• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tam da onu alacğaım kuzu o yüzden haha :KK70:
Pembe bir set oluşturucam amaç o :KK70:
Beni biliyorsun sarı takıntım oluştu ama bunun sarısını sevmedim pembesi çok güzel :) Bir de onu çaycıyla alınca makul görünüyor, ben çaycı düşünmüyorum pek çay tüketen insanlar değiliz :D

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-03-17-01-08.webp
    Screenshot_2015-03-03-17-01-08.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2015-03-03-16-52-37.webp
    Screenshot_2015-03-03-16-52-37.webp
    8 KB · Görüntüleme: 63
Beni biliyorsun sarı takıntım oluştu ama bunun sarısını sevmedim pembesi çok güzel :) Bir de onu çaycıyla alınca makul görünüyor, ben çaycı düşünmüyorum pek çay tüketen insanlar değiliz :KK70:
Yakından görmüşmüydüün?
Ben sarısını da çok beğenmiştim yakından.
Ama benim de pembe takıntım olduğundan elleşemedim onu :D

Yakından görmüşmüydüün?
Ben sarısını da çok beğenmiştim yakından.
Ama benim de pembe takıntım olduğundan elleşemedim onu :KK70:
Yakından görmedim ama şimdi yapılır mıı, çay ve türk kahvesi tüketmeyen insana nasıl setler aldırıcaksın :D
Biz nescafe tüketiyoruz çoğunlukla, o yüzden böyle bir şey almak istiyorum ama benimki laf eder diye almıyorum inşallah hediye gelir :D
http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-...-filtre-kahve-makinesi-silver-p400035256.html

Yakından görmedim ama şimdi yapılır mıı, çay ve türk kahvesi tüketmeyen insana nasıl setler aldırıcaksın :KK70:
Biz nescafe tüketiyoruz çoğunlukla, o yüzden böyle bir şey almak istiyorum ama benimki laf eder diye almıyorum inşallah hediye gelir :KK70:
http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-...-filtre-kahve-makinesi-silver-p400035256.html
Haha ama git gör nasıl tatlı ablası nasııııııll :D
Biz türk kahvesi çok severiiiz.
Çayda olmazsa olmaz anneler gelince naparlar :D
Hem olması gerek onların diye düşündüm.
Ama bu da çok güzelmiş.
Ben alrısam benimki topuklarıma sıkar hahaha :D

Haha ama git gör nasıl tatlı ablası nasııııııll :KK70:
Biz türk kahvesi çok severiiiz.
Çayda olmazsa olmaz anneler gelince naparlar :KK70:
Hem olması gerek onların diye düşündüm.
Ama bu da çok güzelmiş.
Ben alrısam benimki topuklarıma sıkar hahaha :KK70:
Ya anneler gelince bizde nescafe içilir kesin :D kayınvalidem ikisini de sevmez, annem de nescafeci. Çay çaydanlıkta yaparım, bence ikisi yerine bi kahve makinesi alabilirimm :KK47:
Çok güzel ama fiyatı daha göz alıcı :KK70:
Zaten filtre kahve yapılır sadece, diğeri daha iyi ama bu sarııı :D

Ya anneler gelince bizde nescafe içilir kesin :KK70: kayınvalidem ikisini de sevmez, annem de nescafeci. Çay çaydanlıkta yaparım, bence ikisi yerine bi kahve makinesi alabilirimm :KK47:

Zaten filtre kahve yapılır sadece, diğeri daha iyi ama bu sarııı :KK70:
Benim annem de nescafeci . Arzumun bi latte makinesi vardı arkadaş da onunla yapmıştıda ne güzel olmuştu bee :D
Köpüklü köpüklü üstüne de çikolatadan desenler :D

Back
X