2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

onu da alırsın kuzu maşallah bi çok eksiğini tamamladın aynı şekilde bende başlayacağım desteklerinizi bekliyorum berbar araştıracağız

yok canım baya var daha o kadar çok şey varki al al bitmiyo.elektroniklerin çoğu bitti.tencerelerde öyle.ama yemek takımları ve yatak odasına hiçbişey almadım daha.sen yeni mi başlıyosun canım almaya ne bakıyosun şimdi destek oluruz tabiki :)

Canım aynen yeni bi kaç ufak bişeyler var tam takırım baştan düzülecek işte yavaş yavaş alayım artık

kızlar ekliyorum bi kaç tane ama fiyatları fena :)
Ay ben gece vakti baktım vallahi. Bu mobilyalarla ev değil saray döşenirbaya baya :)
CÇok güzeller. Yatak odasına aayrı bayıldım mavis maviiis. Ne kadarmis ya cçok merak ettim şuan , ucuklamaya hazırım:)

Ay ben gece vakti baktım vallahi. Bu mobilyalarla ev değil saray döşenirbaya baya :)
CÇok güzeller. Yatak odasına aayrı bayıldım mavis maviiis. Ne kadarmis ya cçok merak ettim şuan , ucuklamaya hazırım:)
Yatak odasına 35 falan isterler canım izmirde bi fuarda görmüştüm çünkü neyseki ev bunları koycak kadar büyük deil

Yatak odasına 35 falan isterler canım izmirde bi fuarda görmüştüm çünkü neyseki ev bunları koycak kadar büyük deil

yatak odalarından biri 35ten de yüksekmiş.biri o civar.biz şu mavi takımı düşünüyoruz ama tabi bize daha uygun bi fiyata olucak tanıdığımız için bu kadar değil.yinede pahalı tabi hala düşünüyorum.

evet ya saray için gerçekten.özellikle birisi çok ağır.sana özel mesajla atıcam canım fiyatlarını.burdan yazmayım şimdi detaylı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…