• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

süper kuzu konus ne olur dön ben sana numaramıda yazarım orasıda olur orasıda güzel nişan olacak

canım sözlüme sordum ama bugün çok yoğun cevap vermedi daha.aceleniz yoksa yarına kadar konuşuyum bişey yapabilirse sana yazarım ben konuştuktan sonra.eğer tanıyosa cennet bahçesiyle konuşursunuz.ben sizi yönlendiririm sözlüme.tanışır beraber halledersiniz :)

evet bizdede kapıyı kapatıyorlar gelini vermiyorlar :KK70: ama 1000tl ne yani okadarda değil :KK70: nişanlımda diyorki ona ogün üstüne para veripte al ablamıda kurtulayım deme diyor :KK70: bakalım nolcak

yapma sakın he :KK70::KK70::KK70:bizde de o adet var ya, benim ablamda evlendi 4 sene önce 50 tl almıştım :)

Aslında adetler güzel, tadında bırakılsa tabii

Ayy halletin mi ne güzel ya , hayırlı olsun kuzuu..
Ben hala halledemedim. Cafe gibi bi yer bakmak istiyorum ben de ama dediin gibi çoğu küçük.
Bilemedim ya bugün ya da yarın iki eyre daha bakıcam. Halletsem iyi olcaktı :KK43:
Saol canımm bak hallet kalabalık olcaksa cafeler küçük kalıyo bi de bulduğum yer cafeden daha uyguna geldi tuttum hemen :D

Saol canımm bak hallet kalabalık olcaksa cafeler küçük kalıyo bi de bulduğum yer cafeden daha uyguna geldi tuttum hemen :KK70:
Ya çok kalabalık olmaz aslında ama cafenin de en az şöyle 100 kişilik kapasitesi olmalı ki rahat olsun. Tahminenen fazla 60 civarı olur bana göre ..
Salon cafeden daha uyguna mı geldi çok ıyıymiş. Öyle daha uyguna gelecek salon var yakınımda hem de ama ne biliym içime sinmedi orası :(
Halletsem rahatlicam da işte şu son aklımdaki yerlere de bakim olmadı salona yönelicem mecbur

süper kuzu konus ne olur dön ben sana numaramıda yazarım orasıda olur orasıda güzel nişan olacak

canım konuştum şimdi sözlümle.cennet bahçesini tanımıyoruz ama cumhuriyet için konuşabilirim diyo.sen özelden tarihi ve kişi sayısını at bana.whatsapın varsa numaranı da yazabilirsin ordan daha rahat konuşuruz.arayıp konuşcak sahibiyle.

yapma sakın he :KK70::KK70::KK70:bizde de o adet var ya, benim ablamda evlendi 4 sene önce 50 tl almıştım :)

Aslında adetler güzel, tadında bırakılsa tabii
büyük konuşmuyum ama asla :D o kardeşimi başta ben yolarım :D adetler evet güzel ama gerçekten tadında olursa eğlenceli. benim çok yakın arkadaşımınkide öyle bir sorun çıktı. damat tarafı okadar anlayışlı görgülü insanlardıki kız ne isterse yaptılar hep el üstünde tuttular. düğün günü kapıyı kitledi işte erkek kardeşi benimde çocukluk arkadaşım annesi dedi sende yanında dur beraber duruyoruz damadın babası geldi çıkartmaya ozmaanın parasıyla 100 tl ona 100 tl bana verdi. ben dedim hadi açalım. ordan bir teyze aaa olurmu okadar demezmi. arkadaşın anneside kardeşe işaret etti açma die. dedim gel açalım olurmu tamam işte. teyze birdaha bişiler homurdandı. adam nasıl sinirlendi bu nasıl bişidir ya dedi. binadan çıktı gitti. sonra damat geldi ama nasıl sinirli noluyor burda diye bi bağırdı ki okadar iyi bir damatki.ben yatıştırdım orda tamam bak herşey yolunda sen sakin ol falan dedim sen in aşağa abin gelsin indirsin gelini. gönderdim bunu aşağa. o teyze demezmi bilmem kimin kızına 500 tl vermişler işte bu neymiş falan. nasıl sinir oldum. elalemin lafıyla arkadaşın anneside gaza geliyor herşey yolundaylen mahvedecekler. abi geldi sonra gülerek noluyor sıkıntımı var faaln dedi bana yok dedim ya olurmu. kardeşin elinden anahtaro aldım açtım kapıyı arkadşaım çıktı işte gititk düğüne. ama okadar gereksiz ve saçma bir olaydıki bütün huzuru kaçırabilirdi. o olaydan sonra hep aklımdadır bu asla ve asla böyle bir tatsızlığa hiç gerek yok.

