• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aay günaydın kuzuu :)
Akşam kuaför işlerini halletmişsindir heralde :)
herşey hazır mıı :)
haleettim sadece o gelecek yine özendim tabiki evde heyecan var hazırlıklar tamam o da cok heycanlı ne giysem diye sordu şaka gibi:):)

yazık bide yola gitti yoldan gelecek

Anlattım canım ama niye bilmiyorum işte takıldı kaldı. Çözüm bulamadığım için dertlendim yazayım dedim :KK43: İleride yakın oluruz zaten evlenince diyor ama babamın da böyle içine sinmiyor haklı olarak. Nişanlılığın bi resmiyet olduğunu anlayamadı :/
Hangisi kolayına gelirse öyle anlamak istiyor insan tabi :)
Ben de aksinden muzdaribim mesela. Benimki çok düşkündür anne babalara. Benimkiler için de böyle oldu bu mesela. Mesela biz telde konuşurken annem ordamı versene konişym babam evdemi bi hatrını soriym arayıp falan diye. :)
Ben de çekiniyorum nedense. Sanki çok arasa bu ne göze girmeye mi çalışıyo derler diye. Aslında hiç alakası yok o çok sevdiğinden irtibatta olmak istiyo. Ben konuşturmadığım zaman da kızıyo bana işte araya soğukluk sokucaksın falan diye.

haleettim sadece o gelecek yine özendim tabiki evde heyecan var hazırlıklar tamam o da cok heycanlı ne giysem diye sordu şaka gibi:):)

yazık bide yola gitti yoldan gelecek
Aa aileler değilmiydiii ? :)
Ben öyle biliyodum amaaa..
Sadece o da olsa çok heyecanlı. Benimkide öncesinde telaşa girmişti. Ve o gömlek koleksiyonunun içinde sabahında içi rahat etmeyince çıkıp yeni bişeyler almıştı :D

Kızlar ya benim bi sıkıntım var. Biz nişanlandığımızdan beri bir gün olsun ailemi aramadı nişanlım. Benim kendi ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor tamam ben de bunu isterim ama o resmen yabancı gibi. Babam tanımak istiyor onu ama ondan tek adım bile yok. Nişan öncesi bir kez gelmişliği var tanışmaya onu da olay yaptı sanki görevi değilmiş gibi. Bu çok koyuyor bana. Ben ailemle iyi anlaşsın çok istiyorum onlar benim için çok değerli. Ama konusunu açtırtmıyor da. Babam arasın konuşsun hal hatır sorsun diye bekliyor çok iyi biliyorum. Ben de içten içe üzülüyorum hep böyle. Yazayım rahatlayayım dedim işte.
kuzum alışamamıstır belki daha bende geçenlerde öküzlük yaptım ama sevmediğinden değil o benim annemi aradı kaç kez hastalıkta cenazede falan
neyse annesi yola giidecekti yurt dışına ararım dedim sonra ben hiç tanımıyorum acayip sıkılganım aramadım bile isteye
o öok farklı bi duygu haklı olarak bozuldu ama bende isterdim aramak elim gitmedi çok çekindim ne konusayım diye
belki o da öyledir

Hangisi kolayına gelirse öyle anlamak istiyor insan tabi :)
Ben de aksinden muzdaribim mesela. Benimki çok düşkündür anne babalara. Benimkiler için de böyle oldu bu mesela. Mesela biz telde konuşurken annem ordamı versene konişym babam evdemi bi hatrını soriym arayıp falan diye. :)
Ben de çekiniyorum nedense. Sanki çok arasa bu ne göze girmeye mi çalışıyo derler diye. Aslında hiç alakası yok o çok sevdiğinden irtibatta olmak istiyo. Ben konuşturmadığım zaman da kızıyo bana işte araya soğukluk sokucaksın falan diye.
Ne güzel yaa. Görsen benim babam da nasıl sıcak kanlıdır hiç katı davranmadı bile ona. Ama benimki uyuz işte :( Zaten aynen seninki gibi olsun istiyor babam da. Arasın gelsin gitsin beraber bir şeyler yapalım aile olalım diye. Off düşündükçe üzülüyorum tamam kapatayım ben konuyu :)
aynen heyecan zirvede:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben daha karar vermemişken ne giyeceğime benden önce davrandı herseyi hazır meğer bizimkisi dünden hazırmış atmosfere:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Oh ne güzel hevesli damat iyidir :)

