Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da nee , bu kadar olabilir mi kiii.
Ben olsam hepsini pembe alırdım :)kızlar renk konusunda fikir verin bana
Doğrudur canım bi ara görmüştüm ben yine 41 liraydı o zaman :)
Hoşgeldin aramızaa :) Gerçi evli bir hatunmuşsun senHayırlı olsun şimdiden
Merhaba ben de 2016 geliniyim :)
Ya yemin ediyorum ölücem gülmekten delirdi bu iyiceHeyecan kafaya vurdu galiba
İyi sandalyeden geriye yuvarlanmadım
Ahashahh bi bomba daha
Off evet ben de hayal ederdim hep bunu ama yok anacım kıyamam o paraya yazık günah bütün maaşı ona mı bayılalımAyrıca kavanozu aklıma sokmayaydın iyiydi
Bana sormadın ama üstüme alınayım ayrı ayrı almışken farklı iki renk olsun bari :) Hepsi güzel çünkü
İkisi de çok şeker canım, benim tercihim iki pembeden yana olurdu dediğim gibi. Amaa tabiki iş sende seç ve al kararını bekliyoruzbiri kesin pembe olucak da takımmı olsa renk mi katsam bilemedim ya.
Fark etmeden çok konuşmuşuz demek ki, yani ben farkında değildim en azındanAyyy çok yoruldum ya bide dondum resmen atölyedeamma sayfa olmuşş anca okudum :)
Yok ya set valla yazıyor açıklamadaO da nee , bu kadar olabilir mi kiii.
Acaba 1 tencere diyemi aklım almadıı![]()
Yok kuzu çoğu tava diye mi acaba diye düşündüm ama yine de fazla uygunmuş yaniYok ya set valla yazıyor açıklamada
İkisi de çok şeker canım, benim tercihim iki pembeden yana olurdu dediğim gibi. Amaa tabiki iş sende seç ve al kararını bekliyoruz![]()
![]()
Evet ama yine de alasım gelmedi fazla ucuz herhalde çekmediYok kuzu çoğu tava diye mi acaba diye düşündüm ama yine de fazla uygunmuş yani![]()
Mavi iyidir al iki rengi de olsun elinde hem ikisi de içinde kalmamış olurbunun sahanı var bende bi de pembe.ama maviyi alıcam sanırım.bi tane ronotum var mavi yalnız kalmasın![]()
Haha çok ucuz olunca da böyle etki yapıyo işteEvet ama yine de alasım gelmedi fazla ucuz herhalde çekmediYa teflon sevmiyorum hiç, seramik var zaten.
Haha kalmasın madem kuzu. Gerçi tencere bu tezgah üzerinde durmayacak ama ben de yine de dikkat ediyorumbunun sahanı var bende bi de pembe.ama maviyi alıcam sanırım.bi tane ronotum var mavi yalnız kalmasın![]()
canim benim.ailene zamanla alisir.bizim safda ancak alistiKızlar ya benim bi sıkıntım var. Biz nişanlandığımızdan beri bir gün olsun ailemi aramadı nişanlım. Benim kendi ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor tamam ben de bunu isterim ama o resmen yabancı gibi. Babam tanımak istiyor onu ama ondan tek adım bile yok. Nişan öncesi bir kez gelmişliği var tanışmaya onu da olay yaptı sanki görevi değilmiş gibi. Bu çok koyuyor bana. Ben ailemle iyi anlaşsın çok istiyorum onlar benim için çok değerli. Ama konusunu açtırtmıyor da. Babam arasın konuşsun hal hatır sorsun diye bekliyor çok iyi biliyorum. Ben de içten içe üzülüyorum hep böyle. Yazayım rahatlayayım dedim işte.
Fark etmeden çok konuşmuşuz demek ki, yani ben farkında değildim en azından![]()
Yetişmişsin ama bravoo![]()
Ay kuzu ya ne tatlı bunlaaaarO zamaan bu benden H happyNow a
http://www.dekorazon.com/glimmer-candlesticks-3lu-samdan-detayi-77864
Bu da bana gelsin
http://www.dekorazon.com/essentials-3lu-sari-samdan-detayi-77662
Bişey diyebilirmiyiimm.Aa bu arada bak cam dedim dedim bunu buldum http://www.dekorazon.com/orta-mumluk-pembe-detayi-14822 H happyNow