Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanınKız daha ne kadar ortak yanımız çıkacak acaba2 gün arayla doğmuşuz
Ayrıca 400 çok değil mi düğün gibi olacak sizinki baya stresli
Ama yeri beğendim çok güzel
Ben nişanlımlaydım bütün hafta sonu![]()
balayı tamam galiba senin hayırlı olsun kuzumtşkler canım. antalya belazur otelden aldık canım
evet canım çok şükürbalayı tamam galiba senin hayırlı olsun kuzum
ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin birazevet canım çok şükürveeeee dün gelinliğide hallettim
![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun nasıl bişey :)evet canım çok şükürveeeee dün gelinliğide hallettim
![]()
gelinlik için zaten düşündüğüm bir foto vardı onu göstererek sipariş verdim. oyzüden şuan üzerimde fotosu yok. dikilecek inş ve ilk provamız 25 marttaya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz
21amanın21 mi 25 mi
yeri beğenmenize sevindim inşallah olur
Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği amaevet canım çok şükürveeeee dün gelinliğide hallettim
![]()
Kuzuuu ay maşallah sana ya süper bi haber. Çok merak edicez şimdiiiievet canım çok şükürveeeee dün gelinliğide hallettim
![]()
Günaydın kızlar , güzel bir hafta olur inşallah![]()
Günaydın gelincikler![]()
Günaydınlar hepinize :)
Günaydınn hayırlı haftalar :)
Günaydın kızlaaarrr Hayırlı güzel bir hafta dileği ile
günaydınlar hayırlı haftalar kızlar
gelinlik için zaten düşündüğüm bir foto vardı onu göstererek sipariş verdim. oyzüden şuan üzerimde fotosu yok. dikilecek inş ve ilk provamız 25 martta![]()
benimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzünden21Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor
Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama![]()
Evet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben yabenimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzündensenin ikizlerde akıyordur damarından
benim o benimmmBalayı yerlerini tutanlar gelinliklerini alan veya sipariş eden tüm gelinlerimize hayırlı olsunnnn
aynengünaydın kızlarr oo balayılar gelinlikler havada ucusuyo![]()
inş canımGünaydın kuzulaaar!
Mutlu haberler vereceğimiz çook güzel bi hafta olsun İnşallah :)
Kuzuuu ay maşallah sana ya süper bi haber. Çok merak edicez şimdiiii![]()
inşşşGünaydın kızlarrr inşallah güzel bir hafta olurr bu hafta hiç üzülmeyelim çok güzel geçsin![]()
ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz
Hadi bakalım hayırlı olsun nasıl bişey :)
kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim21Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor
Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama![]()
seninde zor ikinizde dediğim dedik bizde bazen kayış kopuyor zaten bazen öyle ruh hallerine bürünüyoruz ki Allah kurtarsınEvet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben yaAzıcık da aslan
Nişanlım da aslan düşün halimizi
Sizin işiniz zor ya ikizler de çok karmaşık oluyor
![]()
çok güzel bende böyle yaka düşünüyorum zaten her yer straplezbenim o benimmmtşkler
aynen
inş canım
inşşş
kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim![]()
benim o benimmmtşkler
aynen
inş canım
inşşş
kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim![]()
canım model bu ama kolları uzun kollu değil diğer resimdeki gibi olacakCanım uzun kollu mu düşünyosun ben görmüştümde yazmamıştm :) Bu model mi olucak?