• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım sözlüme sordum ama bugün çok yoğun cevap vermedi daha.aceleniz yoksa yarına kadar konuşuyum bişey yapabilirse sana yazarım ben konuştuktan sonra.eğer tanıyosa cennet bahçesiyle konuşursunuz.ben sizi yönlendiririm sözlüme.tanışır beraber halledersiniz :)
canım sağol benim ki bilmiyor buraya takıldığımı bi konusda dön sen

kızlar yetişemedim ara ara okudum inşallah gönlümüze göre olur hersey
bu arada ben kardeşim evlendi para falan almadım
makyaj malzemelerini gittim ben aldım
bi ayakkabı saklama vardır bizde istemeye gelince onu yaptım:KK53:

hehheheh bende bir iki bir şeyler yazayım dedim de , vazgeçtim ne lazım şimdi bana saldırıya falan geçerler :KK57::KK53:

Şunu da eklemek istiyorum, bizimkiler daha beterdi :KK53: hele kız kardeşi çeyizi bin tl vermeden çıkarmam deyişi, hala kulaklarımda :KK11: kıramayacağım biri için sustum yoksa bende bilirdim yapacağımı:KK11:
seni gidi görümcek:):) bin tl mi yuhhh

Aynen bende yaaa. Ama bulut tutulması yaşanıyo resmen nerede bu güneş, nerede bu ay :KK70: :KK70:
Kaybolduuu severim böyle şeyleri izlemeyi ama kısmet değilmiş :/
Haha bence tam anlamıyla bu bir "kabus! " :KK70: :KK70:
Bi gün giyse gelse nişan atma sebebi hatta :KK70:
Ayy çok güldüm görünce yaa babaannesinin kazağı gibi.
fiyatıda uygunmus alıyorum kuzu sağol
Canım toz pembesi de vardı bak istersen renklerine. Hatta beyazı bile beğendim ben :D Rica ederim ne demek
aaa cok ayıp tasarım o bi harika dostum
Yaa yaa babaanneler için olabilir. Ben giysem hatta yine daha iyi de bi baktım ki erkek giymiş onu ahhaha :D:D

Kaybolduuu severim böyle şeyleri izlemeyi ama kısmet değilmiş :/

Ayy çok güldüm görünce yaa babaannesinin kazağı gibi.

Canım toz pembesi de vardı bak istersen renklerine. Hatta beyazı bile beğendim ben :KK70: Rica ederim ne demek

Yaa yaa babaanneler için olabilir. Ben giysem hatta yine daha iyi de bi baktım ki erkek giymiş onu ahhaha :KK70::KK70:
bakıyorum kuzu inceleyip alıcam
babaannem bile bundan güzel giyinir:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X