• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sorma sorma.. Bir de ataerkil toplumdayız ya hani erkek çocuk yapar eder. Al sana erkek işte geçindir o evi ben kadınbaşıma bakıyorum her şeye. Gerçi ailem hiç kız erkek ayrımı yapmadı ama sanki sorumluluk konusunda ben biraz fazla ezildim. Sen büyüksün sen zekisin sen okursun sen yaparsın, yapacaksın. He yaptık da ne oldu işte..

Evet canım o maaş hesabına bağlı olan ödemeler onun telefonu ve kredi kartı, onları ödeyip kalanı ne yapıyor hiçbir fikrim yok. Zaten o ödemeler de yetmez, kiramız çok yüksek bizim. Ve ben o eve ona güvenerek çıktım. Eski evimde kalmayı da bilirdim yarı kiraya
Kötü olmuş kiranın yüksek olması ama düğüne bi sene varsa daha uygun bi yere gec canım her ay böyle tek başına baş edemessin

Ayy ben artık bişey almicam ya her yer tabak çanak nevresim doldu napıcam bunları hiç bilmiyorum :KK51: bi ütü masasıyla çamaşır askısı alıcam heralde başka bişey almamam lazım içim sıkıldı resmen düşünmekten :mad:
Hahah isyeaan :D
Valla hepimiz isyanları oynuyoruz :)

Valla canım yapmak lazım onu da cidden. Ama işe yarar mı yoksa umursamayıp eve yatma saatinde gelip kafayı vurur yatar mı diye düşündüm nedense. Ama şöyle baya zor durumda kalmasını sağlamak şart yan

:)

Sen de gördün di mi onlarıı. Hala var mıdır acaba. Laciertini nişanlıya pembesini bana alsak çok cici olurdu vallahi.

Valla bulursan söyle kuzu içim gitti bunaa. Para olsa hiç düşünmicem :)
Merak etme uyguna denk getirirsem hemen söylerim sanada o çarşıda bi çok şey uygun alıyo ben çok şey almıstım

Evet canım o maaş hesabına bağlı olan ödemeler onun telefonu ve kredi kartı, onları ödeyip kalanı ne yapıyor hiçbir fikrim yok. Zaten o ödemeler de yetmez, kiramız çok yüksek bizim. Ve ben o eve ona güvenerek çıktım. Eski evimde kalmayı da bilirdim yarı kiraya
Of taşınmak da ayrı masraf ya yoksa valla git başka eve.
Zaten geçici olarak kalacaksın ne de olsa. Günah sana da yarı ayrıya kira versen rahatlarsın biraz :(

Sorma sorma.. Bir de ataerkil toplumdayız ya hani erkek çocuk yapar eder. Al sana erkek işte geçindir o evi ben kadınbaşıma bakıyorum her şeye. Gerçi ailem hiç kız erkek ayrımı yapmadı ama sanki sorumluluk konusunda ben biraz fazla ezildim. Sen büyüksün sen zekisin sen okursun sen yaparsın, yapacaksın. He yaptık da ne oldu işte..

deli ediyor beni o erkektir mevzuları zaten.. peki sen seneye gidince senin kardeş ne yapacak?

Valla canım yapmak lazım onu da cidden. Ama işe yarar mı yoksa umursamayıp eve yatma saatinde gelip kafayı vurur yatar mı diye düşündüm nedense. Ama şöyle baya zor durumda kalmasını sağlamak şart yan

:)

Sen de gördün di mi onlarıı. Hala var mıdır acaba. Laciertini nişanlıya pembesini bana alsak çok cici olurdu vallahi.

Valla bulursan söyle kuzu içim gitti bunaa. Para olsa hiç düşünmicem :)
Zaten eve çok geç geliyor iş saatleri saçma ama hiç mi duşa girmiycek tuvaleti kullanmıycak. Su yoksa nasıl yapacak?
Ben geçen hafta görmüştüm bir sürü vardı o valizlerden. Sarısı da vardı :P
Kötü olmuş kiranın yüksek olması ama düğüne bi sene varsa daha uygun bi yere gec canım her ay böyle tek başına baş edemessin
Canım başka yere geçersem çok kötü tepki alırım ortada bıraktın onu diye. Zaten kardeşim için eve çıkmıştık beraber. Onun işine uygun olan ucuza kira yok ne yazık ki. Benim eski evim de allahın unuttugu yerdeydi zaten. Oraya gidemem bir daha, 1 sene için de ev taşınmaz.
Of taşınmak da ayrı masraf ya yoksa valla git başka eve.
Zaten geçici olarak kalacaksın ne de olsa. Günah sana da yarı ayrıya kira versen rahatlarsın biraz :KK43:
Yok canım onun masrafına girilmez şimdi. Ortak ödeyince daha merkezi ne güzel masrafsız ev olacaktı da işte gel gör ki durum böyle. Her ay stres yaşamak zorunda mıyım ben üzerime yük kalmasın diye

