2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabah aile hekiminden randevu alıp kan verdim..Nişanlımın aile hekimi burada olmadığı için onun tahlillerini ve akciğer filmlerimizi hastanede yaptırdık..Belediyeye gittik ama boşuna gitmişiz :) Tüm evraklar ve sağlık raporu hazır olunca gitmeliymişiz..Zaten istanbulda olmayacağı için çok acelesi yok onunda..izin kağıdı verecekler başka şehirde nikah olması için..Sonra gelinlik denedim de hala karar veremedim.. :) Prenses modelde deneyeyim dedim eğreti durdu bende

a kesim denedinmi canım. genelde her vücut tipine yakışıyor

Evet aynı gün olucak kısmetse :) Nişan elbisesinden sonra 2.benzerlik Bir gün yetmiyor maalesef..çünkü tahlil sonuçları bekleniyor..
Gelinlik denemelerim git gide kafa karıştırıcı bir hal alıyor tül etek mi, dantel mi ikisi arasında gidip geliyorum

denediklerim hep A kesim gelinlikler aslında..ama dantel mi tül mü ona karar veremedim
gerçekten baktıkca dahada kafa karışıyor. etek konusunda bende kararsızdım en son amannnn diyip karar vereceksin. yada anlaş gelinlikçiyle zaten tül yapıyorlar provada dantelleri üstüne dikiyorlar. provada şekillendirebilirsin. nasıl beğenirsen.

Ayy evet sorma bi de nişan elbisesi vardı di mi Çok baktıkça kafa karışır canım o da problem :)
Ben dantel seviyorum diye o kısmını hiiç düşünmeden belirledim kafada.
Ama curlygirl biraz tecrübe edindi, tülü görüp danteli ona göre düşünebilirmişsin o da güzelmiş :)

Hangi gelinlikçi ile anlaşacağımı bilsem :) ona kara veremedim ki..daha var gibi geliyor zamanı ama fiyat olarak değişir mi ki?

Hangi gelinlikçi ile anlaşacağımı bilsem :) ona kara veremedim ki..daha var gibi geliyor zamanı ama fiyat olarak değişir mi ki?

bence bir an önce ayarlamak lazım kızlar. hem kafa rahat oluyor hemde son ana ne kadar çok şey bırakırsanız okadar zorlanırsınız. kesinlikle tecrübe edindim bişilerde sordum kadına hemen onlarıda anlatayım size. şu madame amour daki balen olayı vardı ya onu sordum bu balen kırılabilrmi dedim. kadın önce bunlarda kalite farkı var dedi bir marka söyledi biz onu kullanıyoruz bunlar kırılmaz dedi kalitesizleri varmış onlarda kırılma olabilir dedi. dedim böyle böyle şu mağazada olmuş öyle diyince kadın şaşırdı. hiç sanmıyorum dedi. bu civardakilerin hiç biri o söylediğim kalitesizleri kullanmıyor dedi. kişi kilolu yada göğüsleri büyükse belki aşağıya doğru şekmiştir gelinliği ondan olmuş olabilir dedi. yada balenlerin boyu uzun tutulup aşağı fazla inidrilmişse otururken göğüsle sıkıştırıp kırılmış olabilir dedi. yoksa kolay birşey değil onun kırılması dedi. resime bakmak istedi nasıl durmuş bakıyım diyede resimi bulamadım gösteremedim.

Düğünde takıcaklarını herşeyi düğün masraflarını bana takılacak düğün parasına güvenerek yapıcaklar açık açık söylüyorlar zaten. Biz kocamla herşeyimizi yaptık onlara bişey kalmadı zaten sormadılarda. Kimseye minnet borcum yok şükür işime gelir. Ayıp ya senin oğlun borç içinde sen hala onun altınına göz dikiyorsun nasıl ana babalık bu. Benim olayım nişan nikah herşeyde böyle olduğu için doluyum herşeyimi eşimle biz yaptık ne mutluki yapabildik. Kendi kızı topladı gitti altınlarını borçla bıraktı bunları ee el kızı çalışsın ödesin kendi kızına kıyamıyor kolu altın dolu diye imreniyor banada eh işte yapcaz olduğu kadar diyor. Ben çok dertliymişim ya:) annem üzülmesin diye kimseye anlatmıyorum burda döktüm içimi ohh. Herkesede hayırlısıyla bu güzel günleri geçirmek nasip olsun inş. Diyorum

süper yaaa..Dün bende nikah işlemleri için izin aldım tüm gün 3 adetcik gelinlik de denedim
Ay çok heyecanlı yaa biz de görecek miyiz o günleri
Ben de heyecanlandımm fotoğraf olsa da görsek

Vallahi şu konuda çok tebrik ettim, başka mağazayı kötülememiş onu da korumuş, sırf o yüzden bile olumlu not aldı benden gelinlikçin Bu arada ayıptır sorması ne kadara geliyor gelinliğinin fiyatı, bir de istanbuldaydın değil mi? En azından fikir oluşur benim de kafamda

boşver sen onları düşünüp huzurunu bozma. burda anlatmaktanda çekinme herkes sana destek olur burada

bende bu açıdan çok takdir ettim. başta özellikel firma ismi söylemedim sonra söyledim. ısrarla kalitesizdir demedi. orası kullanmaz öyle dedi. benden artıyı kaptı :) 2 bin canım kiralık. dantel yoğunlu az benimkinin dantel fazla olursa fiyat biraz daha artıyormuş.
ayrıca gereçkten çok heyecanlı ya hiç böyle olacağını düşünmüyordum :)

Kiralık bile 2000 mi Uff işimiz zor ya

Yaa bak cidden bana ilginç gelmişti o olay. Kimbilir ne yaptılar gelinliğe
Evet senin gelinlikçiyi ben de takdir ettim. Kötülememiş , onlarda öyle bir durum olmaz demiş. Çünkü cidden oranın çok iyi çalıştığını düşünmüştümm. Demek gerçekten öylemiş. . Sevdim seninkileri

çok şükür bence çok sevdim inş çok güzelde bir iş çıkartıırz beraberce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…