına grdim. O da sen de kendine bi çay al gel konuşalım dedi kendisi direkt.
Ben de " ben de sizinle konuşmak istiyodum iyi olur " dedim.
İşte nasıl gidiyo bi problemin var mı hem burasıyla ilgili hem genel anlamda bi sıkıntın var mı evlilik hazırlıkların nasıl gidiyo bişeye ihtiyacın varmı vs dedi. Ben de teşekkür ederim herşey yolunda bi sorun yok sadece dün ile ilgili aklıma takılan noktalar var siz konuşun ben sorna söylemek istiyorum zaten dedim.
Neyse o konuştu yapmamız gereken şeyleri anlattı işle ilgili izleyeceğimiz adımları vs. Yine bi problemin var mı mutlumusun burada falan bi problemin varsa tabiki yardımcı olmaya çalışırız dedi. Yine aynı ben teşekkür ettim. Sadece dün ile ilgili bi problemim var dedim. Dün yemeğe çıtkığımda beni aramıştınız ama normalde benden böyle bi beklentinz yoktu ilk ekz oldu dedim. O da izin kesinlikle alma bu zaten senin hakkın sadece bi misafirimi vs olabilir. O yüzden sadece yemeğe çıkarken haber verirsen gidebilirmiyim değilde çıkıyorum dersen iyi olur dedi. Sonra ben yemkten geldiğimde bilgisayarımda kendi özel dosyalarımın açık olduğunu gördüm dedim. Benimle ilgili bi güven probleminiz varsa ben de bunu bilmek isterim dedim. Baya şaşırdı. Nasıl yani falan dedi. Ben de açıkladım. İşte " öyle bişey olması mümkün değil, ben bu güne akdar senin blgisayarına hiç dokunmadım gerek de yok böyle bişeye bizim sninle bi sorunumuz yok vs dedi. Hani kendimden eminim ama başkası açmış olsa bile dün ben buradaydım sen yokken öyle bişey olamaz falan dedi. Olsa en azından bilirdim vs dedi. Ben de üsteleyemedim çünkü surat ifadesi bile normaldi şaşkındı sadece. O yüzden kardeşi yapmış demek ki ortaya çıktı yanii.
Sonrasında da lütfen bi problemin olunca gel , hata da yapılabilir zor bi süreçten geçiyosun zordur mutlaka evlilik hazırlığındasın kafan yoğun olabilir yardımcı olabileceğimiz noktalarda biz zaten aile gibiyiz yardımcı olmak isterim vs dedi.
Bişey diyemedim haliyle peki teşekürler deyip çıktım. Bilmiyorum yapmam gereken ekstra bişey varmıydı ama gidişat bu olunca üsteyemedim.
canım olabilir zaten gittiğimde garip bi gülümeme vardı demiş birde sen konusmadan güzel seylerden bahsetmiş öyle olsa ileriye dönük konusmazdı sanırım

canım olabilir zaten gittiğimde garip bi gülümeme vardı demiş birde sen konusmadan güzel seylerden bahsetmiş öyle olsa ileriye dönük konusmazdı sanırım
Ben de öyle düşündüm muhtemelen kardeşiyle ilgili. Bir de gerçekten iyi niyetle konuştuğuınun fark ettiğim için üsteleme gibi bi durumum olamadı. Ki zaten hayır yalan söylüyosunuz açmışsınız da diyemezdim sanırım.
Bilmiyorum sanırım şuan yapmam gereken bişey yok değil mi

Ben de öyle düşündüm muhtemelen kardeşiyle ilgili. Bir de gerçekten iyi niyetle konuştuğuınun fark ettiğim için üsteleme gibi bi durumum olamadı. Ki zaten hayır yalan söylüyosunuz açmışsınız da diyemezdim sanırım.
Bilmiyorum sanırım şuan yapmam gereken bişey yok değil mi
yapman gereke özel dosyalarını mailinde sakla cıkarken kapat git kardeşine dikkat et amacı ne ki acaba

yapman gereke özel dosyalarını mailinde sakla cıkarken kapat git kardeşine dikkat et amacı ne ki acaba
Zaten hepsini tekrar flasha atıp burada tutmayacağım orası net kuzu. Bilmiyorum hiperaktifin teki zaten kardeşi. Sadece can sıkıntısından bile yapmış olabilir.
Ama konuşmanın gidişatına göre daha fazla suçlayamazdım sanırım di mi asıl emrak ettiğim buu :S

