• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar gunaydin:)
greenandblue greenandblue canim gelinligin hayirli olsun.dun bende gelip bakamadim
N Nyks01 canim dikkat sevdicegi fazla esyalarla sikma:KK54:
Benimki sıkılmaz ya :) İlginç bir şekilde onun da hoşuna gitmeye başladı hevesli, aman nazar değmesin :nazar: Bu arada dikkatimden kaçmadı siteyi baya öğrenmişsin bak :cool:
günaydın kızlarr artık benimde balayım belli =)
Hayırlı olsunn çok çok güzel geçsin inşallah :)

@zeroglu kız noldu sana hasta mısınn? Çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalar nankör

Çok cicilermiiş! Hangisi büyük ben emin olamadım fotolardan?
İade et daha uygun boyunu alırsın kuzu. Benim geri göndermişliğim çoktur . Hiç sorun yaşamadım. Güvenilir biriyse satıcı hemen hallolur zaten.

şu mavi olan çok büyük canım fotoğraftan çok belli olmuyo ama.iade edicem becerebilirsem.n11den almıştım mağazayla konuşmadım.bi sorun çıkar mı acaba ya

Canım benim çok sağol..şimdi kafam karıştı benimde ya askılı hali mi kalsa diye..ama hep aklımda straplez vardı benim o_O
Mankenin kolları gibi zayıf değil benim kollar tombalak oldu bana :KK53:
Yaa herkes askılı dedi sanırım ben de dahil . Kafan karıştı haliyle.
İyi düşün senin içine sinmesi önemli olan. Ama askılı +1 diyorum :D

şu mavi olan çok büyük canım fotoğraftan çok belli olmuyo ama.iade edicem becerebilirsem.n11den almıştım mağazayla konuşmadım.bi sorun çıkar mı acaba ya
Önce söyle kuzums atıcıya mesaj at. Hatta ismiyle bak bazen kendi siteleri oluyo telefon ile ulaşabilirsen öyle daha iyi.
Yoksa da soru sor kısmından durumu anlat öyle gönder. Haberli olsun ki kargoyu sorunsuz teslim alıp yapsınlar iadeni.

Ayyy kahvenin içine girmem lazım :KK70:

Bu ara düşünmekten geç yatıyorum da hep canm :)
Oy kuzu ya aman çok düşünme, uyku muhimm :)
Herşey hallolacak bi şekilde olacağına varacak. Biz telaşlıyız biraz gerçi engel olamıyosun kendine biliyorum amaa :D
Sen yine de çok düşünme

Oy kuzu ya aman çok düşünme, uyku muhimm :)
Herşey hallolacak bi şekilde olacağına varacak. Biz telaşlıyız biraz gerçi engel olamıyosun kendine biliyorum amaa :KK70:
Sen yine de çok düşünme
Evet ya nolcak bu halimiz bilmiyorum sürekli bi şey çıkınca yetemeyince sıkılıyorum yaa şu düğün geçsede rahatlasam artık :D

Back
X