• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar telaşa gerek yok :KK70: önceden adı evlilik izin belgesiydi şimdi ehliyeti oldu :KK70: evrakları teslim ettiğinizde form gibi bişi doldurtuyorlar evlenmeye izin olduğuna dair evlili omladığınızı falan gösterir bişi gibi düşünün siz sadece imzalıyorsunuz :KK70: sorun yok yani rahat rahat alırsınız psikolojik deli olsanızda :KK70:
İyi bari evlenmeden foyamız ortaya çıkmasın adam arkasına bakmadan topuklayacak sonra :D
kızlar alemsiniz ya hala gülüyorum şuan :KK70: millet bana bakıyor :KK70:
İyi iyi eğlenmiş birileri :D
İyiymiş bari buna sevindim kuzu :KK70:

Halbuki 3 çocuk istemeyi biliyo. Nasıl olacak bu işler :KK70:
Denemek için bu bikiniyi almaya ne dersin? Herhalde balayı başladığı gibi biter, rezalet hahaha :KK70:Eki Görüntüle 1485736
Allahım bu nedir yaa :D Benimki başta bir şey demez giyince bakar bakar tipime güler dalga geçer:-)

Kızlar yaaa siz gelinlikle nasıl bi takı takmayı düşünüyosunuz düğünde ?

Kızlar anahtarlık bu :)

20150408_134017.webp

Allahım bu nedir yaa :KK70: Benimki başta bir şey demez giyince bakar bakar tipime güler dalga geçer:-)
Haha :D
Ben giyip çıksam tataaaam hazırım hadi gidelim falan diye :D
Allah aşkına bu ne çıkar şunu ya ben gelmiyorum der kimse de getirtemez yani onu :D Ama bununla sınırlı değil elbet, sonra başlasın söylenmeler

Teşekkür ederimm :))

Ben takı düşünmedim henüz küçük sade zarif birşey olur ama
Ben de o kısmı hiç düşünmemiştimm . Dün bi foto görünce geldi aklıma. Zümrüt taşlı bikolye ve küpe takmıştı çok hoşuma gittiii

Set alıncak ya onu takarım ben :)
vet oda doğru zaten o takılacak boş çıkmak daha doğru olur
O da doğruu kuzular.
Ben belki bijuteri bişey alırım zümrüt görünümlü. Ama bilemedim şimdi :D
Anahtarlık diyince kafamda neden öbür şey canlandı hiç bilmiyorum :) şekermiş severim böyle çift şeyleri .. benim baktıgım buydu canm http://www.n11.com/duduklu-ve-2li-k...9ukPmKVJKTVglhlgpe_2KIW7QJnRLnaKYWhoCU6_w_wcB
Yaaa bu çok tatlıııııı bayıldımmm

Back
X