Zaten hepsini tekrar flasha atıp burada tutmayacağım orası net kuzu. Bilmiyorum hiperaktifin teki zaten kardeşi. Sadece can sıkıntısından bile yapmış olabilir.
Ama konuşmanın gidişatına göre daha fazla suçlayamazdım sanırım di mi asıl emrak ettiğim buu :S
sen konusmadan zaten iyi dileklerini söylemiş sana o önce konusmasaydı art niyet aranabilirdi ama adam sasırdıysa gercekten bilmiyor dikkat et işimize bakalım canım zaten masraflar tavan yapıyor

sen konusmadan zaten iyi dileklerini söylemiş sana o önce konusmasaydı art niyet aranabilirdi ama adam sasırdıysa gercekten bilmiyor dikkat et işimize bakalım canım zaten masraflar tavan yapıyor
Haklısın canım. Ben de senin gibi düşündüm Nişanlım kesin çıkacaksın diye yaklaştı ama şu durumda gerek görmedim ben de onu ikna kaldı bi tek. Şuan çalışıyo olmam çok önemli dediğin gibi masraflar zirvede çünkü.
Artık bundan sonrası için dikkatli olayım karıştıracak bişeyi kalmadığından diğerinin de zararı dokunamayacaktır neticede

Haklısın canım. Ben de senin gibi düşündüm Nişanlım kesin çıkacaksın diye yaklaştı ama şu durumda gerek görmedim ben de onu ikna kaldı bi tek. Şuan çalışıyo olmam çok önemli dediğin gibi masraflar zirvede çünkü.
Artık bundan sonrası için dikkatli olayım karıştıracak bişeyi kalmadığından diğerinin de zararı dokunamayacaktır neticede
aynen nişanlını sakinleştirirsen işimize bakalım zor gercekten ev kurmak bana çalısma diyor ama benim kendi borçlarım vardı eğititmim süresince çalıstım ikinci öğretimdim kendi masraflarımı kendim cıkarttım ama okula giderken cok az alıyordum tanıdık çalıstığım yer simdide borclarımı bitirmem gerek ben ailemden bile bişey talep etmezken nişanlıdanda edemem zaten maddi konular acılmadı aramızda bu kadar borcum olduğunuda bilmiyor bir an önce kapatmam gerek

aynen nişanlını sakinleştirirsen işimize bakalım zor gercekten ev kurmak bana çalısma diyor ama benim kendi borçlarım vardı eğititmim süresince çalıstım ikinci öğretimdim kendi masraflarımı kendim cıkarttım ama okula giderken cok az alıyordum tanıdık çalıstığım yer simdide borclarımı bitirmem gerek ben ailemden bile bişey talep etmezken nişanlıdanda edemem zaten maddi konular acılmadı aramızda bu kadar borcum olduğunuda bilmiyor bir an önce kapatmam gerek
Öyle gerçekten kuzu. Şahsi borçlar üstüne bi de hazırlıkalr alınacaklar. Öyle çok detay ve masraf var ki. Gündelik konulara geçiş yaptık neyse ki :D
Masrfalaar masraflaaar diyorum şuan başka da bişey demiyorum, unutayım gitsin..

Öyle gerçekten kuzu. Şahsi borçlar üstüne bi de hazırlıkalr alınacaklar. Öyle çok detay ve masraf var ki. Gündelik konulara geçiş yaptık neyse ki :KK70:
Masrfalaar masraflaaar diyorum şuan başka da bişey demiyorum, unutayım gitsin..
aynen canım sakin ol konusur halledersiniz inşallah ya ben kardesimin düğün sırasında cok acıldım annem su yok dedi cıkarttım verdim e bide formasyon aldım 2000 tl onun masrafı falan derken kartlar doldu taştı vs

Trpst Trpst Bu aradaa dün nişanlımla buluştuk işte ben kızdırmak için yine konuyu açtım iznini haleettin dimi geliyosun diye :D
Bu da başladı tabii yok işte sen bi doğum günün için bile gelince surat yapıyosun ben dayınla tanışmak için işten izin alıyorum nasıl iş bu.. Alıştın tabii ne istersen oluyo gel dedin ya gelmem lazım di mi falan diye :D İnat etti bi de konu ne anlamadım söylemezsen gelmicem zaten dedi. Ben de konu yok gel tanış dedim. BAk işte önemli bişey var demiştin bi de yalan söylüyosun . Bidaha bana yalan söyleme falan diye kızdı.
Neyse yemek yedik. Başka yere geçtik söyleniyo tabi yalan söyledin , yalan söylemek bu kadar kolaymı diye. En son ben tamam aşkım kapayalım bu konuyu hem bak ben sana doğum günü hediyesi aldım erken ama dayanamicam ya veriym madem dedim. Neyse şaşırdı aldı ne gerek var ben sana bişey alma demiştim sakın falan dedi. Açtııı bak mektup var içinde dedim amaa muzur bi surat ifadesiyşlee amaa başka bişey daha var burdaaa dedi. Aldı baktı. İnanmıyoruuum diye biletlere sarıldı :D :D
Bana bakıp gözlerini çevirdi bi de haha :D Aşkım çok utanıyorum şuan bi de neler söyledim sana bu tarih dayının geliceği tarih . Bu yüzdenmiydi yanii falan dedi. Evet dedim sarıldı falan. Bu benim aldığım en güzel hediye gerçekten ne dicemi bilemiyorum çok utanıyorum falan dedi. :D Akşama kadar konser de konser diyip durdu sonraaa :D