Ya çok kalabalık olmaz aslında ama cafenin de en az şöyle 100 kişilik kapasitesi olmalı ki rahat olsun. Tahminenen fazla 60 civarı olur bana göre ..
Salon cafeden daha uyguna mı geldi çok ıyıymiş. Öyle daha uyguna gelecek salon var yakınımda hem de ama ne biliym içime sinmedi orası :KK43:
Halletsem rahatlicam da işte şu son aklımdaki yerlere de bakim olmadı salona yönelicem mecbur
Benim tuttugum yerde öyle şey bi yer değil ama masaları sandalyeleri bi hoşuma gitmişti :D girişe falan bir iki süs ben hallederim öyle arkadaşlarla diye düşündüm artık .. 60 civarı olursa cafe uygun ama sırf burda cafe de oturma ücreti 10 lira demişlerdi bana ondan vazgectim :D

Benim tuttugum yerde öyle şey bi yer değil ama masaları sandalyeleri bi hoşuma gitmişti :KK70: girişe falan bir iki süs ben hallederim öyle arkadaşlarla diye düşündüm artık .. 60 civarı olursa cafe uygun ama sırf burda cafe de oturma ücreti 10 lira demişlerdi bana ondan vazgectim :KK70:
Haha delirmişler net! :D
Ya ben Dilek pastanesinde 50 kişiye 1250 tl ye anlaşıcaktım ve yemek vericeklerdi . Ama annem mekan küçük dedi.
50 kişi diyosun ama çocuklar vs.ler gelince buraya sığılmaz nerde oynicaklar falan dedi cesaret edemedim o yüzden. Yoksa çok istemiştim. Güzeldi de :(

büyük konuşmuyum ama asla :KK70: o kardeşimi başta ben yolarım :KK70: adetler evet güzel ama gerçekten tadında olursa eğlenceli. benim çok yakın arkadaşımınkide öyle bir sorun çıktı. damat tarafı okadar anlayışlı görgülü insanlardıki kız ne isterse yaptılar hep el üstünde tuttular. düğün günü kapıyı kitledi işte erkek kardeşi benimde çocukluk arkadaşım annesi dedi sende yanında dur beraber duruyoruz damadın babası geldi çıkartmaya ozmaanın parasıyla 100 tl ona 100 tl bana verdi. ben dedim hadi açalım. ordan bir teyze aaa olurmu okadar demezmi. arkadaşın anneside kardeşe işaret etti açma die. dedim gel açalım olurmu tamam işte. teyze birdaha bişiler homurdandı. adam nasıl sinirlendi bu nasıl bişidir ya dedi. binadan çıktı gitti. sonra damat geldi ama nasıl sinirli noluyor burda diye bi bağırdı ki okadar iyi bir damatki.ben yatıştırdım orda tamam bak herşey yolunda sen sakin ol falan dedim sen in aşağa abin gelsin indirsin gelini. gönderdim bunu aşağa. o teyze demezmi bilmem kimin kızına 500 tl vermişler işte bu neymiş falan. nasıl sinir oldum. elalemin lafıyla arkadaşın anneside gaza geliyor herşey yolundaylen mahvedecekler. abi geldi sonra gülerek noluyor sıkıntımı var faaln dedi bana yok dedim ya olurmu. kardeşin elinden anahtaro aldım açtım kapıyı arkadşaım çıktı işte gititk düğüne. ama okadar gereksiz ve saçma bir olaydıki bütün huzuru kaçırabilirdi. o olaydan sonra hep aklımdadır bu asla ve asla böyle bir tatsızlığa hiç gerek yok.

