• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahaa aynen yaa bidiğin 10 yaş yaşlanmış gibi hissediyorum
Hahah :D
evet canım vermiş :) n11de banada bi indirim çeki vermişlerdi. onu ekmek kızartma makinrsi için kullandım ama yine o da uygun olmadı.her zamanki gibi :KK43:
Ayy valla kuzu şu çeyiz işine giriştikten bir süre sonra bu işleri sıkı takip eder oldum. Öncesinde ben de herşeyi pahalı alırdım. Sonra aynı şeyi daha ucuza bulup yine kazıkladım diye ağlaşırdım :D
Biraz araştırmayla uygunlarını yakalayabilmek gerek. Kar kardır diyorum :)
Kızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)

Beyaz eşya için samsung marka öneriyor musunuz?
Kuzu biz beyazları daha doğrusu gerileri samsung alıyoruz :D
Baya araştırdım. Birkaç markayı bir arada satan mağazalara sordum özellikle hep iyi yorumlar aldım.
Tabi dedikleri gibi biraz da şans bu beyaz eşya işi ama umarım dedikleri gibi çıkar kullanırken de :)

ben samsungun en iyisi olduğunu duymuştum çevremden ama benimki bu işi yapan bikaç kişiyle konuşmuş başka marka satanlar bile ısrarla vestel diyolarmış.arçeliğe de iyi demişler.bende samsung ve arçeliği seviyorum.orta yolu bulup arçelik alırız heralde bilemiyorum :KK43: çok da anlamam aslında ama görünüşe bakıyorum sanırım ben.
Ben de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön planda :D
Vestelden hiç emin olamıyorum ben ya :( Samsung aldık biz. Arçelik iyi ama bizime vdeki herşey arçelik mesela cidden bi sorunda yaşamadık kendimi bildim bileli varlar :D

Ben de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön planda :KK70:
Vestelden hiç emin olamıyorum ben ya :KK43: Samsung aldık biz. Arçelik iyi ama bizime vdeki herşey arçelik mesela cidden bi sorunda yaşamadık kendimi bildim bileli varlar :KK70:
Ya ben de çok gri istiyorum aynı şekilde form takıntısı var bende de :D Ama tutturdu etrafımdakiler grinin temizliği zor leke gösteriyor diye. Dedim mikrofiberle silmezseniz tabi kalır. Cam gibi düşünmek lazım sonuçta. Kuruladın mı ıslaklığını iz falan kalmaz.

Ya ben de çok gri istiyorum aynı şekilde form takıntısı var bende de :KK70: Ama tutturdu etrafımdakiler grinin temizliği zor leke gösteriyor diye. Dedim mikrofiberle silmezseniz tabi kalır. Cam gibi düşünmek lazım sonuçta. Kuruladın mı ıslaklığını iz falan kalmaz.
Yaa dikat etmezsen herşey pis görünür :D
Bide iz yapmayan yüzeyli inoxlar var onları tercih etmek daha iyi olur tabi ki

ben bosch düşünüyorum canım. etrafımda kullananlar ısrarla tavsiye ediyorlar. nette araştırdığımdada smasungla bosch aynı fabrikada üretildiğini falan gibi bişiler okumuştum iyi araştırmak lazım. fiyatlarda öyle çok uçuk değil bence. bulaşık, çamaşaır ve buzdolabını sormuştum ben peşin 5 bin küsürlü bişiler demişlerdi

Hahah :KK70:

Ayy valla kuzu şu çeyiz işine giriştikten bir süre sonra bu işleri sıkı takip eder oldum. Öncesinde ben de herşeyi pahalı alırdım. Sonra aynı şeyi daha ucuza bulup yine kazıkladım diye ağlaşırdım :KK70:
Biraz araştırmayla uygunlarını yakalayabilmek gerek. Kar kardır diyorum :)

Kuzu biz beyazları daha doğrusu gerileri samsung alıyoruz :KK70:
Baya araştırdım. Birkaç markayı bir arada satan mağazalara sordum özellikle hep iyi yorumlar aldım.
Tabi dedikleri gibi biraz da şans bu beyaz eşya işi ama umarım dedikleri gibi çıkar kullanırken de :)

bende aynen öyleyim ya.şimdi yine biraz araştırıp ucuza alıyorum ama yinede daha ucuzu oluyo işte.a101de bile kazıklandım ben ya :KK70:

Kızlar hepinize teşekkürler :)

Bizde yıllardır gelen bir arçelik durumu var :) Hep arçelik marka kullandı annemler..Bir tek profilo buzdolabı vardı , 20 sene sonra ancak bozuldu :)

Bosch nişanlımın kız kardeşi kullanıyor hiç memnun değil..hortuma pislik tıkandığı için 150 tl para almışlar..daha alalı 2 ay ancak olmuştu..

