- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
Albüme yatak başlığını koymaya çalışıyım :)
çpk güzelmiş.bu aynada olcak mı ben çok seviyorum salona düşünmüştüm ama olmaz heralde artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Albüme yatak başlığını koymaya çalışıyım :)
vitroseramik değil onların kullanımı hiç güzel değil ofiste var ısınıyor kapanıyor içinde ısıyla yemek pişmeye devam ediyor tekrar acılıyor vicdan azabı gibi ofisteki abla cok zor kullanıyor sigortaları attırıyor falan falanBu vitroseramik ocaklardan mı aldınız canım ? Bende mutfakta doğalgaz, tüp falan kullanmak istemediğimden bakıyorum bunlara ama kullanımı nasıldır bilmiyorum hiç
Evet olucak canım ya arkada olucak ya da yanlarda olucak :) oda çok büyük değil derinlik katsın ferah olsun dedim salonda nereye düşünmüştün canımçpk güzelmiş.bu aynada olcak mı ben çok seviyorum salona düşünmüştüm ama olmaz heralde artık :)
Hadi ya kötüymüş o zamanvitroseramik değil onların kullanımı hiç güzel değil ofiste var ısınıyor kapanıyor içinde ısıyla yemek pişmeye devam ediyor tekrar acılıyor vicdan azabı gibi ofisteki abla cok zor kullanıyor sigortaları attırıyor falan falan
Evet olucak canım ya arkada olucak ya da yanlarda olucak :) oda çok büyük değil derinlik katsın ferah olsun dedim salonda nereye düşünmüştün canım
Anladım canım aynı dertteniz bende salona tv koyamıyorumcanım ben bunu bi evde gördüm salonda televizyonun arkasındaydı.çok beğenmiştim ama bizim salona televizyon olmıycak.yapılcak biyerde bulamadım salon kare masayı falan nereye koycam diye düşünüyorum.bilemiyorum yani olurmu.oturma odamda biraz spor ama yatak odasına olabilir böyle çok güzel görünüyo.nerde yapılıyodurki bunlar
Anladım canım aynı dertteniz bende salona tv koyamıyorummobilyacıda üretim yapan yerde yaptırılır hazır yoktur
Benimde kare diktörgen olsa tv yi sığdırırdm ama böyle ancak koltuk takımı masa konsol kaşıklık sığcakdikdörtgen olsaydı keşke salonum çpk daha iyi olurdu.iyiki söyledin canım mobilyaları mağazadan almıycaz üretim yapan bi yerden alıcaz.alırken adamla konuşabilirim olursa.olmazsa bol taşlı abajur alıcam zaten onlarda yetincem.çok seviyorum ışıl ışıl şeyleri.
Benimde kare diktörgen olsa tv yi sığdırırdm ama böyle ancak koltuk takımı masa konsol kaşıklık sığcak
Kare olunca dediğin gibi oturtmak zor oluyo on tane plan çizdim heralde ben sıkıntılı vitrin yerine şık kaşıklık alabilirsin canm bnde sevmiyorum vitrin yaasığmasına sığar sanırım ama kare olduğundan neyi nereye koyarım oturtamıyorum kafamda.bende vitrini sevmiyorum zaten almak istemiyorum ama annemler ne der bu duruma bilemiyorum.o 3 parçadan 2sini almak istiyorum yani sadece.bakıcaz artık mobilyaları alırken.
kızlarr cuma günü nikahım olacak inşallah..elbisemde bu şekilde maalesef beyaz elbise bulmak zor oluyor daha güzelini bulamadım birde karın bölgem var düzlerde olmadı vsvs neyse sorum şu sizce nasıl bir saç ve saç aksesuarı tercih etmeliyim? Eki Görüntüle 1486487 Eki Görüntüle 1486489 Eki Görüntüle 1486490
heehe bende fotoğraflra bakrken bu fotoğrafıda indirmiştim birde şu varcanım forever newde bi elbise denemiştim tam senlikmiş.Eki Görüntüle 1486513 bunun daha özenli hali olabilir.dalgalı topuzu yakıştırdım ben elbise sade saçlarını dalgalı yapabilirsin :)
heehe bende fotoğraflra bakrken bu fotoğrafıda indirmiştim birde şu varEki Görüntüle 1486518 2. fotoğrafaksesuar olarak tül mü yoksa böyle çiçeklermi gider sence?maalesef ben bulamadım elbise yazlık elbiselerde çok çıkmadı daaha...birde olduğum yer küçük bir il maalesef ama giyildiğinde fotoğraftan daha güzel duruyor elbise...sen,n denediğin nasıldı?
iyi yapmışsın kuzu gerçekten çok iyi oluyo fiyatlar :) kargoda çabuk oluyo genelde güle güle kullanGünaydın kızlarr. Ben dün dayanamadımm ve alışveriş yaptımKargoyu heyecanla beklemedeyim. Hem de Yarı fiyatından bile düşük fiyata aldım
n11i sevdim
Günaydın kızlarr. Ben dün dayanamadımm ve alışveriş yaptımKargoyu heyecanla beklemedeyim. Hem de Yarı fiyatından bile düşük fiyata aldım
n11i sevdim