Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tencere almıştım canım iki tane.birisi tahminimden büyükmüş.ben daha küçük almak istiyodum o yüzden iade etmek istiyorum.yükledim fotoğraflarını bakabilirsin :)kuzu ne aldın görmedim sayfalarda bi de neden iade sorun mu cıktı
Günaydın kızlarrr. Ben de şimdi hızlıca elimdeki bir kaç işi halledip kaçacağımGünaydın hatunlar, dün servise yetişecem diye cevap veremeden kaçtım.
canim gecmis olsun.nazara mi geldin yoksahastalıktan ölüyorum kızlarr koca kış bu kadar hasta olmadım burnum tutmuyor:):)
Kizlar gunaydin:)
greenandblue canim gelinligin hayirli olsun.dun bende gelip bakamadim
N Nyks01 canim dikkat sevdicegi fazla esyalarla sikma![]()
geçmiş olsun canım.hastalıktan ölüyorum kızlarr koca kış bu kadar hasta olmadım burnum tutmuyor:):)
evet cevap bekliyorumGünaydın hatunlar, dün servise yetişecem diye cevap veremeden kaçtım.
geçmiş olsun canım.
evet cevap bekliyorumakşam sırf yazarsın diye kaç kere girdim baktım heheh
günaydın buarada herkese
ilk defa doğru tahmin ettiğim için üzüldüm açıkcasıTahminin doğru canım![]()
Çok cicilermiiş! Hangisi büyük ben emin olamadım fotolardan?tencere almıştım canım iki tane.birisi tahminimden büyükmüş.ben daha küçük almak istiyodum o yüzden iade etmek istiyorum.yükledim fotoğraflarını bakabilirsin :)
Ayyy ben iyi değilim çok uykum var yaaGünaydın hatun kişilerrr
Nasılsınııızz? :)
@zeroglu kuzuu geçmiş olsuunn, dikkat et kendine toparlan hemen :)
süper neresi :)günaydın kızlarr artık benimde balayım belli =)
phuket ve bankong a gidioruz sonunda belirsizlikten kurtuldum üstümden yük kalktısüper neresi :)
Oooo gerçekten çok güzel :) hep istemişimdir ayıptır söylemesi fiyatlar ne durumda ?phuket ve bankong a gidioruz sonunda belirsizlikten kurtuldum üstümden yük kalktı