• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

O zaman arada kendimizi salıp, arada makyaj yaparsak ilişkiye heyecan katmış olurmuyuz sence? :KK70:
Aman yok ne ara bozucam yavrimo :KK70: Ne çıkarsa bahtıma. Şekilciyim ben görüntüsünü seveyim yeter :KK70:

Haha ay hiç anlamıyorum arkadaş bu burç olayından ama ne senin burcun ikizler mi :KK70:
Bence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendim :D
Beybiler sizce hangisi daha güzel?
Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desem o_O

Bence heyecan katarız :) Yaklaştın boğayım :) yükselenim de aslan. Ben de anlamazdım etrafımda çok ilgilenen olunca öğrendim :KK70:

Ay bilemedim ki ilkinin çiçekleri ikincinin renkleri desem o_O
Renk konusunda emin olamadım ben de . Soft renkler daha uygun olur di mi

Kizlar neler kaynatmissiniz boyle
zeroglu sevdicek kuyumcu hemde ankarada yuppy set alirken ve takilarda fikrini alirim canim:KK45:
eviniz hayirli olsun canim:nazar:.gule gule oturun
kizlar sevdiceklerin giyiminize ve suslemenize karismasina musaade etmeyin:):KK53: ben musaade etmiyorum
resim yuklemeye calistim beceremedim:KK43:
kk icin kurs almaliyimEn Büyük KK

o değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey
benim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan die :D
bizim üniversitede hocalarımızdan biri beterini yaptı.düğün sonrası fotoğraf çektirmişler bi kaç arkadaşlarıyla.gelinle damatlık gardıropun üstünde asılı.bizimkiler yatakta yorganın içinde :KK53:
hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)
Beybiler sizce hangisi daha güzel?
bence ikinicisi renkli olan

2016 yazda evlenicekler neler yapmaya başladınız acaba? benim daha sevgilim ailemle tanışmadı bile.geç mi kalıyoruz dersiniz?

kadın çok değişik eğlenceli bi kadındır.esprili fotoğraflar çekiyolar güya ama o kadar da olmaz ya.bi de biz öğrencileri olarak bile gördük o fotoğrafları.
özgüvenine hayran kaldım öğrencileri bile görmüş

benimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.
aynen pantolon etek fark etmez ah ah o eski halimden eser yok şimdi

Hahah o da ayrı konu zaten hiç değinme :KK70:

Hepimiz mi dertliyiz arkadaş :KK70: Neyseki benimki hafifledi baya şüküür.

Haha evet bana nişanda elbise bakarken tek omuz bişey vardı bi de kısa bu da olabilir aslında diyince şoklara girmiştim :KK70:

Ay kırmızı mıı ben de öyleydimmm :KK70:
BAna hala söyler hatta, hep kırmızı ojelerin vardı, böyle yapardın ben seni görürdüm vs vs diye :KK70:
İlk zamanlar uzunca bi müddet az kavga yaşamadık o kırmızılar yüzünden.
Şimdi sorun yok ama kırmızı rujda sürsem bişey demez. Ama bi iki üst üste sürüp sonra soft bişey yapınca bak böyle doğal daha çok seviyorum ben demese olmaz :KK70: Hatrı kalır :KK70:
ya cok sükür sen törpülemişssin benimki hala aynı kırmızı takıntıları malesef var
daha komik bişey söyleyim ben sarı pantolon giydim diye cinnet gecirdi
çok güzel cok modern kombin yaptım kıskanclıktan beni eve bıraktı delirdim

Ahahsdahsdhahs yaa :KK70::KK70:Hande Yener olayına koptum
ben gülmekten öldüm ya hay Allahım nerden okursun bunları:):)

Hahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiii :KK70: :KK70:
65 yaş üzerine toplu taşıma bedava değilmiydi yazmışlar bide hahahahah
Allah seniş 65 yaş üstüne bedava diyor bide deliiii

Yaa doğal sevmiyorlar değişiklik seviyorlar. Ben onca zaman doğal gezdim seviyorum böyle dedi durdu, sonra bir makyaj yaptım ne güzel olmuşsun sen öyle dedi :KK70:
Ayrıca aman haa kayınvalideyle aranı bozmaya vesile olmayayım üzülürüm. Tok gözlü oluyoruz bir kaç yakut bir zümrüt bir kaç safir yeter :)