Trpst Trpst Bu aradaa dün nişanlımla buluştuk işte ben kızdırmak için yine konuyu açtım iznini haleettin dimi geliyosun diye :KK70:
Bu da başladı tabii yok işte sen bi doğum günün için bile gelince surat yapıyosun ben dayınla tanışmak için işten izin alıyorum nasıl iş bu.. Alıştın tabii ne istersen oluyo gel dedin ya gelmem lazım di mi falan diye :KK70: İnat etti bi de konu ne anlamadım söylemezsen gelmicem zaten dedi. Ben de konu yok gel tanış dedim. BAk işte önemli bişey var demiştin bi de yalan söylüyosun . Bidaha bana yalan söyleme falan diye kızdı.
Neyse yemek yedik. Başka yere geçtik söyleniyo tabi yalan söyledin , yalan söylemek bu kadar kolaymı diye. En son ben tamam aşkım kapayalım bu konuyu hem bak ben sana doğum günü hediyesi aldım erken ama dayanamicam ya veriym madem dedim. Neyse şaşırdı aldı ne gerek var ben sana bişey alma demiştim sakın falan dedi. Açtııı bak mektup var içinde dedim amaa muzur bi surat ifadesiyşlee amaa başka bişey daha var burdaaa dedi. Aldı baktı. İnanmıyoruuum diye biletlere sarıldı :KK70: :KK70:
Bana bakıp gözlerini çevirdi bi de haha :KK70: Aşkım çok utanıyorum şuan bi de neler söyledim sana bu tarih dayının geliceği tarih . Bu yüzdenmiydi yanii falan dedi. Evet dedim sarıldı falan. Bu benim aldığım en güzel hediye gerçekten ne dicemi bilemiyorum çok utanıyorum falan dedi. :KK70: Akşama kadar konser de konser diyip durdu sonraaa :KK70:
ayy yazık ya sende sabırla suçlamasını bekleyip saldırmıssın utanmıs bide ama harika bi süpriz olmuş cok mutlu olmuş ne güzel Allah bozmasın:KK70::KK70::KK70:

aynen canım sakin ol konusur halledersiniz inşallah ya ben kardesimin düğün sırasında cok acıldım annem su yok dedi cıkarttım verdim e bide formasyon aldım 2000 tl onun masrafı falan derken kartlar doldu taştı vs
Allah yardım etsin hepimize de kurtulalım şu borçtan harçtan vallahi ne büyük rahatlama olur kimbiliirr

ayy yazık ya sende sabırla suçlamasını bekleyip saldırmıssın utanmıs bide ama harika bi süpriz olmuş cok mutlu olmuş ne güzel Allah bozmasın:KK70::KK70::KK70:
Haha evet ama öyle tatlıydı kiiii :D Bana kızdığı ses kayıtlarını dinletemedim günahh :D

Haha evet ama öyle tatlıydı kiiii :KK70: Bana kızdığı ses kayıtlarını dinletemedim günahh :KK70:
bi de o vardı yazık ne çektirdin sende ben çokkk mutlu bi haber aldım yüksek lisans yapmak istiyordum bi hocam sunum yaparken sana referans olabilirim demişti cok begendi neyse bügün ondan bir mail geldi 16.45te okulda ol görüselim cok mutluyum o hocayla çalısmak harika benim için

bi de o vardı yazık ne çektirdin sende ben çokkk mutlu bi haber aldım yüksek lisans yapmak istiyordum bi hocam sunum yaparken sana referans olabilirim demişti cok begendi neyse bügün ondan bir mail geldi 16.45te okulda ol görüselim cok mutluyum o hocayla çalısmak harika benim için
Ayy canımmm çok sevindim gerçekten. Çok güzel bi haber oldu bu bak.
Koşa koşa git bakalım akşammm. Güzel haberlerle de dönn tamam mııııı :)

Ayy canımmm çok sevindim gerçekten. Çok güzel bi haber oldu bu bak.
Koşa koşa git bakalım akşammm. Güzel haberlerle de dönn tamam mııııı :)
inşallah daha alese girmedim ama olsun gece gündüz çalısırım yeter ki o hocayla çalısayım zaten oldukça ünlü seminerlerinin videoları falan nette hep üstün dökmen gibi bir adam

Back
X