• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu vitroseramik ocaklardan mı aldınız canım ? Bende mutfakta doğalgaz, tüp falan kullanmak istemediğimden bakıyorum bunlara ama kullanımı nasıldır bilmiyorum hiç
vitroseramik değil onların kullanımı hiç güzel değil ofiste var ısınıyor kapanıyor içinde ısıyla yemek pişmeye devam ediyor tekrar acılıyor vicdan azabı gibi ofisteki abla cok zor kullanıyor sigortaları attırıyor falan falan

Ben işimi iyice bi sevdim bugün ya :D Ne olduysa bana aşka geldim. Hani bi gelişme de yok pek ama iyi ki diyorum. Bir de çalışma şevkim kaçmasa

çpk güzelmiş.bu aynada olcak mı ben çok seviyorum salona düşünmüştüm ama olmaz heralde artık :)
Evet olucak canım ya arkada olucak ya da yanlarda olucak :) oda çok büyük değil derinlik katsın ferah olsun dedim salonda nereye düşünmüştün canım

vitroseramik değil onların kullanımı hiç güzel değil ofiste var ısınıyor kapanıyor içinde ısıyla yemek pişmeye devam ediyor tekrar acılıyor vicdan azabı gibi ofisteki abla cok zor kullanıyor sigortaları attırıyor falan falan
Hadi ya kötüymüş o zaman :KK43:

Evet olucak canım ya arkada olucak ya da yanlarda olucak :) oda çok büyük değil derinlik katsın ferah olsun dedim salonda nereye düşünmüştün canım

canım ben bunu bi evde gördüm salonda televizyonun arkasındaydı.çok beğenmiştim ama bizim salona televizyon olmıycak.yapılcak biyerde bulamadım salon kare masayı falan nereye koycam diye düşünüyorum.bilemiyorum yani olurmu.oturma odamda biraz spor ama yatak odasına olabilir böyle çok güzel görünüyo.nerde yapılıyodurki bunlar

canım ben bunu bi evde gördüm salonda televizyonun arkasındaydı.çok beğenmiştim ama bizim salona televizyon olmıycak.yapılcak biyerde bulamadım salon kare masayı falan nereye koycam diye düşünüyorum.bilemiyorum yani olurmu.oturma odamda biraz spor ama yatak odasına olabilir böyle çok güzel görünüyo.nerde yapılıyodurki bunlar
Anladım canım aynı dertteniz bende salona tv koyamıyorum :( mobilyacıda üretim yapan yerde yaptırılır hazır yoktur

Anladım canım aynı dertteniz bende salona tv koyamıyorum :KK43: mobilyacıda üretim yapan yerde yaptırılır hazır yoktur

dikdörtgen olsaydı keşke salonum çpk daha iyi olurdu.iyiki söyledin canım mobilyaları mağazadan almıycaz üretim yapan bi yerden alıcaz.alırken adamla konuşabilirim olursa.olmazsa bol taşlı abajur alıcam zaten onlarda yetincem.çok seviyorum ışıl ışıl şeyleri.

dikdörtgen olsaydı keşke salonum çpk daha iyi olurdu.iyiki söyledin canım mobilyaları mağazadan almıycaz üretim yapan bi yerden alıcaz.alırken adamla konuşabilirim olursa.olmazsa bol taşlı abajur alıcam zaten onlarda yetincem.çok seviyorum ışıl ışıl şeyleri.
Benimde kare diktörgen olsa tv yi sığdırırdm ama böyle ancak koltuk takımı masa konsol kaşıklık sığcak

Benimde kare diktörgen olsa tv yi sığdırırdm ama böyle ancak koltuk takımı masa konsol kaşıklık sığcak

sığmasına sığar sanırım ama kare olduğundan neyi nereye koyarım oturtamıyorum kafamda.bende vitrini sevmiyorum zaten almak istemiyorum ama annemler ne der bu duruma bilemiyorum.o 3 parçadan 2sini almak istiyorum yani sadece.bakıcaz artık mobilyaları alırken.

