2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aha işte tam olarak da bunu diyecektim. Dikkatli olmak lazım etraf çakal dolu

ben e çok 7. maddedi teyzeye takıldım kameralar önünde belini açmış ya
Evet yaa doktor ofisi mi zannetti acaba. Gerçi bir madde unutmuşlar. Hastanede ayakta yapan teyze olayı var. Gerçi belki hastadır o teyze de bilmiyorum ama kötü yani

ben e çok 7. maddedi teyzeye takıldım kameralar önünde belini açmış ya

Allahla konuştum diyen ak sakallı dede de iyi
Evet yaa doktor ofisi mi zannetti acaba. Gerçi bir madde unutmuşlar. Hastanede ayakta yapan teyze olayı var. Gerçi belki hastadır o teyze de bilmiyorum ama kötü yani

Yaa o tam fiyasko çok kötü gerçekten

Selam, Temmuzda düğünüm ama mutsuzum.. Eşimin ailesi hiçbirşeye yardım etmiyor anca lafla. Eşimde çok bunaldı kredi çekti çekmek zorunda bırakıldı. Hiç yanımızda değiller. Herşeyimizi borçla aldık. Benimde babam yok derdimi anlatayım rahmetli oldu annem ev hanımı zaten ne yapabilir. Karşı taraftan destek görsem içimizi rahatlatıcak maalesef. Anca kayınpederim düğünde yapıcağı masrafı iş sayıyor hani org tutmak çalgı tutmakla iş bitti birde o masrafınıda kayınvalidem takılardan öderiz diyor. Biz borç batağına girmişiz aç kalmışız umurları değil ki bu dediğim insanlar 3maaş alıyor. Ben düğün istemedim kendilerine yapıyorlar borcunuda benim altınlardan ödenicek evimde bir iğneleri yok ki olmasın artık. Nasıl tavır takınıcam artık çok sıkıldım. Benim annem bir babamdan gelen dul maaşıyla herşeyimi yaptı hamdolsun ahh ahh dertliyim

Gunaydin canlarim.
yaz gelmedii nerde kaldi.
pink hosgeldin canim hersey haledilir
sabirla bekleyelim.

süper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün 3 adetcik gelinlik de denedim
evet cnaım ya çok güzel çokkkk acayip heyecanlı birşeymiş :) yani sadece bir kumaş parçası şuan :) üst kısmının yaka kısımlarının provasını yaptık açıklığı falan ama benim ya o okadar heyecanlı birşeydiki sen neler denedin. nikah işlemlerini naptın bitirebildinmi

canım hoşgeldin öncelikle aramıza. yalnız değilsin bunuda unutma. burdaki neredeyse herkes aileden desek görmeden bir şeyler yapma peşinde. kimseye minnet etmeden kendiniz yapmaya çalışın bir şekilde borçlar ödenir Allah yardım eder. ama ben altın olayına çok takıldım. o düğünde takılanlar sonuçta gelinle damadındır nereye hacayacaklarınada onlar karar verir. altınlara güvenmemeleri gerektiğini anlat onlara. birde demişsin ya ben istemedim onlar istedi die. etrafa karşı yapacaz die sizi mahvetmesinler. kendine güvenen yapar. he birde birşey daha gördüm burda. gelin ne kadar aman ben istemiyorum aman durumu biliyorum die iyi niyetli davranırsa kv kp daha çok bırakıyor.

Hepinize günaydın güzelleer!! :)
Günaydın canım, benimde kısmetse 2.düğün 5 eylül
Aaa aynı gün müüüü, Çok heyecanlııııı
süper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün 3 adetcik gelinlik de denedim
Oooo hızlı gelincikler sizii! curlygirl ve sen baya öndesiniz demek :)
Ee sen neler yaptın pekii halledebilediniz mi işlemleri yetti mi bi gün?
Gelinlik denemelerini de anlattt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…