Anladım canım haklısın çok zor istanbuldaydın dimi orada kiralar yüksek..
Allah yardımcın olsun. Ailenin kardesine dur demesi lazım sanırım.

deli ediyor beni o erkektir mevzuları zaten.. peki sen seneye gidince senin kardeş ne yapacak?
Hiçbir fikrim yok. Ben bir süre bizle kalabilir demiştim ama artık o iş yaş. Bulsun bir arkadaş çıksın eve hayatı öğrensin. Ya bi de bizimkinin kötü yanı parasını tutmuyor, hep birilerine bişey ısmarlayayım bişey alayım derdinde. Önce kendine yetsene çocuk yani.

curlygirl curlygirl ve N Nyks01 ikinizin kardeşlerini alıp bir eve kapatacaksın! bu ne yaa ablalarının tüm derdi sanki onların borçları! ayy çok sinir oldum!

Kardeşim düşüncesiz, annem babam da kıyamıyor işte. On kere dedim 1 sene sonra ne yapacak bu çocuk diye. Zor cidden zor. Allah yardımcısı olsun hepimizin.

Haklısın yapmak şart bunu artık. Bir de sabah sabah sinirleri zıplamışmış. Ama öyle bir durumda bırakıyor ki şu an kirayı ödemezsem ne olacak. Ben de hiçbir şeyi ödememe kararı aldım bakalım ne olacak. Kapansın elektrik doğalgaz su internet o zaman göreyim.

Şu an onu ben de çok istiyorum :)

Evett çok güzel o valizler ben de çok beğendimm

Nefes alamıyorum artık. Bıktım herkesten kaçasım var sorun yaşamaktan bıktım. Yaşlandırdı herkes beni artık. Sorumluluk sahibi olmak da istemiyorum.
bencede ikisni bir eve kapatmak lazım ama nasıl çıkarlar bilemiyorum. ben babamla çok tartışıyorum kardeşim yüzünden babama saymadığım laf kalmadı nerdeyse. en son bana ne dedi napıyım ikinizde evladımsınız sen hata yapsan seni atabilirmiyim onuda atamıyorum işte. hata yapıyor ama yapacak bişi yok keşke yapmasa dedi. ne denirki şimdi buna. bende hala nişanlımdan aldığı parayı versin diye bekliyorum ama nerde. gene bana kalacak o para. o gidecek sevgiliyle keyif yapacak. ben burda evlenecem diye beş kuruşun hesabını yapıcam. offf. kuzu sende ödeme kirayyı ya bende 300 tl kaldı de. bence hiç üstüleeme annenlerle de tartışma.oğlunuzda 200 bende 300 var hadi bakalım napcaz die onalra sor bırak onlar düşünsün.

Bir de çok şükür ailem o erkektir lafını hiç yapmadı. Evde temizlik varsa ikimiz de yaptık, anneme yardım ettik. Yemekse yine öyle. Ama o küçük yargısı hiç değişmedi. Bir şeyleri yapabildikçe kaldırabildikçe hep daha fazlası beklendi. Normalde davranmam gerektiği gibi davrandığımda suçlandım.

Hiçbir fikrim yok. Ben bir süre bizle kalabilir demiştim ama artık o iş yaş. Bulsun bir arkadaş çıksın eve hayatı öğrensin. Ya bi de bizimkinin kötü yanı parasını tutmuyor, hep birilerine bişey ısmarlayayım bişey alayım derdinde. Önce kendine yetsene çocuk yani.
ay sakın ama sakın. kendi evine alıştırma. eşinle sorun yaşarsın bak. ne kadar kötüde olursa olsun eşin birşey dediğinde zoruna gider. onunla kötü olursun.

