benim küçüklükten var kardeşimin pembe benim mavi yumoş ayıcığı vardı pamukları cıkına kadar sürükledim kıyamadım atmayaHehehe bayadır mavi takıntımı aşamadım ben de. Oysaki tam bir kırmızı hastasıydım. Sürekli değişiyorum yahu
Ne güzel ama öyle hatıralar çok kıymetli :)benim küçüklükten var kardeşimin pembe benim mavi yumoş ayıcığı vardı pamukları cıkına kadar sürükledim kıyamadım atmaya
bi biz kaldık işten çıkamayan oyy nerelere gidelimNe güzel ama öyle hatıralar çok kıymetli :)
Konusuyoduk kk hakkında bi kaç bişey söyledi konuları falan anlatt üyeymiş meğerAy ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin
Geçmiş olsunn sen de mi mevsim değişikliği muzdariplerindensin
Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıklarıBir de ben ismimi ve resmimi çok seviyorum ya değiştirmek istemezdim ki :/ Hele resmimi hiç değiştirmek istemiyorum
Konusuyoduk kk hakkında bi kaç bişey söyledi konuları falan anlatt üyeymiş meğer
hayırıdırGünaydııın!
Bu sabahki modum "mağdurum da mağdurum!"
Noldu kiiGünaydııın!
ne oldu kuzum.Günaydııın!
hayırıdır
Noldu kii
Malum dün konser günüydü. Hatun 12 de çıkınca eve gitmek 3 oldu uyumak 4ne oldu kuzum.
kuzum bunlar tatlı yorgunluklar nasıl geçtiMalum dün konser günüydü. Hatun 12 de çıkınca eve gitmek 3 oldu uyumak 4
Hiç uyumadan geldim neredeyse. Dünden kalma bir haldeyim .
Kahvelerle kendime gelmeye çalışıyorum. Bugün bana bitmez bence kuzulaaarr..
Haklısın kuzuuum. Ama cidden göz kapaklarım düşüyo tom gibi kibrit çöpü takabilirim, ya da göz kapağıma göz mü çizsemkuzum bunlar tatlı yorgunluklar nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?