• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende mesaj attım yemek yeme az ye dedim halamlarla yemege cıkmıstık öğlen çok yemişti sinir etmişti beni erkenden uyarımı yaptım:)
Yaaa ne fenasın kıız günaaah :D
Annen sevinirdi o yedikçe bencee :D

Yaa ne tatlıymış bunlaar, bayıldııım . Ama neden benimki 3 lira da pahalı ya hahaha :KK70:

Hoşgeldin canım :)
Burada Ankaralıdan bol bişey yok , ne şanslısınııız :)

Haha yap yap tabi , gözümüzü açmalıyız artık :KK70: :KK70:

nerde pahalı bişey var gidip onu beğeniyorum zaten bi de üstüne kazık yiyorum ya.:KK70:

nerde pahalı bişey var gidip onu beğeniyorum zaten bi de üstüne kazık yiyorum ya.:KK70:
Hep öyle olur zaten yaa , ama pahalı olan da ben burdayım diyo napalım :D
Neyse 22 tl kar ediceksin geçmişi unut :D
bende sayende koptum :KK70::KK70::KK70:
öğlen fazla kaçırınca yiyemiyor geç yeyince bide bizde yesin istedim
Haha ne art niyetli bi insanmışım ben arkadaş ya :D

Merhaba kizlaarr beni de alin araniza :) kisaca kendimden bahsedeyim adim Ela ankarada yasiyorum 27 yasindayim ingilizce ogretmeniyim tanisma tarihimiz 18.03.2008 nisan tarihimiz 09.11.2014 nikah tarihimiz 04.02.2015 dugun tarihimizde 31.07.2015 :) insallah :)
Hoşgeldin aramızaa :) Gerçi evli bir hatunmuşsun sen :P Hayırlı olsun şimdiden
kıslaar merhaba
ben de sanırım 2016 gibi
içime öyle doğuyor ama kader kısmet tabi :KK53::KK53:
Merhaba ben de 2016 geliniyim :)
hoşgeldin içime doğuyor derken yok mu aday:KK70::KK70:
Ya yemin ediyorum ölücem gülmekten delirdi bu iyice :D Heyecan kafaya vurdu galiba :D:D:D İyi sandalyeden geriye yuvarlanmadım :D
sana torpil geçmişler kuzu bakmışlar bunu nasılsa nişanlısı evede taşır o yüzden 3 lira fazla yazmışlar:)
Ahashahh bi bomba daha :D:D:D:D
Off evet ben de hayal ederdim hep bunu ama yok anacım kıyamam o paraya yazık günah bütün maaşı ona mı bayılalım :D Ayrıca kavanozu aklıma sokmayaydın iyiydi :KK11:
sence pilav tenceresini mavi mi pembe mi alıyım diğeri pembe olucak ama
Bana sormadın ama üstüme alınayım ayrı ayrı almışken farklı iki renk olsun bari :) Hepsi güzel çünkü

Back
X