bencede ikisni bir eve kapatmak lazım ama nasıl çıkarlar bilemiyorum. ben babamla çok tartışıyorum kardeşim yüzünden babama saymadığım laf kalmadı nerdeyse. en son bana ne dedi napıyım ikinizde evladımsınız sen hata yapsan seni atabilirmiyim onuda atamıyorum işte. hata yapıyor ama yapacak bişi yok keşke yapmasa dedi. ne denirki şimdi buna. bende hala nişanlımdan aldığı parayı versin diye bekliyorum ama nerde. gene bana kalacak o para. o gidecek sevgiliyle keyif yapacak. ben burda evlenecem diye beş kuruşun hesabını yapıcam. offf. kuzu sende ödeme kirayyı ya bende 300 tl kaldı de. bence hiç üstüleeme annenlerle de tartışma.oğlunuzda 200 bende 300 var hadi bakalım napcaz die onalra sor bırak onlar düşünsün.
Onlar biz ödeyelim diyorlar canım zaten ama borçları bir türlü bitmiycek öyle. Bir de bana tribe girerek söylüyorlar. Bencil muamelesi görüyorum. Artık o kadar bıktım ki kendimi anlatmaktan. Bazen sadece kötü biri olmak istiyorum gerçekten düşüncesiz biri olayım o zaman görsünler.
ay sakın ama sakın. kendi evine alıştırma. eşinle sorun yaşarsın bak. ne kadar kötüde olursa olsun eşin birşey dediğinde zoruna gider. onunla kötü olursun.
Yok çok büyük hata olur bunu görüyorum. Zaten hayatı öğrenmek zorunda. Hani eli ayağı tutmaz kendine bakamayacak durumda olur tabi ki başımın üstünde yeri var, keza nişanlım için de öyle. Ama bu sağlıklı bir birey, birey olmak zorunda. Şu durumda bile laf etmiyor kalmasına, ama bizim de aramızda sorun olur, kardeşim için de kötü olur. Burada kendi eviyken böyle, misafir olunca hepten salar

Son düzenleme:
sen daha uyguna almışsın canım.ben 350-360 arası bi fiyata almıştım.
Çabalarım birazcık sonuç vermiş demek ki kzuu :)
Zaten eve çok geç geliyor iş saatleri saçma ama hiç mi duşa girmiycek tuvaleti kullanmıycak. Su yoksa nasıl yapacak?
Ben geçen hafta görmüştüm bir sürü vardı o valizlerden. Sarısı da vardı :p
Haha sarı çılgını seni. Ben de pembee :D O zaman bu hafta ben o işin icabına da bakmaya çalışırım belki.
Hangi birini alacaksam artık onu da bilemedim :(
Yok canım onun masrafına girilmez şimdi. Ortak ödeyince daha merkezi ne güzel masrafsız ev olacaktı da işte gel gör ki durum böyle. Her ay stres yaşamak zorunda mıyım ben üzerime yük kalmasın diye
Girilmez tabi canım. Çok zor iş taşınmak, masraflı da olur hayli...
Aynenn yaa herşeyi bu kadar çok düşünmek sıkıyo artık benim o değil saçlarıma aklar düştü :KK70:
Ay benim gencecik nişanlım yaşlandı sen ne diyosun :D resmen birsürü beyaz çıktı kafasında saymıyorum çoğaşmasın diye haha :D
Geçen saçlarını kestirmeye gitmiş. Kuafördeki çocuk abi artık evlenceksen evlen sende beyazların çoğalmş içerde demiş :D :D

oooo paşaya bak sen, kız arkadaşı ile lüks restaurantlar da yemek yiyeceğine hayatı öğrensin..Bir baksın bakalım kira nasıl ödenir, markette neyi nereden en uyguna alınır..Biz evlenicez diye don bile almıyoruz ya tövbe tövbe :KK53:

Çabalarım birazcık sonuç vermiş demek ki kzuu :)

Haha sarı çılgını seni. Ben de pembee :KK70: O zaman bu hafta ben o işin icabına da bakmaya çalışırım belki.
Hangi birini alacaksam artık onu da bilemedim :KK43:

Girilmez tabi canım. Çok zor iş taşınmak, masraflı da olur hayli...

Ay benim gencecik nişanlım yaşlandı sen ne diyosun :KK70: resmen birsürü beyaz çıktı kafasında saymıyorum çoğaşmasın diye haha :KK70:
Geçen saçlarını kestirmeye gitmiş. Kuafördeki çocuk abi artık evlenceksen evlen sende beyazların çoğalmş içerde demiş :KK70: :KK70:
Ay yazık yaa :D Bende de beyazlar çıkıyor biliyor musun. Hiç yoktu şimdiye kadar kopkoyu saçlarım var hep, geçenlerde dikkat ettim moralim bozuldu

oooo paşaya bak sen, kız arkadaşı ile lüks restaurantlar da yemek yiyeceğine hayatı öğrensin..Bir baksın bakalım kira nasıl ödenir, markette neyi nereden en uyguna alınır..Biz evlenicez diye don bile almıyoruz ya tövbe tövbe :KK53:
Aa öyle deme çocuk normal cipsi bile sevmiyor pringles yiyecekmiş diğeri çok yağlıymış :KK53:

vallahi çok uyuz bir durum..Babanda haklı atsan atılmaz yani..Allah akıl fikir versin inşallah yaa..insan diyecek bir şey bulamıyor ki..

Back
X