Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah bravoo sana yapman gereken tam da buydu. Cicilerine kavuşacağın anı hayal et beybiiiKızlarr üzüldüğümde tencerelerimi düşünüyorum geçiyorRezil haldeyim
![]()
O gün bugündü dimi :) hadi bakalımmGünaydın heyecan dorukta bir güne başladım amannnnnnınnn
başladı yavaştanOoo o daha fenaymış![]()
Sen de heyecanlan ama aaaa :)
annecik ya bitane:)Vallahi en içime sinen masrafZevkten dört köşeyim
İnşallah :)
süpersin içine sindiyse göze görülmez
Anneler iyi ki varlar![]()
çizdin sen yine kafayı farkında mısın:)Kızlarr üzüldüğümde tencerelerimi düşünüyorum geçiyorRezil haldeyim
![]()
Ah bebişlerim inşallah yarın gelirlerHahah bravoo sana yapman gereken tam da buydu. Cicilerine kavuşacağın anı hayal et beybiii![]()
Başka türlü çekilmez napalımbaşladı yavaştan
annecik ya bitane:)
çizdin sen yine kafayı farkında mısın:)
ayyy evet bende konusunca heyecanlandım yoksa heyecan sıfır annem sabahın kör vakti gelmiş odama sanırım bu konuyuO gün bugündü dimi :) hadi bakalımm
cok güzeller canım hemen kavuş eşyalarına:)Ah bebişlerim inşallah yarın gelirler
Başka türlü çekilmez napalım![]()
Ay inşallah inşallah! :)Ah bebişlerim inşallah yarın gelirler![]()
ne çektiler be yazıkAy inşallah inşallah! :)
Benim pembiş tost makinasının iç plakaları çizikti geri göndermiştim yenisi geldi az önce. Akşam nişanlıya taşıtmak farz oldu yine , garibim ya![]()
Allahım ya bide dışarda demişim sanki ofisin içine yağacakburda kar yağıyor dışarda![]()
Haha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmışne çektiler be yazık
hayırlı olsun kuzu güle güle kullan
Ayyyy çok delisinAllahım ya bide dışarda demişim sanki ofisin içine yağacak![]()
buz gibi hava kazak falan oturuyoruz yani olacak iş değil ben artık lahana gibi değilHaha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmış![]()
Ayyyy çok delisin
Kar mııı şaka gibi ya. Biri de çıkıp demiyor ki aylardan Nisan bi kendine gel ne karı bu mevsimde diyeee
İyice şaştı denge yaa, yaz gelemeyecek bu sene
Ay hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyorAy inşallah inşallah! :)
Benim pembiş tost makinasının iç plakaları çizikti geri göndermiştim yenisi geldi az önce. Akşam nişanlıya taşıtmak farz oldu yine , garibim ya![]()
Yok artık ya !burda kar yağıyor dışarda![]()
Allahım ya bide dışarda demişim sanki ofisin içine yağacak![]()
Bir de bana kafayı çizmişsin diyorHaha bide aynısını geçen haftada taşımıştı, kaderde bidaha aynı zahmete katlanmak varmış![]()
Ayyyy çok delisin
Kar mııı şaka gibi ya. Biri de çıkıp demiyor ki aylardan Nisan bi kendine gel ne karı bu mevsimde diyeee
İyice şaştı denge yaa, yaz gelemeyecek bu sene
ben sanırım koptum elim ayağım falan bir hoş heyecan mı yaptım neAy hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyor
Yok artık ya !
Bir de bana kafayı çizmişsin diyor
Aynı şeyi ben de söylüyordum bi utan yani nisandayız böyle kara kara bulutla gezinmeye utanır hava ama yok yani utanma çekinme de yok![]()
oh oh yandanKargom yola çıktııı lay lay lomm![]()
ay yap tabi deli mi neben sanırım koptum elim ayağım falan bir hoş heyecan mı yaptım ne![]()
Kargoyu da işe istemiştim ama adresi değiştirmemişler, evin karşısındaymış kargo şubesioh oh yandan![]()
Daha sezon bitmemiş zatenbende bunu aldım kızlar çok pahalıydı sezonda 115 liraya kapattım:)Eki Görüntüle 1487060
Ay evet yaa mutlu oldumm bi keyif khvesi yapıcam şimdiAy hadi gözün aydın insan bi mutlu oluyor![]()
Haha ama haksızmıyım Allasen ya. Sinir ediyo beniii bu hava.Bir de bana kafayı çizmişsin diyor
Aynı şeyi ben de söylüyordum bi utan yani nisandayız böyle kara kara bulutla gezinmeye utanır hava ama yok yani utanma çekinme de yok![]()
Wuhuu çok heyecanlı yarınc anlı foto isteriiizKargom yola çıktııı lay lay lomm![]()
Ay heyecan gelmeye başladı demek sevindimben sanırım koptum elim ayağım falan bir hoş heyecan mı yaptım ne![]()
Süpermiş kuzu güle güle giy. Tam mevsimi diyesim geldi havadan ötürübende bunu aldım kızlar çok pahalıydı sezonda 115 liraya kapattım:)Eki Görüntüle 1487060