sığmasına sığar sanırım ama kare olduğundan neyi nereye koyarım oturtamıyorum kafamda.bende vitrini sevmiyorum zaten almak istemiyorum ama annemler ne der bu duruma bilemiyorum.o 3 parçadan 2sini almak istiyorum yani sadece.bakıcaz artık mobilyaları alırken.
Kare olunca dediğin gibi oturtmak zor oluyo on tane plan çizdim heralde ben sıkıntılı vitrin yerine şık kaşıklık alabilirsin canm bnde sevmiyorum vitrin yaa

kızlarr cuma günü nikahım olacak inşallah..elbisemde bu şekilde maalesef beyaz elbise bulmak zor oluyor daha güzelini bulamadım birde karın bölgem var düzlerde olmadı vsvs neyse sorum şu sizce nasıl bir saç ve saç aksesuarı tercih etmeliyim?
20150405_174202.webp
20150405_174416.webp 20150405_174427.webp

kızlarr cuma günü nikahım olacak inşallah..elbisemde bu şekilde maalesef beyaz elbise bulmak zor oluyor daha güzelini bulamadım birde karın bölgem var düzlerde olmadı vsvs neyse sorum şu sizce nasıl bir saç ve saç aksesuarı tercih etmeliyim? Eki Görüntüle 1486487 Eki Görüntüle 1486489 Eki Görüntüle 1486490

canım forever newde bi elbise denemiştim tam senlikmiş.image.webpbunun daha özenli hali olabilir.dalgalı topuzu yakıştırdım ben elbise sade saçlarını dalgalı yapabilirsin :)

canım forever newde bi elbise denemiştim tam senlikmiş.Eki Görüntüle 1486513 bunun daha özenli hali olabilir.dalgalı topuzu yakıştırdım ben elbise sade saçlarını dalgalı yapabilirsin :)
heehe bende fotoğraflra bakrken bu fotoğrafıda indirmiştim birde şu var
images (2).webp
2. fotoğrafaksesuar olarak tül mü yoksa böyle çiçeklermi gider sence?maalesef ben bulamadım elbise yazlık elbiselerde çok çıkmadı daaha...birde olduğum yer küçük bir il maalesef ama giyildiğinde fotoğraftan daha güzel duruyor elbise...sen,n denediğin nasıldı?

Günaydın kızlarr. Ben dün dayanamadımm ve alışveriş yaptım :rolleyes: Kargoyu heyecanla beklemedeyim. Hem de Yarı fiyatından bile düşük fiyata aldım :KK76: n11i sevdim

Eklentiler

• 36656561199238462111.webp
    36656561199238462111.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 167
  • 1emsan_tencere_seti_5.webp
    1emsan_tencere_seti_5.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
heehe bende fotoğraflra bakrken bu fotoğrafıda indirmiştim birde şu varEki Görüntüle 1486518 2. fotoğrafaksesuar olarak tül mü yoksa böyle çiçeklermi gider sence?maalesef ben bulamadım elbise yazlık elbiselerde çok çıkmadı daaha...birde olduğum yer küçük bir il maalesef ama giyildiğinde fotoğraftan daha güzel duruyor elbise...sen,n denediğin nasıldı?

üzeri dantel yakaya kadar,altı dalgıç kumaş diyolar sanırım öyle.belde iki kumaşın ortasında taşlı kemer gibi bişey vardı.birde göbek kısmında dikimden hafif bolluk vardı göbeği olanlar için ideal.bana çok kötü oldu tabi elbise güzeldi ama.heryeri oturan dümdüz elbise yakışıyo sadece bana.bu da gayet güzel.ikiside olur ama çiçekli daha güzel sanki :)

Günaydın kızlarr. Ben dün dayanamadımm ve alışveriş yaptım :rolleyes: Kargoyu heyecanla beklemedeyim. Hem de Yarı fiyatından bile düşük fiyata aldım :KK76: n11i sevdim

yaa bunlar çoook tatlıymış bayıldım.gözüme kestirdiğim seramik tencereler var ama bunlarda çok güzelmiş

Back
X