• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız daha ne kadar ortak yanımız çıkacak acaba :KK70: 2 gün arayla doğmuşuz :KK70: Ayrıca 400 çok değil mi düğün gibi olacak sizinki baya stresli :KK57: Ama yeri beğendim çok güzel

Ben nişanlımlaydım bütün hafta sonu:oops:
amanın :KK57:21 mi 25 mi :KK70::KK70:yeri beğenmenize sevindim inşallah olur

ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz
gelinlik için zaten düşündüğüm bir foto vardı onu göstererek sipariş verdim. oyzüden şuan üzerimde fotosu yok. dikilecek inş ve ilk provamız 25 martta :oops:

Günaydın kızlar , güzel bir hafta olur inşallah:KK73::KK73:

Günaydın gelincikler :KK49:

Günaydınlar hepinize :)

Günaydınn hayırlı haftalar :)

Günaydın kızlaaarrr Hayırlı güzel bir hafta dileği ile

günaydınlar hayırlı haftalar kızlar

Günaydın kızlarrr inşallah güzel bir hafta olurr bu hafta hiç üzülmeyelim çok güzel geçsin :KK49::KK49::KK49:

21 :KK48: Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor :KK70:

Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama :KK51:
benimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzünden:KK70::KK70:senin ikizlerde akıyordur damarından

benimde ikizler başa bela ikizler yükselenimde ikizler erkek arkadaşımda ikizler feleğimiz sasıyor bazen dengesizlikler yüzünden:KK70::KK70:senin ikizlerde akıyordur damarından
Evet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben ya :KK70: Azıcık da aslan :KK70:Nişanlım da aslan düşün halimizi :D Sizin işiniz zor ya ikizler de çok karmaşık oluyor :KK70:

Balayı yerlerini tutanlar gelinliklerini alan veya sipariş eden tüm gelinlerimize hayırlı olsunnnn
benim o benimmm :KK70: tşkler :KK70:
günaydın kızlarr oo balayılar gelinlikler havada ucusuyo:KK9:
aynen :KK70:
Günaydın kuzulaaar!
Mutlu haberler vereceğimiz çook güzel bi hafta olsun İnşallah :)

Kuzuuu ay maşallah sana ya süper bi haber. Çok merak edicez şimdiiii :KK70:
inş canım :KK70:
Günaydın kızlarrr inşallah güzel bir hafta olurr bu hafta hiç üzülmeyelim çok güzel geçsin :KK49::KK49::KK49:
inşşş :KK70:
ya süpersin hemen balayı oteline bakıp gelinliği sormak istiyorum nasıl aldın yada diktirdin varsa foto mükemmel olur bahsedermisin biraz

Hadi bakalım hayırlı olsun nasıl bişey :)

21 :KK48: Aslan gibi boğayım. Yükselenim de aslan ayıptır ssöylemesi. İki uyuz burç damarlarımda akıyor :KK70:

Oooo süpersiniz. Çok merak ettim gelinliği ama :KK51:
kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim :KK70:

Eklentiler

• kz8f.jpg_580.webp
    kz8f.jpg_580.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2015-02-26-11-17-22.webp
    Screenshot_2015-02-26-11-17-22.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 63
Evet bazı yerlerde ikizler diye geçiyorum ama bariz boğayım ben ya :KK70: Azıcık da aslan :KK70:Nişanlım da aslan düşün halimizi :KK70: Sizin işiniz zor ya ikizler de çok karmaşık oluyor :KK70:
seninde zor ikinizde dediğim dedik bizde bazen kayış kopuyor zaten bazen öyle ruh hallerine bürünüyoruz ki Allah kurtarsın:KK70::KK70::KK70:

kızlar teşekkür ederim. modeli daha önce göstermiştim ama bir daha atayım. üst kısmı resimdeki gibi olacak lady yaka mı ne diyormuş sanırım baya bişi öğrendim :KK70:
çok güzel bende böyle yaka düşünüyorum zaten her yer straplez

Canım uzun kollu mu düşünyosun ben görmüştümde yazmamıştm :) Bu model mi olucak?

Back
X