Aha işte tam olarak da bunu diyecektim. Dikkatli olmak lazım etraf çakal dolucanım bende fazla kuşkucu biriyim. mağazalarda satıcıların yorumlarını dikkate almak lazım ama direkt bundan dolayı karar vermek bence doğru değil. Çünkü o ürünü satarsa priim alacak olabilir. oyüzden pahalısın değilde onu demiş olabilir :) unutmamak lazım her satıcı kendi mağazasının çıkarlarını düşünür
Evet yaa doktor ofisi mi zannetti acaba. Gerçi bir madde unutmuşlar. Hastanede ayakta yapan teyze olayı var. Gerçi belki hastadır o teyze de bilmiyorum ama kötü yaniben e çok 7. maddedi teyzeye takıldımkameralar önünde belini açmış ya
ben e çok 7. maddedi teyzeye takıldımkameralar önünde belini açmış ya
Evet yaa doktor ofisi mi zannetti acaba. Gerçi bir madde unutmuşlar. Hastanede ayakta yapan teyze olayı var. Gerçi belki hastadır o teyze de bilmiyorum ama kötü yani
zslm merhaba kızlar yeni uye oldum sitenn nasıl kullanıldgını bilmiyum yardımcı olumusnuz
Canim hosgeldin.slm merhaba kızlar yeni uye oldum sitenn nasıl kullanıldgını bilmiyum yardımcı olumusnuz
Haha çok iyi cidden bu siteye bayılıyorum zaten
Evet canım hallettik Fethiyeye gidicez İnşallah :)
Bak bunu şuan ben de hatırlayamadım.
Kim gidiyor önce çıksın ortaya
Benimki 5 Eylül :)
Günaydııın. Hava bugün yine berbat. Yaz gelemedi hala
günaydınnnnnngelincikler dün gelinliğimin provasını yaptıkk
günaydınnnnnngelincikler dün gelinliğimin provasını yaptıkk
evet cnaım ya çok güzel çokkkksüper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün3 adetcik gelinlik de denedim
süper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün3 adetcik gelinlik de denedim
canım hoşgeldin öncelikle aramıza. yalnız değilsin bunuda unutma. burdaki neredeyse herkes aileden desek görmeden bir şeyler yapma peşinde. kimseye minnet etmeden kendiniz yapmaya çalışın bir şekilde borçlar ödenir Allah yardım eder. ama ben altın olayına çok takıldım. o düğünde takılanlar sonuçta gelinle damadındır nereye hacayacaklarınada onlar karar verir. altınlara güvenmemeleri gerektiğini anlat onlara. birde demişsin ya ben istemedim onlar istedi die. etrafa karşı yapacaz die sizi mahvetmesinler. kendine güvenen yapar. he birde birşey daha gördüm burda. gelin ne kadar aman ben istemiyorum aman durumu biliyorum die iyi niyetli davranırsa kv kp daha çok bırakıyor.Selam, Temmuzda düğünüm ama mutsuzum.. Eşimin ailesi hiçbirşeye yardım etmiyor anca lafla. Eşimde çok bunaldı kredi çekti çekmek zorunda bırakıldı. Hiç yanımızda değiller. Herşeyimizi borçla aldık. Benimde babam yok derdimi anlatayım rahmetli oldu annem ev hanımı zaten ne yapabilir. Karşı taraftan destek görsem içimizi rahatlatıcak maalesef. Anca kayınpederim düğünde yapıcağı masrafı iş sayıyor hani org tutmak çalgı tutmakla iş bitti birde o masrafınıda kayınvalidem takılardan öderiz diyor. Biz borç batağına girmişiz aç kalmışız umurları değil ki bu dediğim insanlar 3maaş alıyor. Ben düğün istemedim kendilerine yapıyorlar borcunuda benim altınlardan ödenicek evimde bir iğneleri yok ki olmasın artık. Nasıl tavır takınıcam artık çok sıkıldım. Benim annem bir babamdan gelen dul maaşıyla herşeyimi yaptı hamdolsun ahh ahh dertliyim
Aaa aynı gün müüüü, Çok heyecanlıııııGünaydın canım, benimde kısmetse 2.düğün 5 eylül
Oooo hızlı gelincikler sizii!süper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün3 adetcik gelinlik de denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?