• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar Bn yeni sayılırım bna da yardım edinnnn :KK47: bu Şam'danlari Nerde kullanicaz birde konsol üzerine sizce ne almalıyım aksesuar olarak birde bu ara çamaşır ve gecelik de almak istiyorum :KK15::KK54:

Senin mobilyalar belli en azından canım :) ben onlara göre seçerim diyorum ama o da yok :KK70: ama yatak odasında yatak kısmı kafada oturdu az çok :)
Yaa ben de beğenyorum bunları, hatta komple iyiymiş. Bir tek baza çok iyi oluyor depolama açısından, böyle de daha şık oluyor, çelişkim bu yani :)
Kapanmış canım artık alışveriş yapılmıyomuş :KK43: geçen gün öğrendim bende
Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmış :D

Yaa ben de beğenyorum bunları, hatta komple iyiymiş. Bir tek baza çok iyi oluyor depolama açısından, böyle de daha şık oluyor, çelişkim bu yani :)

Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmış :KK70:

Yaa evet baza da lazım işte yorgan aystık koymak için en azından..
Yoksa bunlar daha şık ama hiç bakmadım bile aklımı kurcalamasın diye direkt bazalı alıverdim .
Çünkü bakıyorum bazaların içi herkesin evinde dolu tıklım tıklım, olmasa ne yaparlardı acaba :D
Ay çok komiğiz ben de ilk defa bişey almak istedim başka sitede gösterdi evim.net de diye. Heyecanla girdim ama hüsranla çıktım :D

Yaa evet baza da lazım işte yorgan aystık koymak için en azından..
Yoksa bunlar daha şık ama hiç bakmadım bile aklımı kurcalamasın diye direkt bazalı alıverdim .
Çünkü bakıyorum bazaların içi herkesin evinde dolu tıklım tıklım, olmasa ne yaparlardı acaba :KK70:
Ay çok komiğiz ben de ilk defa bişey almak istedim başka sitede gösterdi evim.net de diye. Heyecanla girdim ama hüsranla çıktım :KK70:
Modeli nasıl yatağın merak ettim :) Göstermişsindir belki de hatırlayamıyorum şimdi baza diyince daha bi dikkatle bakasım geldi :D Her yer alışveriş sitesi kuzu bulursun ya :)

Ben de yıllar sonra limangoya gireyim dedim bugün kapanmış :KK70:
Bunların altını depolama için kullanmak istiyosan yapılıyo canım biz çok yaptık yani benimkide öyle olucak tabikiii en sevdiğim şeyy yatak altı depo alanı :D

Modeli nasıl yatağın merak ettim :) Göstermişsindir belki de hatırlayamıyorum şimdi baza diyince daha bi dikkatle bakasım geldi :KK70: Her yer alışveriş sitesi kuzu bulursun ya :)
Ay koymuştum buraya kuzu evet ama şuan bulamıyorum resmen
Üzülme ama zaten baza kısmı görünmüyodu :D
Ama bak benim evim.net de aradığım buydu. Hiçbi yerde göremedim :(
Ağlamak istiyorum!

Eklentiler

• -dekoratif-abajur-mor-mnrhnj04-mr.webp
    -dekoratif-abajur-mor-mnrhnj04-mr.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 59
Ay koymuştum buraya kuzu evet ama şuan bulamıyorum resmen
Üzülme ama zaten baza kısmı görünmüyodu :KK70:
Ama bak benim evim.net de aradığım buydu. Hiçbi yerde göremedim :KK43:
Ağlamak istiyorum!