- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
kesinlikle, çok güzel ama işler yoğun olunca çok yorucu oluyor. bu akşam kesin geç yatıcamOoo o o ne güzell maşallah maşallah :) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle, çok güzel ama işler yoğun olunca çok yorucu oluyor. bu akşam kesin geç yatıcamOoo o o ne güzell maşallah maşallah :) :)
kesinlikle, çok güzel ama işler yoğun olunca çok yorucu oluyor. bu akşam kesin geç yatıcam![]()
ortağım var zaten pastanın bir kısmını o yapmıştır hazırlamıştır. süsleride akşam nişanlımı yakalıyım ona kestireyim ohhÇokta yorma kendini yardım al tek yapma sende :)
Lila mor, bebek mavisi, su yesili,Kızlar nasılsınız bana bi fikirrr
Pudra pembesi elbisenin üstüne ne renk eşarp yada şal takayım sizce![]()
Hayirli olsun.canim benim.nerden nasil aldiniz.ben bugün çok mutluyum balayını satın aldık ve üstümden büyük bir yük kalktı![]()
Lila mor, bebek mavisi, su yesili,
Bogar canım o sekildeHmm benimde aklıma su yeşili geldi ama karar veremedim elbisenin aynı renginden taksam çokmu takım olur![]()
Bogar canım o sekilde
tşkler canım. antalya belazur otelden aldık canımHayirli olsun.canim benim.nerden nasil aldiniz.
Kız daha ne kadar ortak yanımız çıkacak acaba400 kişi ok yaydan cıktı net tarih almalıyım ben doğum günümde isterdim 23 mayıs ama cumartesiye denk geliyor cumartesi erkek arkadaşım çalısıyor ben biliyorum o rahat edemez istanbula gidiyor cumadan cumartesi dönüyor pazar olsun dedim24 mayıs yada 31 mayıs ben beğendim burayı yoğun düsünüuorum
Ben nişanlımlaydım bütün hafta sonuherkes kim bilir nerelerde neler yapıyorlarpazratesi bol hareket olur :)