- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
bende aynısını dedim ve o beni kırmızı ojelerimle kırmızı rujumla tanıdı dedim sen ne yapıyorsunHAhaha o da iyiymişOnu bizimkiler yaptı ilk gece bana. Erkek tarafı gidince arkadaşımı evine bırakmaya çıktık nereye sen nişanlı kızın ne işi varmış diye dalga geçtiler
İnan çok iyi anlıyorum seni ve şu anki durumum bana da imkansız ötesi geliyordu. Yahu yüzmeyi her şeyden çok seven insanım ben 4 sene yüzemedim hiç düşün :) Aynen toplantılarda giyecek bir şey bulamıyordum moral bozukluğundan saatlerce ağladığımı bilirim. Saçımı nasıl yapacağımı bile şaşırmıştım. Bluz tarzı şeyler giymem de hoşuna gitmiyordu çok kokoşmuş yakışmıyormuş vs. Yani ona da ben karar veremiyor muydum sanki? Uzun süre elbise de giyemedim ki yazın pantolon giyebilen bir insan değilim. Boyum kısa olduğu için boydan elbise de hiç yakışmaz. Az savaş vermedik bu konuda. Ama artık orta noktayı bulmaya başladık gibi. O durumda en çok koyan şu oluyor, ya ben bu kadar şuursuz muyum neyi nerede giyeceğimi bilmeyecek kadar? Değilim. İşte aşama bunlar hep.
olmanı istediğim kişi ben değilim yapma
neymiş imkansızmıs yaptırmazmıs
elbiseyi unutalı cok oldu
ya otelde oluyor bizim toplantılar valla hiç gitmiyor
aynen bende çok sinirlendim bu yüzden