Her zaman :cool:Burcum kör olsun lüksü seviyorum
katılıyorum değişiklik seviyorlar nekadar kızsada sacı makyajı yapıp gidiyorum hem kzııyor hem cok güzel olmussun

ben tayt giyemiyorum zaten de giysem kesin kızar.dekoltem açıldı mı ters ters bakar.makyaj yapmama da karışır da cildin bozulur senin için söylüyorum benim için sorun yok diyo.mini etek yasak tabiki.aslında kızdıkları zaten benim de dikkat ettiğim şeyler.o yüzden sorun yok :)
bıktım bunların kıyafet takıntısından:)

benim arkadaş balayı odasında ıslak saçlarıyla fotosunu paylaşmıştı arkada gayet dağınık yatak görünüyor tabi. ve dahada beteri amcası fotoya yorum yapmış sevgili kızım falan filan die :KK70:
pes doğrusu ıslak saclar amcanın yorum be adam görüyosun yapma işte:KK43:):):)

hahaa benim arkadaş daha masum kalmış :)

bu daha fenaymış amcanın yorum bomba :)): neden yorum yaparsın ki:)

Ama şimdi beyaz gelinlik içinde bi renk olsun mu diyip mor olan düşünülebilir
O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz? :D
Bu arada N Nyks01 ben çiçek fotolaerının yerlerini karıştırmışım morun renklerini sevmişsin sen de.
O zaman sizi seviyorum yaa :KK36::KK36::KK36:

Kizlar neler kaynatmissiniz boyle
zeroglu sevdicek kuyumcu hemde ankarada yuppy set alirken ve takilarda fikrini alirim canim:KK45:
eviniz hayirli olsun canim:nazar:.gule gule oturun
kizlar sevdiceklerin giyiminize ve suslemenize karismasina musaade etmeyin:):KK53: ben musaade etmiyorum
resim yuklemeye calistim beceremedim:KK43:
kk icin kurs almaliyimEn Büyük KK
kuzu ekle ya cok kolay yardımcı oluruz tanısırız beraber de gideriz :):)modellere bakarsın:)

ya cok sükür sen törpülemişssin benimki hala aynı kırmızı takıntıları malesef var
daha komik bişey söyleyim ben sarı pantolon giydim diye cinnet gecirdi
çok güzel cok modern kombin yaptım kıskanclıktan beni eve bıraktı delirdim
Hahah ay çok feciymiş buuuu aman Allahıım :D
Yaa ben eskiden nasıl sabretmişim bilmiyorum dicem ama kazanan ben olduğum için pek de sabretmemişim sanki.
Ama o kadar karışşsa ben de cinnet geçiririm şuan, karşılıklı cinnetleşiriz yani :D

O zaman mor olan diyosunuz , ben de ilk onu beğendim. Sonra diğerini görünce mor olan fazla mı diye düşünmüştüm. Özellikle nişanlıcığımın yorumundan sonra. Ama pudra ayakkabı giycektim ona ne diceksiniz? :KK70:
Bu arada N Nyks01 ben çiçek fotolaerının yerlerini karıştırmışım morun renklerini sevmişsin sen de.
O zaman sizi seviyorum yaa :KK36::KK36::KK36:
morun arasında bitane bisey var onu sevmedim mor güzel:)):)

Hahah ay çok feciymiş buuuu aman Allahıım :KK70:
Yaa ben eskiden nasıl sabretmişim bilmiyorum dicem ama kazanan ben olduğum için pek de sabretmemişim sanki.
Ama o kadar karışşsa ben de cinnet geçiririm şuan, karşılıklı cinnetleşiriz yani :KK70:
ya asacağız zamanla galiba hem cok güzel olmussun diyor hemde eve bıraktı delirdim cok feci sonlandı o kavga
25 gün telim kapalıydı şak diye numaramı değiştirdim

Screenshot_2015-04-02-21-30-34-1.webp işte bu :):)

Back
X