• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaaaar nişan bohcası yapanlar ve yapacak olanlar bana detaylarını anlatabılcek bırı varmı kıme ne aldınz sıe neler alındı bu konuda cok yardıma ıhtıyacm var :(

Kızlar nasılsınız bana bi fikirrr :KK31:

Pudra pembesi elbisenin üstüne ne renk eşarp yada şal takayım sizce o_O

Tatli geliinncikler.hosgeldin diyen herkese tesekkur ederim.mutlaka birileri yardimci olur.

Kimsecikler yok sanirsam:eek:

Haftasonu magduru gelincik geldi:KK61:

Cumartesi gunu nisanlimla ev baktik. Sonuc alamadik. Guzel kullanisli istedigimiz sartlarda ve fiyatta bulamadik. Biraz aramamiz gerekecek. vardir bir kismetimiz herhalde.

Bugun de pazar calistigim nadir gunlerden biriydi. Allahtan fazla yorulmadan saat3te eve gelebildim.

Yarin sabah dedikoduya geleyim:KK69: bu saatte sakin oluyor:KK70:

Bu arada söz hediyesi yapmaktan vazgeçtim :KK51:evcil öküzüm dalga geçti benimle nelerle uğraşıyosn diyo gösterdiğim yastığı bile nikah şekeri değilmi ki bu diye sinir etti beni ne düşündüğümü bi basmadı kafası :63:hevesim kaçtı :KK42:

400 kişi ok yaydan cıktı net tarih almalıyım ben doğum günümde isterdim 23 mayıs ama cumartesiye denk geliyor cumartesi erkek arkadaşım çalısıyor ben biliyorum o rahat edemez istanbula gidiyor cumadan cumartesi dönüyor pazar olsun dedim24 mayıs yada 31 mayıs ben beğendim burayı yoğun düsünüuorum
Kız daha ne kadar ortak yanımız çıkacak acaba :D 2 gün arayla doğmuşuz :D Ayrıca 400 çok değil mi düğün gibi olacak sizinki baya stresli :KK57: Ama yeri beğendim çok güzel
herkes kim bilir nerelerde neler yapıyorlar :KK70: pazratesi bol hareket olur :)
Ben nişanlımlaydım bütün hafta sonu:oops:

Back
X