2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bana çok ağır geliyor bu mobilyalar ya. Daha sade modelleri tercih ederim evde, daha sıcak hava katıyor bence :)

ben salonda seviyorum ya avangard düşünüyorum. oturma odası daha sıcak daha spor olsun isterim.sıcak bi salon olcaksa oturma odası gereksiz zaten.

Trpst havadisleri bekliyoruzz
evett dün geldi herşey çok güzeldi ben heyecandan ölüyorum aradı beni aşağıdayım diye tamam bekliyorum yok asansörde kaldı sandım hemen cıkamamıs heyecandan:):)
kardeşim ve eşi vardı kardeşimin eşini pek sevmem patavatsızdır işte malum bi kaç patavatsızlık yaptı tabi
annemle konuştular annem çok sevdi çok sıcaktı ikiside birbirine yemek yedik yemek güzel geçti
annemle bayağı sardırdılar muhabbet ettiler
teşekkür etti eve gidince çok iyi bir ailen var dedi
babam yoktu bu arada şehir dışına gitmek zorunda kaldı
ailemi çok sevdi ailemde onu çok sevdi
kısacası çok iyiydi

Ayyy süper yaa çok sevindim canımm..
İlk intiba önemli ve çok güzel bi sonuç çıkmış hem de karşılıklı daha ne olsun :)
Kendi heyecanımı hatırladım bi değişik oldum yaa
Umarım sonrasında da herşey gönlüne göre olur kuzum, böyle katlanarak devam etsin mutluluklarrr :)

Ay ne güzel yaa oh böyle güzel olsun araları işte hadi geçmiş olsun bunu da atlattın :) Ne patavatsızlık yaptı merak ettim. Bizim de nişanda vardı bi tane enişte böyle, sinir edip duruyor bani sanki çok samimiyetimiz varmış gibi. Misafir gibi gelmişsin sadece oraya bir de patavatsızlık yapıyorsun. Ama görmezden geliniyor işte böyle şeyler

Aaa nişanda patavatsız enişte olmadan olur mu kuzum
Biz de de vardı patavatsız bir enişte! Bu bi tesadüf olamaz

canım inşallah valla cok güzel bi akşam oldu boludan çikolata falan getirmiş hem kardeşimlere hem bize
kardeşimin eşi huysuzlandı gidelim diye onlarla
cıktı bende kalkayım diye
annemde daha kahve içecektik tüh falan dedi kahve borcum olsun kosovadan amcası gidecekti yarın akşam onlarıda göreyim gitmeden dedi izin istedi
kahve alacağım var diyor:):)
çok sevdi bizde olmayı

çok sevindim ya ne güzel. bizimki çok zor olmuştu.çok şanslısın :)

Aaa nişanda patavatsız enişte olmadan olur mu kuzum
Biz de de vardı patavatsız bir enişte! Bu bi tesadüf olamaz
ayy sinir ya bide o yavaş yavaş direnerek boş boş konuşması deli ediyor
hayır kardeşim üzülüyor bişeyde diyemiyorum başkası olsa canını okumustum coktan:):)

Demek ki enişteler hep patavatsız Bayramdan bayrama görüyorum bir de yani sanki çok yakınmışız gibi hey allahım
ayy evet ya sinir gıcık:):)nerde söylenmeyecek seyler var dannnn hayır bana bişey diyemezde kardeşim utanıyor şekilden şekile giriyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…