• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşgeldin aramızaa :) Gerçi evli bir hatunmuşsun sen :p Hayırlı olsun şimdiden

Merhaba ben de 2016 geliniyim :)

Ya yemin ediyorum ölücem gülmekten delirdi bu iyice :KK70: Heyecan kafaya vurdu galiba :KK70::KK70::KK70: İyi sandalyeden geriye yuvarlanmadım :KK70:

Ahashahh bi bomba daha :KK70::KK70::KK70::KK70:

Off evet ben de hayal ederdim hep bunu ama yok anacım kıyamam o paraya yazık günah bütün maaşı ona mı bayılalım :KK70: Ayrıca kavanozu aklıma sokmayaydın iyiydi :KK11:

Bana sormadın ama üstüme alınayım ayrı ayrı almışken farklı iki renk olsun bari :) Hepsi güzel çünkü

yok canım ortaya sordum ben herkese.benim herşeyim pembe bi tanede mavi olsun dedim ama takımmı olsa ikisi diyorum.kafam çok karışık :KK70:

Yok kuzu çoğu tava diye mi acaba diye düşündüm ama yine de fazla uygunmuş yani :KK70:
Evet ama yine de alasım gelmedi fazla ucuz herhalde çekmedi :D Ya teflon sevmiyorum hiç, seramik var zaten.
bunun sahanı var bende bi de pembe.ama maviyi alıcam sanırım.bi tane ronotum var mavi yalnız kalmasın :KK70:
Mavi iyidir al iki rengi de olsun elinde hem ikisi de içinde kalmamış olur

Evet ama yine de alasım gelmedi fazla ucuz herhalde çekmedi :KK70: Ya teflon sevmiyorum hiç, seramik var zaten.
Haha çok ucuz olunca da böyle etki yapıyo işte :D
bunun sahanı var bende bi de pembe.ama maviyi alıcam sanırım.bi tane ronotum var mavi yalnız kalmasın :KK70:
Haha kalmasın madem kuzu. Gerçi tencere bu tezgah üzerinde durmayacak ama ben de yine de dikkat ediyorum :D
Al gitsin dediğin gibi

Kızlar ya benim bi sıkıntım var. Biz nişanlandığımızdan beri bir gün olsun ailemi aramadı nişanlım. Benim kendi ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor tamam ben de bunu isterim ama o resmen yabancı gibi. Babam tanımak istiyor onu ama ondan tek adım bile yok. Nişan öncesi bir kez gelmişliği var tanışmaya onu da olay yaptı sanki görevi değilmiş gibi. Bu çok koyuyor bana. Ben ailemle iyi anlaşsın çok istiyorum onlar benim için çok değerli. Ama konusunu açtırtmıyor da. Babam arasın konuşsun hal hatır sorsun diye bekliyor çok iyi biliyorum. Ben de içten içe üzülüyorum hep böyle. Yazayım rahatlayayım dedim işte.
canim benim.ailene zamanla alisir.bizim safda ancak alisti:KK8:
zeroglu sevdicek geldimi.gozun aydin:confused:
ankara kara kis kapida desenize kizlar:KK17::KK17:

Ay kuzu ya ne tatlı bunlaaaar :(
Bişey diyebilirmiyiimm.
Buna vurulduum!!! İnanılmaz beğendim nasıl anlatsam yaaa :D
Ama 2 tane alsam 170 lira çok pahalısınız yaaa poff :cry:

Back
X