Kolay gelsin canım dön gel hadi beklemedeyiziş yoğunluğu ofis dışındaydım ancak gelebildim ki tam gelmiş sayılmam hala koşturuyorum burdan özledimm
Sende bi şoku atlat hadi bakalım10 bin tl ye fotoğraf
bugünlük paydos gözlerim pörtlediKolay gelsin canım dön gel hadi beklemedeyiz
o ne öyle ben o bütçeyi nişanıma ayırdım fotoğraf çektirmek istesem açıkta kalırımSende bi şoku atlat hadi bakalım
Galiba asıl mesaim şimdi başlayacak benim debugünlük paydos gözlerim pörtledi
Bizim harcımız değil böyle işler, ben nişanlıma desem bana ver o parayı hem çeker hem poz veririm der herhaldeo ne öyle ben o bütçeyi nişanıma ayırdım fotoğraf çektirmek istesem açıkta kalırım
aynen ya denk gelemedikGaliba asıl mesaim şimdi başlayacak benim deBir denk gelemedik
Bizim harcımız değil böyle işler, ben nişanlıma desem bana ver o parayı hem çeker hem poz veririm der herhalde
iyi yaptın ben daha çıkamıyorum çokta yoruldum hasta gibiyimde azat etseler benide iyi olabilir hakikatten bende merak ettim
Kendimi belli etmemek için isim değişikliği yaptım kızlar :) bir kaç tanıdık varmış da
Önceden görmüş olabilirler dimiresmide değiştirseydin bari
Ay ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsinaynen ya denk gelemedik
benimki fotodan vazgeçer ben çizerim der cekmeyi bırak
Geçmiş olsunn sen de mi mevsim değişikliği muzdariplerindensiniyi yaptın ben daha çıkamıyorum çokta yoruldum hasta gibiyimde azat etseler benide iyi olabilir hakikatten bende merak ettim
Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıklarıKendimi belli etmemek için isim değişikliği yaptım kızlar :) bir kaç tanıdık varmış da
yok benimmidem ağrıyor sürekli ben stres mağduruyum malesef:)Ay ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin
Geçmiş olsunn sen de mi mevsim değişikliği muzdariplerindensin
Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıklarıBir de ben ismimi ve resmimi çok seviyorum ya değiştirmek istemezdim ki :/ Hele resmimi hiç değiştirmek istemiyorum
senin resmini bende çok seviyorumAy ben de bıraktım bugünlük yeter :) Hahahaha boya daha masraflı bu devirde, dikkat etsin
Geçmiş olsunn sen de mi mevsim değişikliği muzdariplerindensin
Ayy çok korkuyorum bundann nasıl anladın tanıdıklarıBir de ben ismimi ve resmimi çok seviyorum ya değiştirmek istemezdim ki :/ Hele resmimi hiç değiştirmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun ya mide ağrısı da çekilmiyor hiçyok benimmidem ağrıyor sürekli ben stres mağduruyum malesef:)
Gerçekten mii teşekkür ederimmsenin resmini bende çok seviyorum
Aynen üç tane ilaç verdi doktor içiyorum içtikçe bulanıyor alıştım artık:):)Çok geçmiş olsun ya mide ağrısı da çekilmiyor hiç
Gerçekten mii teşekkür ederimm
görmemişlerdir diye umut ediyoruzÖnceden görmüş olabilirler dimihaklısın
Hehehe bayadır mavi takıntımı aşamadım ben de. Oysaki tam bir kırmızı hastasıydım. Sürekli değişiyorum yahuAynen üç tane ilaç verdi doktor içiyorum içtikçe bulanıyor alıştım artık:):)
evet çok hoş bir resim rica ederim maviyi çok severim onun etkiside büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?