Sadece o da olsa çok heyecanlı. Benimkide öncesinde telaşa girmişti. Ve o gömlek koleksiyonunun içinde sabahında içi rahat etmeyince çıkıp yeni bişeyler almıştı :KK70:
ailelere daha iki hafta var ilk kez bize gelcek daha önce kardeşimin düğününe falan gelmişti

Ne güzel yaa. Görsen benim babam da nasıl sıcak kanlıdır hiç katı davranmadı bile ona. Ama benimki uyuz işte :KK43: Zaten aynen seninki gibi olsun istiyor babam da. Arasın gelsin gitsin beraber bir şeyler yapalım aile olalım diye. Off düşündükçe üzülüyorum tamam kapatayım ben konuyu :)

Oh ne güzel hevesli damat iyidir :)
bu da pek hevesli şoklara giriyorum beni azarlıyor senin gibi görmedim olsun bitsin yapalım gitsin hiç hevesli değilsin diye napacaksam

kuzum alışamamıstır belki daha bende geçenlerde öküzlük yaptım ama sevmediğinden değil o benim annemi aradı kaç kez hastalıkta cenazede falan
neyse annesi yola giidecekti yurt dışına ararım dedim sonra ben hiç tanımıyorum acayip sıkılganım aramadım bile isteye
o öok farklı bi duygu haklı olarak bozuldu ama bende isterdim aramak elim gitmedi çok çekindim ne konusayım diye
belki o da öyledir
Çok zaman geçti aşmak zorunda artık bunu :( Benim de ilk aramalarım kolay olmadı ama alıştım işte. Amann koyverdim gitti işte

Çok zaman geçti aşmak zorunda artık bunu :KK43: Benim de ilk aramalarım kolay olmadı ama alıştım işte. Amann koyverdim gitti işte
konuş bebeğim güzelce bilemedim ki neden böyleyiz bende tanışmak falan cok korkuyorum
ailesine gitme arama fikri ürkütücü

Sadece o da olsa çok heyecanlı. Benimkide öncesinde telaşa girmişti. Ve o gömlek koleksiyonunun içinde sabahında içi rahat etmeyince çıkıp yeni bişeyler almıştı :KK70:
alışveriş yapacaktı yolda ondan yapamıyor yoksa aynı kafa:):)

ailelere daha iki hafta var ilk kez bize gelcek daha önce kardeşimin düğününe falan gelmişti
Ay ay hadi bakalım hyecanla bekl,yoruz haberleriniiiii :)
Ne güzel yaa. Görsen benim babam da nasıl sıcak kanlıdır hiç katı davranmadı bile ona. Ama benimki uyuz işte :KK43: Zaten aynen seninki gibi olsun istiyor babam da. Arasın gelsin gitsin beraber bir şeyler yapalım aile olalım diye. Off düşündükçe üzülüyorum tamam kapatayım ben konuyu :)
Hep bi terslik olur yani kuzu sıkma canını sen. Rayına girer illa ki :)

N Nyks01 gözümden kaçmadı aldıkların cok güzel güle güle kullan bu ay çok masraf oldu
Vallahi en içime sinen masraf :D Zevkten dört köşeyim
Ay ay hadi bakalım hyecanla bekl,yoruz haberleriniiiii :)

Hep bi terslik olur yani kuzu sıkma canını sen. Rayına girer illa ki :)
İnşallah :)
aynen annem herkesten heyecanlı kırk kez arıyor sunuda mı yapsak bunu da mı yapsak bilmem ne:):)
Anneler iyi ki varlar :KK36:

Back
X