Ben kendi huyumu bildiğim için çeyiz tantanasına gitmedim..Çünkü kendimi biliyorum, kesin bir şeyler söylerdim..Döndüler tabi bizimkiler, ee anlıyorsun sonuçta yüz ifadelerinden bir şeyler olduğunu..Bende enişteme sordum ne oldu diye :KK53: Eniştemde anlattı tabi benim kayış koptu :confused: Hatta parayı az bulup, kız almaya gelirken 2 bin tl ile gelin demişler, gülerek söyleyince eniştem şaka yapıyor sandım :KK14: Ama gayet ciddilermiş ..Resmen kız kardeşi ablası için pazarlık yaptı, hatta istediği para verilmedi diye ağladı :KK57::KK57: ve 2o li yaşlarda psikoloji öğrencisi bunu yapan :KK53:
çok sevdiğim bir aile büyüğümüz var yani babam onların ailesinde büyümüş, düğüne de başka şehirden gelmişti.. O durdurdu beni , bir şey söylersen düğüne gelmem dedi :KK51:
ayy resmen dedikodu yaptım :KK23::KK53:

Haha delirmişler net! :KK70:
Ya ben Dilek pastanesinde 50 kişiye 1250 tl ye anlaşıcaktım ve yemek vericeklerdi . Ama annem mekan küçük dedi.
50 kişi diyosun ama çocuklar vs.ler gelince buraya sığılmaz nerde oynicaklar falan dedi cesaret edemedim o yüzden. Yoksa çok istemiştim. Güzeldi de :KK43:
50 kişi de az ama annen de haklı canım çocuklar olunca sığılmayabilir.

Ben kendi huyumu bildiğim için çeyiz tantanasına gitmedim..Çünkü kendimi biliyorum, kesin bir şeyler söylerdim..Döndüler tabi bizimkiler, ee anlıyorsun sonuçta yüz ifadelerinden bir şeyler olduğunu..Bende enişteme sordum ne oldu diye :KK53: Eniştemde anlattı tabi benim kayış koptu :confused: Hatta parayı az bulup, kız almaya gelirken 2 bin tl ile gelin demişler, gülerek söyleyince eniştem şaka yapıyor sandım :KK14: Ama gayet ciddilermiş ..Resmen kız kardeşi ablası için pazarlık yaptı, hatta istediği para verilmedi diye ağladı :KK57::KK57: ve 2o li yaşlarda psikoloji öğrencisi bunu yapan :KK53:
çok sevdiğim bir aile büyüğümüz var yani babam onların ailesinde büyümüş, düğüne de başka şehirden gelmişti.. O durdurdu beni , bir şey söylersen düğüne gelmem dedi :KK51:
Ayyy yok artık ağladımı :KK34: şaka gibi yaa gerçekten 2bin lira ya ayrı şaşırdım ağlamasına ayrı.. acaba insanların ne kadar sabrını sınayabilirim diye bi araştırma mı yapıyodu

Ayyy yok artık ağladımı :KK34: şaka gibi yaa gerçekten 2bin lira ya ayrı şaşırdım ağlamasına ayrı.. acaba insanların ne kadar sabrını sınayabilirim diye bi araştırma mı yapıyodu

aaa bak bu önden hiç düşünmedim bir araştırmaya kurban gitmiş olabiliriz sankim :p:p Canım bunu bana başkası söylese bende senin gibi olurdum ya, anlıyorum seni :KK53:

Yuh desem :D
Dedikodu değil hayatım ibretlik hikayeler bunlar :D :D :D
Allah akıl fikir versin ya. Çok şey demek istiyorum da ı ıh demicem :D

Yaaa aşk olsun size güneş tutulmasını kaçırdııııık :D

Back
X