• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ah bebişlerim inşallah yarın gelirler :anneadayı:
Ay inşallah inşallah! :)
Benim pembiş tost makinasının iç plakaları çizikti geri göndermiştim yenisi geldi az önce. Akşam nişanlıya taşıtmak farz oldu yine , garibim ya :D

Benim pembiş tost makinasının iç plakaları çizikti geri göndermiştim yenisi geldi az önce. Akşam nişanlıya taşıtmak farz oldu yine , garibim ya :KK70:
ne çektiler be yazık :KK70::KK70::KK70:
hayırlı olsun kuzu güle güle kullan

ne çektiler be yazık :KK70::KK70::KK70:
hayırlı olsun kuzu güle güle kullan
Haha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmış :D :D
Allahım ya bide dışarda demişim sanki ofisin içine yağacak:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayyyy çok delisin :D
Kar mııı şaka gibi ya. Biri de çıkıp demiyor ki aylardan Nisan bi kendine gel ne karı bu mevsimde diyeee :D
İyice şaştı denge yaa, yaz gelemeyecek bu sene

Haha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmış :KK70: :KK70:

Ayyyy çok delisin :KK70:
Kar mııı şaka gibi ya. Biri de çıkıp demiyor ki aylardan Nisan bi kendine gel ne karı bu mevsimde diyeee :KK70:
buz gibi hava kazak falan oturuyoruz yani olacak iş değil ben artık lahana gibi değil
şıkır şıkır giyinmek istiyorum

Benim pembiş tost makinasının iç plakaları çizikti geri göndermiştim yenisi geldi az önce. Akşam nişanlıya taşıtmak farz oldu yine , garibim ya :KK70:
Ay hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyor :D
burda kar yağıyor dışarda:KK57:
Yok artık ya !
Allahım ya bide dışarda demişim sanki ofisin içine yağacak:KK70::KK70::KK70::KK70:

Haha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmış :KK70: :KK70:

Ayyyy çok delisin :KK70:
Kar mııı şaka gibi ya. Biri de çıkıp demiyor ki aylardan Nisan bi kendine gel ne karı bu mevsimde diyeee :KK70:
Bir de bana kafayı çizmişsin diyor :D

Aynı şeyi ben de söylüyordum bi utan yani nisandayız böyle kara kara bulutla gezinmeye utanır hava ama yok yani utanma çekinme de yok :D

Ay hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyor :KK70:

Yok artık ya !

Bir de bana kafayı çizmişsin diyor :KK70:

Aynı şeyi ben de söylüyordum bi utan yani nisandayız böyle kara kara bulutla gezinmeye utanır hava ama yok yani utanma çekinme de yok :KK70:
ben sanırım koptum elim ayağım falan bir hoş heyecan mı yaptım ne:KK22:

bende bunu aldım kızlar çok pahalıydı sezonda 115 liraya kapattım:) [img][5][3][900x1234].webp

Ay hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyor :KK70:
Ay evet yaa mutlu oldumm bi keyif khvesi yapıcam şimdi :D
Bir de bana kafayı çizmişsin diyor :KK70:

Aynı şeyi ben de söylüyordum bi utan yani nisandayız böyle kara kara bulutla gezinmeye utanır hava ama yok yani utanma çekinme de yok :KK70:
Haha ama haksızmıyım Allasen ya. Sinir ediyo beniii bu hava.
Nişanlımın olaya bakış açısı daha güzel ama " yazı kaldırmışlar , artık yok heralde ya" :D :D
Kargom yola çıktııı lay lay lomm :KK73:
Wuhuu çok heyecanlı yarınc anlı foto isteriiiz :D

ben sanırım koptum elim ayağım falan bir hoş heyecan mı yaptım ne:KK22:
Ay heyecan gelmeye başladı demek sevindim :D
Of bi kamera olaydı da biz de izleyeydik buradan haha :D
bende bunu aldım kızlar çok pahalıydı sezonda 115 liraya kapattım:)Eki Görüntüle 1487060
Süpermiş kuzu güle güle giy. Tam mevsimi diyesim geldi havadan ötürü :D

Back
X