Samsung marka kullanan yok etrafımda..Biz de hep arçelik düşünmüştük..Şimdi iyice kafam karıştı yani :KK53:

Ayy fırının da güzelliğii yaniiii :)
İşte o da şanssızlık olmuş. Bizim de evde bosch vardı ve annem çok memnun. Evet fiyatları biraz tuzlu tabi.
İşte aynen kuzu biraz da şans bu iş gerçekten inanıyorum buna..
bende aynen öyleyim ya.şimdi yine biraz araştırıp ucuza alıyorum ama yinede daha ucuzu oluyo işte.a101de bile kazıklandım ben ya :KK70:
Hahaha onu nasıl başardın yaa güldürdün beniii :D

Ben de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön planda :KK70:
Vestelden hiç emin olamıyorum ben ya :KK43: Samsung aldık biz. Arçelik iyi ama bizime vdeki herşey arçelik mesela cidden bi sorunda yaşamadık kendimi bildim bileli varlar :KK70:

bende emin olamıyorum aslında ama bilmiyorum ya.şimdi kullanan görmedim ikisini de benim annemde arçelik kullanıyo.o yüzden bişey söyleyemiyorum.birde vestel türk malı sanırım o etkiliyo beni.

Kızlar hepinize teşekkürler :)

Bizde yıllardır gelen bir arçelik durumu var :) Hep arçelik marka kullandı annemler..Bir tek profilo buzdolabı vardı , 20 sene sonra ancak bozuldu :)

Bosch nişanlımın kız kardeşi kullanıyor hiç memnun değil..hortuma pislik tıkandığı için 150 tl para almışlar..daha alalı 2 ay ancak olmuştu..

Samsung marka kullanan yok etrafımda..Biz de hep arçelik düşünmüştük..Şimdi iyice kafam karıştı yani :KK53:
canım bizim evdekilerde arçelik. ama servis yetkilisi bile söylemişti. arçelikler artık eski kalitede değilmiş.

canım bizim evdekilerde arçelik. ama servis yetkilisi bile söylemişti. arçelikler artık eski kalitede değilmiş.

evet bu da doğru çünkü bizde 18 yıllık bir arçelik çamaşır makinesi var, memlektette ki evde de 3 sene önce alınan çamaşır makinesi var eskisi yeniden daha güzel yıkıyor :)

bende emin olamıyorum aslında ama bilmiyorum ya.şimdi kullanan görmedim ikisini de benim annemde arçelik kullanıyo.o yüzden bişey söyleyemiyorum.birde vestel türk malı sanırım o etkiliyo beni.
Karar vermek zor. Ama derin derin düşünme kuzu. Ben de alıkrn çok araştırdım ama yani her markanın şikayeti var. Hepsinden memnun olan var çıkılmaz içinden. O yüzden karar ver ve kendine şans dile :D Ben öyle yaptım da :KK55:
Aynen öyle canım. Bizim evde yine kendimi bildim bileli olan bi arçelik çamaşır mk. var. Bi problem içi,n servis çağırmıştık. Annem de aman yenisini mi alsak deyince adam aman abla yapma dedi :D Asla bulamazsınız bunun gibisini diye.
Herkes bunu söylüyo yani, eskisi gibi değilmiş özellikle çamaşır makineleri

Ayy fırının da güzelliğii yaniiii :)

İşte aynen kuzu biraz da şans bu iş gerçekten inanıyorum buna..

Hahaha onu nasıl başardın yaa güldürdün beniii :KK70:

ben bu nehir dalyanı almaya karar vermiştim canım.n11de 60 parçalığı var fiyatı uygun.12 kişilik takım ama içinde tatlı bıçağı ve yemek bıçağı yok.bende a101de denk geldim aldım.12 tanesi 60 liraymış meğer kasada öğrendim.annem geçen sene burdan bi mağazadan kaşık ve çatalını 90 liraya almış yani 45e geliyo 12li parçası.mağaxaya sorduğumda 60 demişti aslında ama biraz indirim yapıyo bize.50-55 liraya alabilirdim yani.annem kızdı görünce zaten sen neyi ucuza aldınki diyo.:KK70:

Hiç bilmiyorum ama samsungun telefon televizyonda iyi olduğunu söylüyolar beyaz aşyada o kadar değil diye duymuştum. Baktıgımızda modeller çok güzel evet ama ben bilemediğim için bosch aldık biz buzdolabını diğerlerinede karar verdik onlarda aynı olucak canım

Karar vermek zor. Ama derin derin düşünme kuzu. Ben de alıkrn çok araştırdım ama yani her markanın şikayeti var. Hepsinden memnun olan var çıkılmaz içinden. O yüzden karar ver ve kendine şans dile :KK70: Ben öyle yaptım da :KK55:

Aynen öyle canım. Bizim evde yine kendimi bildim bileli olan bi arçelik çamaşır mk. var. Bi problem içi,n servis çağırmıştık. Annem de aman yenisini mi alsak deyince adam aman abla yapma dedi :KK70: Asla bulamazsınız bunun gibisini diye.
Herkes bunu söylüyo yani, eskisi gibi değilmiş özellikle çamaşır makineleri

çok düşünmiyceğimi sanmıyorum bütün modelleri almadan önce incelerim kesin internet sitesinden.:KK70:birde değiştirme huyum var içime sinmediyse hiç acımıyorum.geçen gün duvar kağıdını değiştirdim içime sinmedi diye boşu boşuna paramız gitti.benden çok sözlümün şansa ihtiyacı var inşallah hepsi içime siner :KK70:

Back
X